Kasa Kastracyjna - szukamy nowej formuły, info s 24

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 10, 2011 16:44 Re: Kasa Kastracyjna - od nowa, prosimy o wsparcie, bazarki itd!

magaaaa pisze:To u Ciebie będzie w końcu 150 czy 330?
8)

1 kotka 150 + 2 kotka 180 = 2 kotki i 330 ;)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pon paź 10, 2011 19:35 Re: Kasa Kastracyjna - od nowa, prosimy o wsparcie, bazarki itd!

Wpłynęła wpłata od fonji, dziekujemy!

Na tę chwilę mamy 22zł; zbieramy dalej!!!

Kasa Kastracyjna

Od: Śro sie 03, 2011 10:38

Post » Wto paź 11, 2011 21:15 Re: Kasa Kastracyjna - od nowa, prosimy o wsparcie, bazarki itd!

Bazarek na Kasę : viewtopic.php?f=20&t=134233
Obrazek

ryb-ka

Od: Pon wrz 04, 2006 12:30

Post » Śro paź 12, 2011 10:06 Re: Kasa Kastracyjna - od nowa, prosimy o wsparcie, bazarki itd!

ryb-ka pisze:Bazarek na Kasę : viewtopic.php?f=20&t=134233

DZIĘ-KU-JE-MY!!!! :1luvu: :1luvu:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Czw paź 13, 2011 10:22 Re: Kasa Kastracyjna - od nowa, prosimy o wsparcie, bazarki itd!

Potrzebuje pomocy dla dwóch kocic.
Do zaprzyjaźnionej lecznicy przychodzi pani, która dokarmia bezdomne koty. Latem przybłąkała się do niej kotka z kociętami. Kobieta żyje tylko z zasiłku, nie radzi sobie zupełnie i po prostu nie stać ją na zfinansowanie zabiegu. Dodatkowym problemem jest to, że kotka jest w ciąży, trzeba ją natychmiast wyciachać !
Druga kotka to kociczka z miotu, która ma już ok 7 mies. Na razie podamy jej profilatycznie antykoncepcje ale sterylka też będzie potrzebna. (Nie jestem pewna czy karmicielka dopilnuje podawania tabletek)
Czy jest szansa na pomoc chociaż dla kociej mamy na razie ?
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Czw paź 13, 2011 11:01 Re: Kasa Kastracyjna - od nowa, prosimy o wsparcie, bazarki itd!

fiona.22 pisze:Potrzebuje pomocy dla dwóch kocic.
Do zaprzyjaźnionej lecznicy przychodzi pani, która dokarmia bezdomne koty. Latem przybłąkała się do niej kotka z kociętami. Kobieta żyje tylko z zasiłku, nie radzi sobie zupełnie i po prostu nie stać ją na zfinansowanie zabiegu. Dodatkowym problemem jest to, że kotka jest w ciąży, trzeba ją natychmiast wyciachać !
Druga kotka to kociczka z miotu, która ma już ok 7 mies. Na razie podamy jej profilatycznie antykoncepcje ale sterylka też będzie potrzebna. (Nie jestem pewna czy karmicielka dopilnuje podawania tabletek)
Czy jest szansa na pomoc chociaż dla kociej mamy na razie ?

W ramach stanu kasy :) na te moje 330 mogę poczekać, nie pali się :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Czw paź 13, 2011 11:23 Re: Kasa Kastracyjna - od nowa, prosimy o wsparcie, bazarki itd!

Na koncie mamy 22zł.
Może jako że to superpilny przypadek - jakas zrzutka?
:roll:
Aga, jak myślisz?

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Czw paź 13, 2011 11:26 Re: Kasa Kastracyjna - od nowa, prosimy o wsparcie, bazarki itd!

magaaaa pisze:Na koncie mamy 22zł.
Może jako że to superpilny przypadek - jakas zrzutka?
:roll:
Aga, jak myślisz?

Możemy założyć, możemy przesunąć kocie na pierwsze miejsce w kolejce, jak chcesz.
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Czw paź 13, 2011 11:37 Re: Kasa Kastracyjna - od nowa, prosimy o wsparcie, bazarki itd!

Kobitki sytuacja opanowana :piwa:
NITKA/KARINKA zapłaci za sterylki obu dziewczyn :1luvu:
Bardzo dziękuję za pomoc :1luvu: i przepraszam za zamiszanie
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Czw paź 13, 2011 11:42 Re: Kasa Kastracyjna - od nowa, prosimy o wsparcie, bazarki itd!

Czyli ta ciężarna nie urodzi? Na pewno nie urodzi, tak?

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Czw paź 13, 2011 11:47 Re: Kasa Kastracyjna - od nowa, prosimy o wsparcie, bazarki itd!

fiona.22 pisze:Kobitki sytuacja opanowana :piwa:
NITKA/KARINKA zapłaci za sterylki obu dziewczyn :1luvu:
Bardzo dziękuję za pomoc :1luvu: i przepraszam za zamiszanie

nie masz za co przepraszać, najważniejsze, że się udało :) :ok:
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Czw paź 13, 2011 12:47 Re: Kasa Kastracyjna - od nowa, prosimy o wsparcie, bazarki itd!

czy moglabym prosic o wsparcie finansowe na kastracje tego mlodzienca: viewtopic.php?f=13&t=132714

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon paź 17, 2011 13:19 Re: Kasa Kastracyjna - od nowa, prosimy o wsparcie, bazarki itd!

Kociara82 pisze:czy moglabym prosic o wsparcie finansowe na kastracje tego mlodzienca: viewtopic.php?f=13&t=132714

Oczywiście :) jak będą fundusze, nie ma sprawy :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Śro paź 19, 2011 8:11 Re: Kasa Kastracyjna - od nowa, prosimy o wsparcie, bazarki itd!

Czy mogłabym się wpisać w kolejkę z mamą kociaków z tego ogłoszenia http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-ko ... Z322324279 ? Państwo chcieliby ciachnąć kotkę, bo to już jej drugi miot, a nie mają kasy... :(

grzanka.ch

Od: Pt sie 06, 2010 21:44

Post » Śro paź 19, 2011 8:23 Re: Kasa Kastracyjna - od nowa, prosimy o wsparcie, bazarki itd!

Witam!
Wiem, że może moja sytuacja nie jest najtragiczniejsza ale postanowiłam dowiedzieć się o talon na kastrację podrzuconego kocurka. Wkleję post, który napisałam do XAgaX, gdyż to dzięki niej trafiłam na miau - też właśnie doradzała mi talony na sterylizację kotki koleżanki.
"Witaj!
Pamiętasz, rozmawiałyśmy kiedyś o talonach na sterylki bezdomniaczków. Parę dni temu do domu, w którym mieszkamy, jakiś skurczybyk podrzucił kota. Młody. Kolezanka myślała, że to kotka, bo kocio ma ranę na brzuszku (myślała, że rana po sterylce) ale jak podleciałam do nich to stwierdziłyśmy, że to kocurek i ma jajeczka. Mnie w tej chwili nie bardzo stac na to, zeby go wykastrować, mam jeszcze teraz na kwarantannie kotkę państwa, którzy musieli pilnie wyjechac do Norwegii, kocica czeka na testy na przeciwciała. Państwo mieli przesyłać pare groszy na jej utrzymanie ale też im ciężko więc ja nie nalegam.
Dlatego napisz mi, proszę, czy ewentualnie mogłabym otrzymac jakąś pomoc i jak by to konkretnie wyglądało bo wiem, że zajmujesz się tymi sprawami. To znaczy, w tej chwili sytuacja wygląda tak, że kota przygarnęłyśmy - jest u nas w pracy, więc formalnie nie jest bezdomny."
Dodam jeszcze, że na szczepienie, ew. leczenie kocurka jakoś wyskrobię. I jak kiedyś będę miała wolny grosz to dorzucę do KK.

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

[poprzednia][następna]