Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Fredrich pisze:Przepiękna moja rudo-szara Kiciusia:) Mam nadzieję, że wszystko będzie ok i za niedługo będę jej szczęśliwą właścicielką:):):)
sisay pisze:Ile lat ma Zuzia?
Macie jakiegoś kotka w "średnim wieku" mocno doświadczonego przez los?
Mam akurat domek chętny na takiego, ale u nas w fundacji wszystkie "za mało pokrzywdzone"![]()
Trzymam mocno kciuki za Twoje kociaczki!
Ta kwarantanna ma jedną dobrą stronę - odpoczniesz sobie trochę
Zyta Felicjańska pisze:Dzisiaj "półrocznica" czyli Zytka jest u mnie juz pół roku
Niestety okazało się niedawno że Zytka ma chore nerki i potrzebuje specjalnej opieki, trzymajcie kciuki za jej zdrowie.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Wyniki sa takie sobie ale na szczęście Zytka czuje się bardzo dobrze jest wesoła jak roczny kociak, przy niej trzyletnia Zuzia zachowuje się jak emeryt, oby stan Zytki utrzymywała sie taki jak najdłużej![]()
![]()
![]()
![]()
A jeszcze jedno wczoraj Zytka zwymiotowała i zobaczayłam coś czego nie zjadła takie dziwne mleczne gluty wielkości kawałków mięska w mokrym, czy to sa pasozyty?
Fredrich pisze:Kiciunia jednak będzie nazywała się Luna:) Bardziej do niej pasuje niż Chilli:) Jest przepiękna, zdjęcia nie oddają jej piękna:) Pozdrawiam serdecznie Panią Ewę i wszystkie osoby zaangażowane w opiekę nad zwierzątkami:):):)
Amanda_0net pisze:Kizia Mizia rządzi i rozstawia po kątach jak Tota
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości