Znalezione maleńtasy juz w swoich DS-powodzenia!

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto paź 11, 2011 21:32 Re: Proszę o pomoc-wyrzucono 3 szczeniaki,2 juz są u mnie

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

marta20

Od: Nie paź 10, 2010 20:32

Post » Wto paź 11, 2011 21:34 Re: Proszę o pomoc-wyrzucono 3 szczeniaki,2 juz są u mnie

Dwaj przecudnej urody psi chłopcy chcą zaufać człowiekowi... szukają najlepszych z najlepszych z domków. Mimo, że los ich wcześniej nie rozpieszczał - zostały wyrzucone w kartonie pod blok, były w strasznym stanie, garną się do człowieka chętne do zabawy. Znalazły ciepły kąt u dobrej duszy, dzięki niej uniknęły męki schroniska. Teraz czeka ich odrobaczenie i szczepienie... i już rozglądają się za własnymi domami :), żeby człowieka mieć na wyłączność :) Mają ogromny apetyt i wielką chęć do zabawy, wyrosną z nich średnio duże psy - łagodne i proludzkie, psiaki przebywają w kocim domu, więc z pewnością staną się również prokocie.
Jeden w typie kaukaza, drugi podpalany krótkowłosy - narazie bez imion, narazie w domu tymczasowym...
Może Ty staniesz się ich człowiekiem? Może Ty dasz imię i dom? A zyskasz tak wiele... przyjaciela na całe życie...

Może coś takiego??

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Wto paź 11, 2011 21:36 Re: Proszę o pomoc-wyrzucono 3 szczeniaki,2 juz są u mnie

Tylko nie dwaj, a trzej psi chłopcy :)

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Wto paź 11, 2011 21:42 Re: Proszę o pomoc-wyrzucono 3 szczeniaki,2 juz są u mnie

LSVC pisze:Dwaj przecudnej urody psi chłopcy chcą zaufać człowiekowi... szukają najlepszych z najlepszych z domków. Mimo, że los ich wcześniej nie rozpieszczał - zostały wyrzucone w kartonie pod blok, były w strasznym stanie, garną się do człowieka chętne do zabawy. Znalazły ciepły kąt u dobrej duszy, dzięki niej uniknęły męki schroniska. Teraz czeka ich odrobaczenie i szczepienie... i już rozglądają się za własnymi domami :), żeby człowieka mieć na wyłączność :) Mają ogromny apetyt i wielką chęć do zabawy, wyrosną z nich średnio duże psy - łagodne i proludzkie, psiaki przebywają w kocim domu, więc z pewnością staną się również prokocie.
Jeden w typie kaukaza, drugi podpalany krótkowłosy - narazie bez imion, narazie w domu tymczasowym...
Może Ty staniesz się ich człowiekiem? Może Ty dasz imię i dom? A zyskasz tak wiele... przyjaciela na całe życie...

Może coś takiego??

dziękuje
ObrazekObrazekObrazek

marta20

Post » Wto paź 11, 2011 21:51 Re: Proszę o pomoc-wyrzucono 3 szczeniaki,2 juz są u mnie

Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=21&t=134087][img]http://miau5.republika.pl/bz.gif[/img][/url]
Krzysiekbolo

Post » Wto paź 11, 2011 21:55 Re: Proszę o pomoc-wyrzucono 3 szczeniaki,2 juz są u mnie

Już niedługo będzie ogłoszenie
Ostatnio edytowano Wto paź 11, 2011 22:18 przez marta20, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek

marta20

Post » Wto paź 11, 2011 22:17 Re: Proszę o pomoc-wyrzucono 3 szczeniaki,2 juz są u mnie

http://allegro.pl/show_item.php?item=1871880493

to ogłoszenie o szczeniakach, wyróżnione zrobiłam aby szybciej je ktoś dostrzegł, są naprawdę śliczne i nie powinno być problemu ze znalezieniem domu

Bożena jakby coś się nie zgadzało albo jakbym miała coś dodać do ogłoszenia to pisz, zmienie.
ObrazekObrazekObrazek

marta20

Post » Wto paź 11, 2011 22:45 Re: Proszę o pomoc-wyrzucono 3 szczeniaki,2 juz są u mnie

Nie w kartonie :lol:
Nie mam juz siły wertować,ale Wszystkim Wam dziękuje za pomoc.
Krzysiek to już mnie ubiegł i sam banerek cudny zrobił.
Allegro super,ale ja bym tego "w typie kaukaza"zmieniła, bo znajac rase wiadomo,ze psy sa wielkie i potezne, te wygladaja jak "skarłowaciały kaukaz" :)
Zaraz napisze do XAgaX,zaproponowała zrobienie jakichs ogłoszeń.Wazne ,zeby wszedzie było,ze psiaki pójda do domu ,nie na łańcuch , czy do kojca, ,ze musza byc wykastrowane, i zostana wydane po podpisaniu umowy adopcyjnej...Cos w tym stylu...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto paź 11, 2011 23:30 Re: Proszę o pomoc-wyrzucono 3 szczeniaki,2 juz są u mnie

ObrazekObrazekObrazek

marta20

Post » Wto paź 11, 2011 23:39 Re: Proszę o pomoc-wyrzucono 3 szczeniaki,2 juz są u mnie

Dziekuje Martusia...
I na koniec (bo ide spać) zacytuje dzisiejszy tekst mojego synka(w jego pokoju srajdy urzedują...
""wiesz mamusiu, one juz gównem nie śmierdzą tylko twoimi perfumami z nutka moczu" :lol: :lol: :lol:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto paź 11, 2011 23:44 Re: Proszę o pomoc-wyrzucono 3 szczeniaki,2 juz są u mnie

BOZENAZWISNIEWA pisze:Dziekuje Martusia...
I na koniec (bo ide spać) zacytuje dzisiejszy tekst mojego synka(w jego pokoju srajdy urzedują...
""wiesz mamusiu, one juz gównem nie śmierdzą tylko twoimi perfumami z nutka moczu" :lol: :lol: :lol:

:D :D :D :D :D :D :D :D
ObrazekObrazekObrazek

marta20

Post » Śro paź 12, 2011 2:15 Re: Proszę o pomoc-wyrzucono 3 szczeniaki,2 juz są u mnie

Bożenko, chciałam Was podratować karmą dla szczeniaków i kotów, ale uznałam, że sama najlepiej wybierzesz. Nie wiem, czym karmisz.
Zdecydowałam się na wpłatę, ale mam tylko Twój adres. Podeślij, proszę, nr konta - podratuję choć troszeczkę.

Napisz też jakie leki są potrzebne, jakich używasz. Mam trochę juz niepotrzebnych, a mających dobrą datę ważności.
Np. mogę Ci natychmiast wysłać na odrobaczanie dla obu gatunków.
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Śro paź 12, 2011 7:44 Re: Proszę o pomoc-wyrzucono 3 szczeniaki,2 juz są u mnie

Wydarzenie na FB:
http://www.facebook.com/event.php?eid=221326964596376
Zrobiła:Szalony Kot,dziękuje Kochana.W weekend moze wczesniej uporzadkuje wszystko co kto zrobił,wysłał,co kupiłam...tak ,aby było ok.

Wypuściłam srylki do salonu,bo ciagle robia w pokoju,a tak je przechwycam...i na dwór biegne z nimi...mam taras,więc od razu otwieram jak zdąże i wynocha na dwór :D Czasem jakby "proszą'-piszcza i jak nkt ich nie wynosi,kupkaja.

Basiu(Delfinko)zaraz pisze pw...Wieczorem zamówie dobra karmę suchą.Bede miesko kupowała, to zdrowsze niż puszki...Jutro, lub pojutrze rano do ubojni pojadę,bo i kotom i moim psom biorę mięso w ilościach dużych...

Co do leków to ja przyjme co kto da...tado kicha moje kocie.Bede łapac te co na podwórku dokarmiam(jak zawsze0i dodawac antybiotyk...Odezwała sie do mnie Pani wet i dzisiaj powinnam dostac leki dla moich domowych kotów,tzn.antybiotyk o przedłuzonym działaniu.
Tutaj na wsi naprawde trudno jest cos dostac, a za bardzo nie ufam tym wetom.Oni nie sa specjalistami od małych zwierzat domowych.Czasami odnosze wrazenie ,ze sama wiem lepiej co do leków, niz pan doktor jeden(jest dwóch),wiec jak przeczyta to nie bedzie wiedział o którym piszę.bASIU, LEKI OD ROBAKÓW JAK NAJBARDZIEJ SIĘ PRZYDADZA.Co karmie nowego-wygłodzonego,to wyjadaja i leki...zawsze coś.Leki od kataru/przeciwzapalne, to zawsze schodzi.Cos na zatwardzenie,na sraczke...
Mam lek na odrobaczenie z terminem koniec października,więc teraz go uzyję.Sporo zapłaciłam za niego,ale jest bezpieczny.
Dobra wiadomosc jak na razie jest taka,ze od wczoraj od ok.14-tej nie ma sraczki zaden.I w kupach nie widze juz robali...na wierzchu.Jutro je ponownie jeszcze raz odrobacze i odpchle, bo mimo podania kropelek dalej sie drapie.
Dziekuje Wam kochani jeszcz eraz za kazda pomoc...
Basiu pisze pw...i lece sprzatac kuwety
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro paź 12, 2011 8:30 Re: Proszę o pomoc-wyrzucono 3 szczeniaki,2 juz są u mnie

Piękne szczeniaki :) Powinny migiem znaleźć domy, będę im kibicować.

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Śro paź 12, 2011 9:34 Re: Proszę o pomoc-wyrzucono 3 szczeniaki,2 juz są u mnie

Lemoniada pisze:Piękne szczeniaki :) Powinny migiem znaleźć domy, będę im kibicować.

oj,aby szybko go znalazły, istny "rozpierdzielnik "mam w domu...dziękujemy za trzymanie :ok:
BOZENAZWISNIEWA

[poprzednia][następna]