Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:krynia08 pisze:kotx2 pisze:Gibutkowa pisze:krynia08 pisze:ale mojego piasku cholerka nie mają
a jakiego piasku?
morskiego![]()
![]()
http://animalia.pl/produkt,12100,41,Gol ... amozbrylający_żwirek_dla_kotów.html
To jest betonit? Prawda? Nie kupuję betonitówTym bardziej że mam krytą kuwetę, nie chcę żeby mi koty od środka wybetonowało, a czytałam już wiele razy że coś takiego może się zdarzyć.
krynia08 pisze:to sie nie przykleja do kuwety a moje koty nie jedzą piasku MUNDRE SOM
krynia08 pisze:a jak siem zabetonowało? to chyba by trzeba nie sprzątać kuwety wcaleja mam jedną krytą , drugą otwartą, bo dziwadło Fuks nie wlezie w zabudowę to jak rozumieć to betonowanie?
krynia08 pisze:a jak siem zabetonowało? to chyba by trzeba nie sprzątać kuwety wcaleja mam jedną krytą , drugą otwartą, bo dziwadło Fuks nie wlezie w zabudowę to jak rozumieć to betonowanie? by musial pustak sobie wciągnąć kot w wejście
![]()
![]()
Gibutkowa pisze:krynia08 pisze:to sie nie przykleja do kuwety a moje koty nie jedzą piasku MUNDRE SOM
ale się pyli i osiada w przełyku - jak masz kuwetę krytą to wsadź głowę do środka i pogrzeb w żwirku
Gibutkowa pisze:krynia08 pisze:a jak siem zabetonowało? to chyba by trzeba nie sprzątać kuwety wcaleja mam jedną krytą , drugą otwartą, bo dziwadło Fuks nie wlezie w zabudowę to jak rozumieć to betonowanie? by musial pustak sobie wciągnąć kot w wejście
![]()
![]()
Osiada pył w przełyku i dalej. I kot się dusi. Jeszcze w odkrytej rozumiem ale w krytej gorzej.
krynia08 pisze:a jak podloga? nasypane jak w stolarni? w bloku to sobie możesz sypać w kibelek ja mam szambo ekologiczne to nie da sie![]()
zatkam chałupe i będe pływać
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Google [Bot] i 716 gości