CO Z NIM BĘDZIE??? BARDZO PILNIE POTRZEBNY DOM!!! DT/DS? :-(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon paź 10, 2011 14:45 Re: CO Z NIM BĘDZIE??? BARDZO PILNIE POTRZEBNY DOM!!! DT/DS? :-(

Co za babsztyl. Nic dziwnego, że się kotu nie spodobała :evil:
podrzucam i na fb też machnęłam
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Pon paź 10, 2011 14:48 Re: CO Z NIM BĘDZIE??? BARDZO PILNIE POTRZEBNY DOM!!! DT/DS? :-(

Bo do kota trzeba z sercem i zrozumieniem- kot swój charakter ma...
A Domkowi najwyraźniej tego zabrakło :( .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pon paź 10, 2011 16:51 Re: CO Z NIM BĘDZIE??? BARDZO PILNIE POTRZEBNY DOM!!! DT/DS? :-(

:( Mogę tylko trzymać kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Kocurek jest piękny, mam nadzieję, że szybko znajdzie dom, tym razem u kogoś kto go pokocha i nie zechce nigdy oddać :ok:
Obrazek Obrazek
Sprawdź, czy kupujesz produkty firm prowadzących testy na zwierzętach: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=156138
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600483

alata

Od: Pt lis 19, 2010 1:25

Post » Wto paź 11, 2011 7:51 Re: CO Z NIM BĘDZIE??? BARDZO PILNIE POTRZEBNY DOM!!! DT/DS? :-(

vip0, co kombinujesz? :)

Muszę powiedzieć, że z FB odzew jest zerowy niestety, porozsyłałam zaproszenie moim różnym znajomym, ale temat jest im raczej obcy :/

kotbert

Od: Śro lip 19, 2006 20:44

Post » Wto paź 11, 2011 9:43 Re: CO Z NIM BĘDZIE??? BARDZO PILNIE POTRZEBNY DOM!!! DT/DS? :-(

kotbert pisze:vip0, co kombinujesz? :)

Muszę powiedzieć, że z FB odzew jest zerowy niestety, porozsyłałam zaproszenie moim różnym znajomym, ale temat jest im raczej obcy :/

A tak se kombinuję...bo ja juz taki kombinator :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Wto paź 11, 2011 10:59 Re: CO Z NIM BĘDZIE??? BARDZO PILNIE POTRZEBNY DOM!!! DT/DS? :-(

Czekam w napięciu i z nadzieją na wynik tych kombinacji :)

kotbert

Post » Wto paź 11, 2011 12:03 Re: CO Z NIM BĘDZIE??? BARDZO PILNIE POTRZEBNY DOM!!! DT/DS? :-(

kciuki trzymam :ok: :ok: :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Śro paź 12, 2011 11:06 Re: CO Z NIM BĘDZIE??? BARDZO PILNIE POTRZEBNY DOM!!! DT/DS? :-(

Dziękujęmy za zaglądanie i za kciuki!!! :1luvu:

Odzew z ogłoszeń Okruszka na razie żaden... :( Na FB podobno też kiepsko bardzo... :(

Natomiast z innej strony przyszła nadzieja - tylko jak to zwykle bywa w życiu nic nie może być za proste :? :roll: .

Mam zgłoszenie bardzo, bardzo dobrego domku forumowego, który zakochał się w Okruszku :D i chciałby go przyjąć - na DS!!! :piwa: Na pewno byłoby tam Okruszkowi cudownie - jest możliwość w miarę bezpiecznego wychodzenia, kochająca i wyrozumiała Duża, która zna jego historię. Są tam co prawda już rezydenci - koty i psiak, ale podobno bardzo niekonfliktowe towarzystwo, więc może Okruszek umiałby funkcjonować "obok" nich, jeśli nie z nimi. Chociaż tak do końca ta niechęć do innych kotów nie jest wcale pewna (dzisiaj dostałam maila od p. Jagody, która jest z Okruszkiem na wsi i przeczytałam w nim 8O : "Zaprzyjaźnił się z wiejskim rudym kocurkiem i razem ganiają po podwórku.").

I byłoby przecudownie i nawet 5 min. bym się nie zastanawiała - gdyby nie ogromne problemy finansowe potencjalnego DS... :( Domek jest w poważnych tarapatach, kasy brakuje na wszystko - nie mam sumienia dorzucać szóstego zwierzaka :oops: .

Więc jedyne, co mi w tej sytuacji przychodzi do głowy, to pytanie do forumowych dobrych dusz:

CZY ISTNIEJE SZANSA NA DEKLARACJĘ 2-3 OSÓB OPRÓCZ MNIE, COMIESIĘCZNEGO WSPARCIA NOWEGO DS OKRUSZKA 10-20 ZŁ DOTACJĄ NA UTRZYMANIE FOOTRA???

Ja od siebie deklaruję przelew 20 zł co miesiąc. To niestety za mało, żeby kota utrzymać :oops: :( . Nie prosiłabym o to, gdyby nie dramatycznie mała nadzieja na znalezienie Okruszkowi nowego domu w tak krótkim czasie, jaki dostaliśmy... :cry:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Śro paź 12, 2011 13:12 Re: CO Z NIM BĘDZIE??? BARDZO PILNIE POTRZEBNY DOM!!! DT/DS? :-(

3 dychy ode mnie.

kotbert

Post » Śro paź 12, 2011 13:13 Re: CO Z NIM BĘDZIE??? BARDZO PILNIE POTRZEBNY DOM!!! DT/DS? :-(

No dobra, 5 dych, a co mi tam :] Byle Okruszkowi było dobrze.

kotbert

Post » Śro paź 12, 2011 13:14 Re: CO Z NIM BĘDZIE??? BARDZO PILNIE POTRZEBNY DOM!!! DT/DS? :-(

Kotbert - bo aż się zachłysłam.... 8O :D - ale dla pewności dopytam, wybacz :oops: - to 50 miesięcznie?????

joluka

Post » Śro paź 12, 2011 13:17 Re: CO Z NIM BĘDZIE??? BARDZO PILNIE POTRZEBNY DOM!!! DT/DS? :-(

No raczej :)
Gdybym mogła go mieć u siebie, pewnie też bym tyle na niego wydawała :) Wziąć go nie mogę, to chociaż w inny sposób przyczynię się do zapewnienia mu domu.

kotbert

Post » Śro paź 12, 2011 13:22 Re: CO Z NIM BĘDZIE??? BARDZO PILNIE POTRZEBNY DOM!!! DT/DS? :-(

Kotbert - :1luvu: :1luvu: :1luvu: - wiesz?

Prześlę Ci jeszcze na PW szczegółowe informacje odnośnie nowego DS - bo Ty jako Okruszkowa "mama" (przynajmniej chrzestna na pewno! :D ) musisz współdecydować w tej sprawie.

Jeśli się zgodzisz i uda mi się dogadać szczegóły z DS - to pozostanie tylko załatwiać transport :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Boże - jaka ulga!!!!!! :D

joluka

Post » Śro paź 12, 2011 13:27 Re: CO Z NIM BĘDZIE??? BARDZO PILNIE POTRZEBNY DOM!!! DT/DS? :-(

Okruch zapadł mi bardzo w serce i bardzo męczyło mnie, jak niewiele mogę obecnie dla niego zrobić, żeby mu pomóc. Cieszę się, że jednak jest jakiś sposób, chciałabym, żeby był wreszcie szczęśliwy i bezpieczny.
Czekam na PW :]

kotbert

Post » Śro paź 12, 2011 13:29 Re: CO Z NIM BĘDZIE??? BARDZO PILNIE POTRZEBNY DOM!!! DT/DS? :-(

No i se wykombinowałam... :ryk: :ryk: :ryk: .

vip

[poprzednia][następna]