BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz w dt GPK MRAU. Pomóż! Przekaż 1%

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro paź 12, 2011 16:16 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz szukamy swoich Domów na zawsze

Małgosia-to widać nie był JEJ domek.
ten właściwy gdzieś jest i na pewno się znajdzie :ok: :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro paź 12, 2011 16:50 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz szukamy swoich Domów na zawsze

mamuśka pisze:Uwielbiam krowy... a Emi...jest fantastyczna...
Szkoda że mamę nie stać na drugiego kota... :(

Emi jest bliżej pingwina i dlatego jest taka cudna :wink: .

Iwonko- jasne ,że to nie był DS dla Emi :) . Poczekamy , powybieramy ...... a ja jestem maruda :mrgreen: .
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Śro paź 12, 2011 22:44 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz szukamy swoich Domów na zawsze

MalgosiaZ pisze:
mamuśka pisze:Uwielbiam krowy... a Emi...jest fantastyczna...
Szkoda że mamę nie stać na drugiego kota... :(

Emi jest bliżej pingwina i dlatego jest taka cudna :wink: .

Iwonko- jasne ,że to nie był DS dla Emi :) . Poczekamy , powybieramy ...... a ja jestem maruda :mrgreen: .

Chciałabym przestrzec przed tym DT :mrgreen: Coś mi się zdaje, że nie tylko w związku z marudzeniem Małgosi, ale kompletnie wszystkich domowników, nie da się stamtąd nikogo wyadoptować! :lol:

A tak poważnie to Pani brzmiała nieźle, z tym, że...nie z nami takie numery :roll:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Śro paź 12, 2011 23:21 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz szukamy swoich Domów na zawsze

Dziewczyny, jak coś, to link o tym, jak robić ogłoszenia, cały czas widnieje w mojej stopce ;)
Te nowe zdjęcia są zachwycające, do tego ogłoszenia zrobiłam bez jeszcze wsparcia Małgosi, więc są takie "suche". Lepiej byłoby, gdyby ktoś je poprawił, ale przyznam, że u mnie z czasem jest krucho bardzo :(

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw paź 13, 2011 8:06 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz szukamy swoich Domów na zawsze

Szalony Kot pisze:Dziewczyny, jak coś, to link o tym, jak robić ogłoszenia, cały czas widnieje w mojej stopce ;)
Te nowe zdjęcia są zachwycające, do tego ogłoszenia zrobiłam bez jeszcze wsparcia Małgosi, więc są takie "suche". Lepiej byłoby, gdyby ktoś je poprawił, ale przyznam, że u mnie z czasem jest krucho bardzo :(

Szalony Kocie, no wszyscy z czasem stoimy średnio, ale mam nadzieję, że dla Niezapominajki uda Ci się go trochę wyczarować ;)
W końcu dzięki Tobie opuściła schron. Zdjęcia- feel free, a tekst, który jest w kąciku adopcyjnym też spokojnie można zmienić, wykorzystać :ok: No chyba, że Małgosia będzie chciała coś jeszcze dodać :)
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Czw paź 13, 2011 8:12 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz szukamy swoich Domów na zawsze

dzięki magicznym ogłoszeniom Kota moich bardzo wiele (tak z 30-ci :!: ) tymczasków znalazło szybko super domki :piwa:

a ja też bardzo wybrednym dt jestem-jak wiadomo balansuję wciąż i wciąż na granicy zbieractwa :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Czw paź 13, 2011 8:13 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz szukamy swoich Domów na zawsze

Nie jest z Tobą tak źle 8) :twisted:
mamuśka

Post » Czw paź 13, 2011 9:12 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz szukamy swoich Domów na zawsze

jasne że nie tak żle!
właśnie tak dobrze że nie mam żadnej presji aby "kot poszedł już wreszcie do domku" a mam bardzo silną presję ażeby "kot poszedł do spełniającego wszelkie wiadome warunki i jednocześnie najodpowiedniejszego dla jego indywidualnego charakteru domku" !! :D

a co do Bońka i Ciumci:
nie wiem czemu :roll: :ryk: ale mnie koty niezbyt lubią :mrgreen:
mój TŻ ma ostatnio minimalnie więcej czasu i zaczął odwiedzać kicie.
I Boniek przed nim w ogóle nie chowa się za piec a od razu rozkłada kołami do góry do miziania 8O ,a Ciumol tuli się do niego,pozwala miziać i nawet na niego krzywo nie spojrzy !! 8O

dlaczego mnie koty nie lubią :mrgreen: :placz: :placz: :placz: :ryk:
...albo raczej... dlaczego wszystko co najgorsze muszę im robić ja i potem za to mnie nie lubią.. :roll:

smarti

Post » Czw paź 13, 2011 10:07 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz szukamy swoich Domów na zawsze

Biedna smarti... ;)
mamuśka

Post » Czw paź 13, 2011 12:46 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz szukamy swoich Domów na zawsze

Moje już też mnie nie lubią :cry: - znów je faszeruję aniprazolem :evil: .
Ewcia wczoraj rano profilaktycznie dostała milbemax , a wieczorem wys.... absolutnie żywą lichę :roll: . Tego nie rozumiem :| .
Obrazek

MałgosiaZ

Post » Nie paź 16, 2011 20:29 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz szukamy swoich Domów na zawsze

Ależ piekne te Posty w domach 8O W tygodniu obiecuję wszystko posprzątać i zaktualizować fotograficznie 1. stronę.

A to mnie rozwaliło :ryk:

smarti pisze:Obrazek

O psia kostaka, tyle schodów! Toż wejście na piętro zajmie mi ze trzy dni! 8O

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Nie paź 16, 2011 22:15 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz szukamy swoich Domów na zawsze

A to Daisy w DS

Obrazek
AnielkaG

Post » Nie paź 16, 2011 22:35 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz szukamy swoich Domów na zawsze

Alareipan, masz drugi swój post, możesz tam wrzucać te z pierwszego postu, które już są w domku, bo ja widzę, że ruchy się zaczęły - i dobrze :ok:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie paź 16, 2011 22:39 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz szukamy swoich Domów na zawsze

alareipan bo Ty się wczasujesz :mrgreen: a my tu się uwijamy-domków szukamy :D :ryk:
Ostatnio edytowano Pon paź 17, 2011 8:36 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz

smarti

Post » Pon paź 17, 2011 6:33 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz szukamy swoich Domów na zawsze

AnielkaG pisze:A to Daisy w DS

Obrazek

Nowa tapmadl :1luvu: .
Obrazek

MałgosiaZ

[poprzednia][następna]