KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 13, 2011 10:41 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

Sobie zaznaczę, bo narazie chyba tu nie wchodziłam:)

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Czw paź 13, 2011 10:45 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

Witam w południe i życzę dobrego dnia :ok:
U nas samo pasmo sukcesów :evil: Bajka zasikała buty Młodego (nie do odratowania), boli mnie głowa, trzeci dzień nie mam gazu (wymiana instalacji gdzieś na zewnątrz)... Ech :(

Edit: Dopiero teraz skojarzyłam - przecież dziś trzynasty :evil: I wszystko jasne :evil:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Czw paź 13, 2011 10:54 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

Mruczeńka wystawiła jeszcze raz aukcję dla Pixelka, rozsyłajcie proszę :oops:
http://allegro.pl/chory-maly-kotek-pixe ... 12600.html

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw paź 13, 2011 11:40 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

Erin pisze:Mruczeńka wystawiła jeszcze raz aukcję dla Pixelka, rozsyłajcie proszę :oops:
http://allegro.pl/chory-maly-kotek-pixe ... 12600.html

Jasny gwint, Erin, gorzej znowu :( ?
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw paź 13, 2011 11:48 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

Lidka pisze:Sobie zaznaczę, bo narazie chyba tu nie wchodziłam:)

Serdecznie witamy i zapraszamy do częstszych odwiedzin :1luvu: !
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Czw paź 13, 2011 11:50 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

Z Pixiem w miarę OK, ale na ostatnie tłuczenie gluta poszły prawie 2 stówy i trochę kicha, a dopiero połowa miesiąca.
Dlatego poprosiłam o ponowne wystawienie aukcji.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw paź 13, 2011 11:51 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

Bazyliszkowa pisze:Witam w południe i życzę dobrego dnia :ok:
U nas samo pasmo sukcesów :evil: Bajka zasikała buty Młodego (nie do odratowania), boli mnie głowa, trzeci dzień nie mam gazu (wymiana instalacji gdzieś na zewnątrz)... Ech :(

Edit: Dopiero teraz skojarzyłam - przecież dziś trzynasty :evil: I wszystko jasne :evil:

Ale nie piątek :D .
Kurczę, dziewczynka się wygłupia 8O .
Mnie mówić nie musisz, Młody pewnie zły...
Wiktor jak jest wściekły albo po przeprowadzce, to leje w buty dziewczyn :oops: .
Ale to jednorazowe wyskoki...choć śmierdzi tak samo :mrgreen: .

vip

Post » Czw paź 13, 2011 12:31 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

To sesji mojego przymarzniętego tyłka nie będzie? :lol:
najszczesliwsza

Post » Czw paź 13, 2011 18:01 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

najszczesliwsza pisze:To sesji mojego przymarzniętego tyłka nie będzie? :lol:

Aga, będzie, nie martw się :D !
W sraczyku przecież ogrzewania nie ma :D !

vip

Post » Czw paź 13, 2011 18:05 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

ja dzis trochę zmarzłam,jutro ma byc słonecznie ale chłodno,czas wyjac czapki ,szaliki i cieplejsze buty :?
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Czw paź 13, 2011 18:07 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

vip0 pisze:

:mrgreen: nie ma, ale będzie :mrgreen:

Ale u was dziewczyny dużo atrakcji 8O
Koty sikające bez gazu prosto do młodych butów ... :mrgreen: albo coś pomieszałam :ryk:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Czw paź 13, 2011 18:09 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

Według mnie w Częstochowie było dziś tragicznie zimno.
Ja pewnie inaczej to odczuwam, bo jeszcze nie jestem całkiem zdrowa, ale wiało i ziąb.
Pewno od gór niesie, jakby nie patrzeć śnieg tam spadł.
Wogóle od dawna uważam, że zima ma wielki urok...pod warunkiem, że obserwuje sie ją przez okno :D .

vip

Post » Czw paź 13, 2011 18:10 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

vip0 pisze:Według mnie w Częstochowie było dziś tragicznie zimno.
Ja pewnie inaczej to odczuwam, bo jeszcze nie jestem całkiem zdrowa, ale wiało i ziąb.
Wogóle od dawna uważam, że zima ma wielki urok...pod warunkiem, że obserwuje sie ją przez okno :D .

dokładnie,z kubkiem herbaty albo grzanego wina w dłoni :ok: :D
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Czw paź 13, 2011 18:13 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

kamari pisze:
vip0 pisze:

:mrgreen: nie ma, ale będzie :mrgreen:

Ale u was dziewczyny dużo atrakcji 8O
Koty sikające bez gazu prosto do młodych butów ... :mrgreen: albo coś pomieszałam :ryk:

Marysiu, to nie buty były młode, tylko latorośle :D !
Tak sobie z Dorota zrobiłyśmy wymianę zdań na temat niedobrych kotów, które leją, gdzie popadnie...
Pamiętam, jak Wiktor kiedys czymś się wściekł i nalał do szkolnych tenisówek mojej młodszej...
Nie byłoby sprawy, tylko, że akurat nie miała nic na zmianę...
Oj, z moim Wiktorem nie warto zadzierać :ryk: .

vip

Post » Czw paź 13, 2011 18:15 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

kotx2 pisze:
vip0 pisze:Według mnie w Częstochowie było dziś tragicznie zimno.

dokładnie,z kubkiem herbaty albo grzanego wina w dłoni :ok: :D

O to to :ok: !
Ja co prawda bezakoholowa, ale na okoliczność zdrowotności mogę sobie grzańca z piwa zrobić :mrgreen: .

vip

[poprzednia][następna]