Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
po_prostu_kaska pisze:TWQ - Basia i sebow mają mi przesłać rzeczy na bazarek dla Szczytna żebym go zrobiła.
Jeżeli masz możliwość, czy teraz czy w późniejszym czasie, coś przekazać, proszę o info, podam Ci adres na PW.
Jeżeli są inne osoby, które mogą nas wspomóc w ten sposób również proszę o kontakt.
Jestem w stanie zrobić bazarek i koordynować wpłaty i wysyłkę.
iwaka pisze:Moja paczka na bazarek spakowana jutro wysyłam.
TWQ pisze:Dziś został już poddany odrobaczeniu a w poniedziałek wczesnym popołudniem niosę go na szczepienie przeciwko wściekliźnie, panleukopemii, wirusowym zapaleniom nosa/tchawicy, kaliciwirozie + (dodatkowo) chlamydiozie...kociej.
horacy 7 pisze:Dopiero znalazłam chwile by coś napisać.Cała czwórka kociąt otrzymała caniserin jeszcze troszkę zostało dla innej biedy.Otrzymały tez metronidazol dożylnie który nadal maja otrzymywać dożylnie 2 razy dziennie oraz antybiotyk jeszcze na 4 dni.Mamy dzwonić w razie potrzeby i jakby kończył sie dozylny metronidazol bo nie wiem jak długo lapki wytrzymają z venflonami.Penelope podarowała naszym kotom 50 zł dziękujemy.Jutro napiszę wpłaty i wydatki bo nie miałam na to w ogóle czasu.Nasze wizyty wprowadzaly dużo zamieszania w lecznicy w gabinecie gdzie nas przyjmowano nie przyjmowano juz kotów po nas i lekarz który nas przyjmował tez juz nie mógł przyjmowac innych kotów.Później odkazanie i pewnie w nocy naświetlanie lampami.Rokowania trudno powiedziec lecz szansa jest.Otrzymały wszystko co można surowice 3 krotnie ,interferon 3 krotnie ,metronidazol 2 razy dziennie przez trzy dni i nadal mają otrzymywać,antybiotyk również.Była też na przeglądzie i szczepieniu Zosia.Jutro napiszę więcej bo padam.Fanty wyślę sama jak się ogarnę bo TWQ bał sie je ode mnie wziąć by nie przenieśc pp na swojego kota.Kasiu czy TY też sie boisz czy moge przesyłać.
MalgWroclaw pisze:Jak dziś się macie? Oby lepiej.
po_prostu_kaska pisze:Qrcze, poradźcie bo sama nie wiem....Mogę wziąść te fanty? Moje koty są dorosłe, nieszczepione. Nie mam możliwości zaszczepić ich teraz.
Nie zastanawiałam się wcześniej nad tym, że wiąże się to z jakimś ryzykiem
po_prostu_kaska pisze:horacy 7 pisze:Dopiero znalazłam chwile by coś napisać.Cała czwórka kociąt otrzymała caniserin jeszcze troszkę zostało dla innej biedy.Otrzymały tez metronidazol dożylnie który nadal maja otrzymywać dożylnie 2 razy dziennie oraz antybiotyk jeszcze na 4 dni.Mamy dzwonić w razie potrzeby i jakby kończył sie dozylny metronidazol bo nie wiem jak długo lapki wytrzymają z venflonami.Penelope podarowała naszym kotom 50 zł dziękujemy.Jutro napiszę wpłaty i wydatki bo nie miałam na to w ogóle czasu.Nasze wizyty wprowadzaly dużo zamieszania w lecznicy w gabinecie gdzie nas przyjmowano nie przyjmowano juz kotów po nas i lekarz który nas przyjmował tez juz nie mógł przyjmowac innych kotów.Później odkazanie i pewnie w nocy naświetlanie lampami.Rokowania trudno powiedziec lecz szansa jest.Otrzymały wszystko co można surowice 3 krotnie ,interferon 3 krotnie ,metronidazol 2 razy dziennie przez trzy dni i nadal mają otrzymywać,antybiotyk również.Była też na przeglądzie i szczepieniu Zosia.Jutro napiszę więcej bo padam.Fanty wyślę sama jak się ogarnę bo TWQ bał sie je ode mnie wziąć by nie przenieśc pp na swojego kota.Kasiu czy TY też sie boisz czy moge przesyłać.
Qrcze, poradźcie bo sama nie wiem....Mogę wziąść te fanty? Moje koty są dorosłe, nieszczepione. Nie mam możliwości zaszczepić ich teraz.
Nie zastanawiałam się wcześniej nad tym, że wiąże się to z jakimś ryzykiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Google Adsense [Bot], zuzia115 i 680 gości