cyt: ""Dziękujemy za zgłoszenie, organizator potwierdza przyjęcie zgłoszenia na wystawę ...." i reszta regułki
Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
gocha1p pisze:czy dostaliście potwierdzenie ze słowem POTWIERDZENIE bo ja ponownie dostałam podobny mail ze zdaniem "dziękujemy za zgłoszenie organizator potwierdza przyjęcie na wystawę" i dalej wszystkie dane czy to jest to???
Satyr77 pisze:gocha1p, to już jest potwierdzenie.
gocha1p pisze:czy dostaliście potwierdzenie ze słowem POTWIERDZENIE bo ja ponownie dostałam podobny mail ze zdaniem "dziękujemy za zgłoszenie organizator potwierdza przyjęcie na wystawę" i dalej wszystkie dane czy to jest to???
lrafal pisze:gocha1p pisze:czy dostaliście potwierdzenie ze słowem POTWIERDZENIE bo ja ponownie dostałam podobny mail ze zdaniem "dziękujemy za zgłoszenie organizator potwierdza przyjęcie na wystawę" i dalej wszystkie dane czy to jest to???
gocha1p pisze:lrafal pisze:gocha1p pisze:czy dostaliście potwierdzenie ze słowem POTWIERDZENIE bo ja ponownie dostałam podobny mail ze zdaniem "dziękujemy za zgłoszenie organizator potwierdza przyjęcie na wystawę" i dalej wszystkie dane czy to jest to???
Rozumiem aluzjęale jak dla mnie to zdanie jest trochę źle sformułowane bo można je rozumieć na dwa sposoby : że organizator będzie dopiero potwierdzał no i że potwierdza już teraz.
Użytkownicy przeglądający ten dział: agga80, Gdańskie Lwy i 91 gości