1. Beatka
2. Dorotka
3. Marta + Arek
4. Teresa
czekamy na dalsze zapisy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alienor pisze:Nie wiem czy dam radę być na spotkaniu - w ten piątek wyjeżdżam, ale np. w przyszły późnym wieczorem - czemu nie, Bardzo mi przykro z powodu Miodka i Klimka - to słodkie kociaki są, a tak cierpią![]()
Z kolei ode mnie dobre wieści - Fuks nie ma białaczki ani FIVa![]()
![]()
![]()
Ale leczymy się dalej. Julinka trochę lepiej - bez gorączki i lekarstwo do ucha też zaczęło w końcu działać
![]()
jadziaII pisze: a poza tym na drugi dzien jest 15 pazdziernika jesli to komus cos mowi i mam troche przygotowania wlasnie na ten dzien.
terenia1 pisze:Jadziu ktoś chyba wlazł przez siatkę tam od lasu jak są kociarnie, prawdopodobnie jakieś małolaty takie jest przypuszczenie - prawdopodobnie zgarnęli 3 małe kocieta ze szpitalika i ukradli jedzenie mokre cały zapas, a Piotrek dosłownie wcześneij przywiózł zakupiony zapas mokrego jedzonka, też zwinęli coś suchego jedzonka.
Otworzyli drzwi na zdrową - adopcje bo tam było jedzonko pouciekały kotychyba 10 lub 11 cztery dziś zostały złapane. A reszta pewnie gdzieś krązy
![]()
Niestety kociarnie nie były pozamykane, dyby były zamkniete na kłódki nie mieliby szans wejść.
terenia1 pisze:jadziaII pisze: a poza tym na drugi dzien jest 15 pazdziernika jesli to komus cos mowi i mam troche przygotowania wlasnie na ten dzien.
Jadwigo no penie że wiemy mamy obydwie imieniny
terenia1 pisze:SPOTKANIE PIĄTEK 14.10.11R. GODZ. 19 -
1. Beatka
2. Dorotka
3. Marta + Arek
4. Teresa
czekamy na dalsze zapisy
gosiakot pisze:terenia1 pisze:SPOTKANIE PIĄTEK 14.10.11R. GODZ. 19 -
1. Beatka
2. Dorotka
3. Marta + Arek
4. Teresa
czekamy na dalsze zapisy
Ja też będę
Mara S pisze:ja w ten piątek - nie wiem - może na chwilę podskocze ale na poniedziałki się piszę zdecydowanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości