Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Marcepan pisze:Basia_D pisze:ZAPRASZAMY NA IMPREZĘ INTEGRACYJNĄ, KTÓRA ODBĘDZIE SIĘ 12.11.2011 NA TERENIE OŚRODKA
WCZASOWEGO W ŚLESINIE. http://www.verano-slesin.pl/
KOSZT IMPREZY – 50ZŁ/OS. – płatność na konto Felis Posnania (w tytule przelewu prosimy wpisać „impreza
integracyjna”)
NA HASŁO „KOT” PROMOCYJNA CENA NOCLEGU NA TERENIE OŚRODKA WCZASOWEGO - 50ZŁ/OS.
bardzo poproszę o informację - czy ktoś z organizatorów zna ten ośrodek? jak z czystością w pokojach? przepraszam za tak bezpośrednie pytanie, ale cena za nocleg jest tyleż przyjemna, co podejrzana, a ja chciałabym przyjechać z białą kotką. sami wicie rozumicie, jakie to ryzyko...
sunshain pisze:dla mnie jest oczywiste, że jak wkraczam na obce z białym kotem to sprzątam ... bo nie ufam
Basia_D pisze:Osrodek ogladaly trzy osoby, byly zadowlone z warunkow, ale pod lozka nie zagladaly![]()
izsy pisze:Czy mozna spytac, jaki jest program imprezy integracyjnej, tzn czy za te kwote 50 zl przewidziane jest jakies jedzenie, picie czy inne atrakcje?dzieki
mulancat pisze:za 50 zł przewidziana jest kolacja grillowa, w menu jest; grochówka, kiełbaski z grilla, kaszanka lub specjalność regionalna,
karkówka lub pierś z kurczaka, sałatka z fety ,i coś jeszcze / przepraszam nie pamietam/ herbata, kawa. Ma tez być muzyka.
Zapraszamy
mulancat pisze:oczywiście pomyśleliśmy też o wegetarianach, kochani kuchnia dla Was przewiduje specjalne dania. Mogę też zdradzic że podczas trwania wystawy wystawcy będą mogli nabyc coś do zjedzenia na stoisku cateringowym restauracji Młynek, która też zapewniła nas , że w menu przewidzą wegetarian.
Marcepan pisze:mulancat pisze:oczywiście pomyśleliśmy też o wegetarianach, kochani kuchnia dla Was przewiduje specjalne dania. Mogę też zdradzic że podczas trwania wystawy wystawcy będą mogli nabyc coś do zjedzenia na stoisku cateringowym restauracji Młynek, która też zapewniła nas , że w menu przewidzą wegetarian.
o, dziękuję! wolę dania niż zniżkę.
to teraz jeszcze tylko pełen skład sędziowski i mogę się zgłaszać
Basia_D pisze:Marcepan,
dziewczyny pamietaja o wegetarianach, zawsze
Marcepan pisze:Basia_D pisze:Marcepan,
dziewczyny pamietaja o wegetarianach, zawsze
wierzę, tylko wcześniejsze doświadczenia imprez wystawowych (nie Waszego klubu) nauczyły mnie sceptycyzmu.
do jedzenia miałam zazwyczaj pomidory i ogórki![]()
chleb już niekoniecznie, bo ze smalcem.
Marcepan pisze:Basia_D pisze:sama jestem wegetarianka
i wszystko jasne. siadam koło Ciebie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: SMK1 i 2 gości