Dwupak do wzięcia -troszkę się pali.Pilnie ds.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon paź 10, 2011 8:07 Re: Nie zaglądają, nie pytają..ale jednak ...ds już niebawem

ale mają szczęście :ok:
Obrazek

mirmilka

Od: Śro maja 17, 2006 11:55

Post » Śro paź 12, 2011 10:15 Re: Nie zaglądają, nie pytają..ale jednak ...ds już niebawem

Dziękuję za miłe powitanie :D Chłopaki wczoraj zostali wykastrowani i właśnie ustaliłam z Lidką, że przybędą do nas w niedzielę :1luvu:
jeśli macie jakieś sugestie dotyczące aklimatyzacji nowych domowników chętnie przeczytam. To co niezbędne jest kupione, dzisiaj wybiorę się jeszcze z dzieciakami po miseczki (bo chyba przydadzą się z 4?) i piórka na kijku :wink:
pozdr
ola

A to zdjęcia z zeszłego tygodnia, kiedy byłam się z nimi zapoznać :D jeden został już przez nas ochrzczony będzie Pirat, blada twarz jeszcze bezimienny, pewnie imię przyniesie z sobą :wink:
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

Obrazek

osobo

Od: Śro wrz 28, 2011 12:35

Post » Śro paź 12, 2011 10:23 Re: Nie zaglądają, nie pytają..ale jednak ...ds już niebawem

osobo pisze: jeśli macie jakieś sugestie dotyczące aklimatyzacji nowych domowników chętnie przeczytam.

Kochać, kochać, kochać, kochać! Reszta będzie ok :wink:
Ale jak urośli!! 8O 8O 8O
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Śro paź 12, 2011 10:27 Re: Nie zaglądają, nie pytają..ale jednak ...ds już niebawem

Becia
czy to znaczy że wszystkie mają już domki?
osobo - witamy na forumie ;-)
blada twarz może być Rudolf - bo ma czerwony nosek :mrgreen:
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Śro paź 12, 2011 10:34 Re: Nie zaglądają, nie pytają..ale jednak ...ds już niebawem

A co Ola-Dolabra? Chcesz sie dokocić? Hihihihi :mrgreen:
Ale chłopak złapał minę na tym ostatnim zdjęciu :ryk: :ryk:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Śro paź 12, 2011 10:46 Re: Nie zaglądają, nie pytają..ale jednak ...ds już niebawem

pytam z troski :-)
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Post » Śro paź 12, 2011 13:43 Re: Nie zaglądają, nie pytają..ale jednak ...ds już niebawem

dolabra pisze:pytam z troski :-)

Tak Olu, miot uratowany od łopaty już ma domki....
Troszkę to trwało, ale jak widać warto było poczekać...
Z niecierpliwością czekamy na fotyyyyyy :ok:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Śro paź 12, 2011 13:56 Re: Nie zaglądają, nie pytają..ale jednak ...ds już niebawem

Beciu
jakże się cieszę!!!
normalnie mniut na moje skołatane serce
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Post » Czw paź 13, 2011 6:35 Re: Nie zaglądają, nie pytają..ale jednak ...ds już niebawem

dolabra pisze:Beciu
jakże się cieszę!!!
normalnie mniut na moje skołatane serce

:ok: :mrgreen:
Obrazek[b]

becia_73

Post » Nie paź 16, 2011 11:50 Re: Nie zaglądają, nie pytają..ale jednak ...ds już niebawem

już są :D , zwiedzały trochę, a teraz zabunkrowały się pod łóżkiem i śpią, może do wieczora uda mi się zrobić jakieś fotki :?:
cdn

osobo

Post » Nie paź 16, 2011 16:20 Re: Nie zaglądają, nie pytają..ale jednak ...ds już niebawem

osobo pisze:już są :D , zwiedzały trochę, a teraz zabunkrowały się pod łóżkiem i śpią, może do wieczora uda mi się zrobić jakieś fotki :?:
cdn

super, być może potrzeba troszkę czasu aby poczuły się jak w domu,ale ważne że razem :ok:
Obrazek[b]

becia_73

Post » Nie paź 16, 2011 18:30 Re: Super koty w super domach! Wspaniałe zakończenie !.

Fajnie, że chłopaki znalazły razem domek to niecodzienna sytuacja. :ok: :kotek:

golla

Od: Wto sty 13, 2009 20:56

Post » Nie paź 16, 2011 19:50 Re: Super koty w super domach! Wspaniałe zakończenie !.

i ot mamy kolejne szczęśliwe zakończenie..
maluchy uratowane, siedzą w nowych domkach.. ciepło, miło, pełne miski i ręce do głaskania!
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Post » Nie paź 16, 2011 21:45 Re: Super koty w super domach! Wspaniałe zakończenie !.

No to jesteśmy po pierwszym dniu razem, to znaczy dzień się jeszcze nie skończył, bo teraz chłopaki bardzo aktywne, chodzą i zwiedzają, dzieci już śpią i nikt ich nie goni :wink: to znaczy z dziećmi też nie jest tak źle, a nawet całkiem dobrze, Emilka ma już 6 lat i z dużym wyczuciem do nich podchodzi, gorzej trochę z tuptającym dwulatkiem, ale na tymczasie chłopaki też miały dwulatka, także nie jest im to obce;)
Na imię na razie (ale pewnie tak zostanie) mają Piarat i Prezes, Pirat już było wcześniej wybrane, a Prezes, bo pierwszy wyszedł z transportera i zaczął zwiedzać, chociaż później się role odwróciły i na przykład teraz to Prezes co chwila miauczy i woła brachola, a Pirat wyluzowany sobie siada to tu to tam...
Martwiłam się trochę bo w kuwecie długo było sucho, ale przed chwilą znalazłam i jedno i drugie :lol: ulga
Myślę, że jak na pierwszy dzień jest dobrze, trochę mnie zastanawia noc, bo chłopaki nie wyglądają na sennych, właśnie bawią się kauczukową piłeczką dzieci :mrgreen: mam nadzieję, że ich nie zbudzą...
wrzucam fotki pt jak Emi oswajała kotki. Czy ja mogę dalej tu pisać? Czy mam zakładać gdzieś inny wątek?

Obrazek
Obrazek
Obrazek

osobo

Post » Nie paź 16, 2011 21:56 Re: Super koty w super domach! Wspaniałe zakończenie !.

Pisz dziewczyno, pisz, w końcu to ich wątek. My chcemy się dowiedzieć tutaj właśnie coś o tych chłopakach, nie o innych :wink:

golla

Od: Wto sty 13, 2009 20:56

[poprzednia][następna]