WRRZODY NA OCZACH - ślepota- udało się. Dziękuję

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 27, 2011 6:21 Re: WRRZODY NA OCZACH - ślepota- Koci katar - POMOC!!!

Z przyjemnością donosze, ze Gapcio znalazł domek, mamy nadzieje, ze już na zawsze, zamieszkał z dwójka dzieci i pieskiem. Jego siostrzyczka Kasia ciagle szuka.

moorland

Od: Pon cze 22, 2009 12:26

Post » Sob sie 27, 2011 8:35 Re: WRRZODY NA OCZACH - ślepota- Koci katar - POMOC!!!

moorland pisze:Z przyjemnością donosze, ze Gapcio znalazł domek, mamy nadzieje, ze już na zawsze, zamieszkał z dwójka dzieci i pieskiem. Jego siostrzyczka Kasia ciagle szuka.

podniosę i b.się ciesze,że choć jeden ma już domek
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob sie 27, 2011 8:44 Re: WRRZODY NA OCZACH - ślepota- Koci katar - POMOC!!!

moorland pisze:Z przyjemnością donosze, ze Gapcio znalazł domek, mamy nadzieje, ze już na zawsze, zamieszkał z dwójka dzieci i pieskiem. Jego siostrzyczka Kasia ciagle szuka.

:ok:

Molli

Od: Wto gru 23, 2008 11:28

Post » Sob sie 27, 2011 8:51 Re: WRRZODY NA OCZACH - ślepota- Koci katar - POMOC!!!

Hej :)
I ja mam maluszka z wrzodem na oczku.
viewtopic.php?f=1&t=131794&start=0
Leczymy się u okulisty w Krk.. Puszek miał oczyszczone oko, a następnie zszytą 3 powiekę, pod którą goi się
oczko.. leki jakie dostajemy to : tobrexan i cornergel i wszystko się przy nich goi pięknie. Kłaczkowe oczy, choć też były w kiepskim stanie, po tygodniu wyglądają suuuuuuper :)
Trzymam kciuki za "ślepaczki" i polecam wizytę u specjalisty-okulisty ponieważ specjaliści są najbardziej na bieżąco z lekami..
a to przecież podstawa.
Poznań-Kraków to chyba dość długa trasa, ale jakby coś to służę pomocą :D

iskra666

Od: Wto sty 10, 2006 12:13

Post » Sob sie 27, 2011 15:55 Re: WRRZODY NA OCZACH - ślepota- Koci katar - POMOC!!!

Gapcio został bardzo ładnie wyprowadzony, wszyscy jak widza zdjęcia przed i po to aż sie dziwią, jak mi sie uda znaleźć to wkleje zdjęcie jak był znaleziony, Gapcio w ok 40% odzyskał wzrok. Teraz ma już normalne oczka i bielmo, podobno widzi jak przez mgle. Jego leczenie okulistyczne już sie na tym zakończyło tak mi sie wydaje. Z Kasia jest jeszcze lepiej, ona widzi wiecej, ale tez jej oczka były w lepszym stanie od początku.
Teraz to kociaki niedowidzace :ok: już nie ślepaczki.

moorland

Post » Czw wrz 01, 2011 5:44 Re: WRRZODY NA OCZACH - ślepota- Koci katar - POMOC!!!

Kasiunia tez już w nowym domku :ok:

moorland

Post » Nie wrz 18, 2011 10:41 Re: WRRZODY NA OCZACH - ślepota- Koci katar - POMOC!!!

moorland pisze:Kasiunia tez już w nowym domku :ok:

Jak ja lubię czytać takie posty :)
Powodzenia kociaki :ok:

Molli

Od: Wto gru 23, 2008 11:28

Post » Śro paź 12, 2011 0:05 Re: - ślepota- Koci katar - Kociaki Uratowane :-)

Witam,

Pogoda nie dopisuje, zimno, tyle ile się dało byliśmy na naszej działce dokarmiając dzikie Koty
(każdy z tych Kiciorów ma swoje Imię) do momentu jak się dało, Koty spędzały zimne noce z nami w domku.

Chciałam bardzo podziękować Karolinie - moorland ,
która pomogła w sterylizacji dwóch Kotek - Mamci i Mamci Zastępczej.

Niesty Mamcia
Gapcia i Kasi (podejrzewamy, że odeszła za Tęczowy Most) :(
Mamcia Zastępcza, Kitek i wiele innych Kotów mają się dobrze.

Gdy tylko zgram fotki, wstawię w wątku foty Gapcia i Kasi z opisem gdzie zamieszkały.
Bardzo się cieszę, że nie będąc w necie a przebywając tylko i wyłącznie na działce i obcując z tymi Kociakami,
ujęły Serca naszych Gości :wink:

Bardzo dziękuję wszystkim odnośnie porad co do leczenia ślepoty :!:

ariell

Od: Wto wrz 17, 2002 19:21

[poprzednia]