[WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderator: DoBo

Post » Wto paź 11, 2011 20:24 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

To na światówkę koty muszą mieć już tytuły? Nie może np jechać 'łysy' tytułowo kot?
A może chodzi o zaświadczenie zdrowotne od weta?

Tak to przynajmniej rozumiem.
Zapraszamy! Nowa strona!
Obrazek

Roulett

Od: Sob paź 17, 2009 15:08

Post » Wto paź 11, 2011 20:26 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

izsy pisze:
Witek Nowak pisze:Ludziska, czegoś nie rozumiem.... Jakie potwierdzenie kwalifikacji?? Przecież wszystko jest elektronicznie on-line przesyłane do FPL.... Chyba, że to jeden pic na wodę... Ale raczej nie, bo dostałem potwierdzenie zgłoszenia w odpowiedniej klasie.

No wiec tak slyszalam - od roznych hodowcow - spekulacje i rozmowy bo jakos nie do konca to jasne.

Przeciez elektronicznie mozna by zglosic kota x ktory nie posiada zadnej w wymaganych na te wystawe kwalifikacji, np nie ma ani jednej nominacji do BIS, czy BIV itp... lista kwalifikacji jest na stronie glownej wystawy. I co wtedy? taki kot tez zostaje przyjety? Stad moje przypuszczenia (i nie tylko moje) o tym, ze organizator musi sprawdzic kwalifikacje kazdego przyjmowanego kota.

Byc moze dla innych wszystko jest jasne i oczywiste, ale skoro mam watpliwosci i kwestie niezrozumiale dla mnie, to wole spytac. Kto pyta nie bladzi :)

a skad podejrzenie, ze kwalifikacje nie zostaly sprawdzone 8)

Basia_G

Od: Śro paź 02, 2002 15:33

Post » Wto paź 11, 2011 20:30 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Roulett pisze:To na światówkę koty muszą mieć już tytuły? Nie może np jechać 'łysy' tytułowo kot?
A może chodzi o zaświadczenie zdrowotne od weta?

Tak to przynajmniej rozumiem.

Moze jechac kot lysy tytulowo.
Ale jednak powinien spelniac jakies warunki, dokladnie opisane tutaj:
"Udział w Wystawie Światowej możliwy jest tylko dla kotów, które uzyskały następujące kwalifikacje w ciągu trzynastu miesięcy poprzedzających wystawę" i dalej opis tych kwalifikacji na stronie
http://www.worldcatshow.pl/PL/zgloszeni ... -wystawowe
Obrazek

izsy

Od: Czw paź 19, 2006 16:57

Post » Wto paź 11, 2011 20:36 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Basia_D pisze:

a skad podejrzenie, ze kwalifikacje nie zostaly sprawdzone 8)[/quote]

No coz... nie jest to podejrzenie. Tylko wyjasniam sprawe, tak mnie to jakos dreczy :)

Bo zalozmy taka sytuacje: ktos zglosil kota x elektronicznie, i zaraz potem dostal potwierdzenie zgloszenia kota. Czy to oznacza ze w ciagu tych kilku minut, ktore uplynely od przeslania zgloszenia elektronicznego do otrzymania maila od organizatora, ten kot zostal sprawdzony? czy tez nie zostal sprawdzony?

A moze po prostu nie bylo takich przypadkow zeby ktos zglosil kota nie spelniajacego kwalifikacji, np kota ktory po raz pierwszy w zyciu startuje na wystawie i to w klasie otwartej?

Fajnie by bylo, jakby odpowiedzial organizator i rozwial juz te moje watpliwosci.
Obrazek

izsy

Post » Wto paź 11, 2011 20:42 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Ave pisze:
Potwierdzenie przyjęcia na wystawę będzie wysyłane dopiero po oficjalnym zamknięciu zgłoszeń 26.09 i weryfikacji zgodnie z przepisami Reg. Wystawowego FIFe, może to potrwać około tygodnia.

to ja już niczego nie rozumiem
czekam na potwierdzenie, codziennie sprawdzam maila

a teraz czytam, że maila, którego otrzymałam po rejestracji mam traktowac jako potwierdzenie?
Obrazek

kamanda77

Od: Wto cze 13, 2006 20:14

Post » Wto paź 11, 2011 20:43 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Ave pisze:
M. pisze:
gocha1p pisze:czy dostał już ktoś potwierdzenie przyjęcia na wystawę?

Też chciałam o to zapytać. 8)

każdy, kto zgłosił kota otrzymał potwierdzenie zgłoszenia jeśli nie to znaczy że kot nie został zgłoszony
to potwierdzenie należy wziąc ze sobą - jest to pewnego rodzaju wejściówka na teren targów

Wypowiedź Ave z 13 wrzesnia:
Ave pisze:do 25.09 zgłaszamy koty i otrzymujemy potwierdzenie zgłoszenia kota, tzn. potwierdzenie faktu, że zgłoszenie dotarło + link do panelu, w którym możemy zmieniać dane, tytuły etc.

Jeśli taki mail nie dotarł do wystawcy, znaczy coś poszło nie tak, być może system potraktował to jako spam - trzeba wysłać mail na info@worldcatshow.pl i tam podać dane i zapytać, bo być może trzeba będzie zgłosić jeszcze raz.

Potwierdzenie przyjęcia na wystawę będzie wysyłane dopiero po oficjalnym zamknięciu zgłoszeń 26.09 i weryfikacji zgodnie z przepisami Reg. Wystawowego FIFe, może to potrwać około tygodnia.

:?:
Obrazek

M.

Od: Wto lut 05, 2002 11:17

Post » Wto paź 11, 2011 20:47 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

no wlasnie :)
dziekuje przedmowcom za zacytowanie tych wlasciwych fragmentow
Obrazek

izsy

Post » Wto paź 11, 2011 20:54 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

a ja mam pytanie,
czy nie lepiej cieszyc sie na zblizajaca sie swiatowke, gdzie bedzie mozna zaprezentowac swoje koty oraz obejrzec inne pieknosci, niz szukac ciagle przyslowiowej dziury w calym ??
zaraz zaczna sie pytania z serii, a jaka pogode planuje fpl na ten weekend i dlaczego nie bedzie 18 stopni w plusie :wink:

Basia_G

Od: Śro paź 02, 2002 15:33

Post » Wto paź 11, 2011 20:56 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Basiu
to nie jest zadne szukanie dziury.
Nikt tu nikogo nie krytykuje.
Jedyne czego probujemy sie dowiedziec, to czy na pewno nasze koty zostaly przyjete na wystawe.
I tyle.
Obrazek

izsy

Post » Wto paź 11, 2011 21:19 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

izsy pisze:
Basia_D pisze:

a skad podejrzenie, ze kwalifikacje nie zostaly sprawdzone 8)

No coz... nie jest to podejrzenie. Tylko wyjasniam sprawe, tak mnie to jakos dreczy :)

Bo zalozmy taka sytuacje: ktos zglosil kota x elektronicznie, i zaraz potem dostal potwierdzenie zgloszenia kota. Czy to oznacza ze w ciagu tych kilku minut, ktore uplynely od przeslania zgloszenia elektronicznego do otrzymania maila od organizatora, ten kot zostal sprawdzony? czy tez nie zostal sprawdzony?

A moze po prostu nie bylo takich przypadkow zeby ktos zglosil kota nie spelniajacego kwalifikacji, np kota ktory po raz pierwszy w zyciu startuje na wystawie i to w klasie otwartej?

Fajnie by bylo, jakby odpowiedzial organizator i rozwial juz te moje watpliwosci.[/quote]

Coś się nie tak zacytowało :oops:

Jest spradzane :D Poproszono mnie o przesłanie kopii dyplomu .
ObrazekObrazekhttp://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=131880&p=7865586#p7865586

MAGDZIOL

Od: Wto paź 10, 2006 18:53

Post » Wto paź 11, 2011 21:23 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Ja chciałabym się cieszyć zbliżającą się wystawą,
cały czas czekałam na potwierdzenie przyjęcia kota
sprawdzam maila i zastanawiałam się czy mam się szykować czy nie

moim zamiarem nie było szukanie dziury w całym
jeżeli tak to zostało odebrane to przepraszam

zgodnie z podaną wcześniej inforamcją takie potwierdzenie miało być wysłane
dlatego już zgłupiałam
Obrazek

kamanda77

Od: Wto cze 13, 2006 20:14

Post » Wto paź 11, 2011 21:37 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

ok, zaraz wyślę, może nie wszyscy mają tego maila a będzie potrzebny żeby wjechać na teren targów w sobotę rano.
Obrazek

lrafal

Od: Czw sty 31, 2002 15:24

Post » Wto paź 11, 2011 21:44 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Ja też mam tylko potwierdzenie wpłynięcia zgłoszenia, a nie potwierdzenie przyjęcia kota...
Obrazek

lakshmi

Od: Pt mar 01, 2002 23:48

Post » Wto paź 11, 2011 21:46 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Ja też mam tylko potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia.
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Wto paź 11, 2011 21:48 Re: [WYSTAWA ŚWIATOWA FIFe] POZNAŃ 29-30 październik 2011 - FPL

Ja dostałam tylko takiego maila czy jego mam traktować jako potwierdzenie i z tym wydrukiem mam się zjawić na wystawie???

"Dziękujemy za zgłoszenie, organizator potwierdza przyjęcie zgłoszenia na wystawę

W przypadku stwierdzenia błędów, nieścisłości lub konieczności zmiany klasy wystawca ma możliwość samodzielnej korekty danych za pomocą adresu:
http://entry.worldcatshow.pl/index.php? ... 1utg4gsui6

Zmian i korekt w panelu można dokonać do dnia 01.10.2011. Jednocześnie przypominamy o uiszczeniu opłaty za zgłoszenie do dnia 31.09.2011.
Do zobaczenia na Ĺšwiatowej Wystawie Kotów FIFe World Cat Show 2011 w Poznaniu.

ID: 1483/2011-09-27/FIFe World Winner Show 2011

Imię kota: xxxxxxxx
Mikrochip: xxxxxxx
EMS Code: MCO es22
Data urodzenia: 2010-07-25
Klasa: 7 - Champion (CACIB)
Nr rodowodu: xxxxx
Imię i nazwisko hodowcy: xxxxxxx
Kraj pochodzenia kota: PL

Ojciec
Imię: xxxxxxx
EMS Code: xxxxxxx