KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 11, 2011 17:46 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

kotx2 pisze:a co sie Gosi stało 8O :?:

Gosia ostro przeziębiona ze wskazaniem na stany grypowe :(
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Wto paź 11, 2011 17:47 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

kamari pisze:
kotx2 pisze:a co sie Gosi stało 8O :?:

Gosia ostro przeziębiona ze wskazaniem na stany grypowe :(

o rany :?no to zdrowka zycze :ok: :ok: :ok:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Wto paź 11, 2011 17:56 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

Małgosia się odgrażała, że zajrzy wieczorem na forum :roll:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto paź 11, 2011 19:07 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

No i jestem, gdzie ja bym bez moich ciotek wytrzymała :D .
Malutko będę, bo jakieś przesilenie mam albo inne, oczy mnie bolą od monitora...
No zmogło mnie dziś bardzo, ale u mnie taki tragiczny dzień zwykle tylko jeden, jutro już lepiej będzie.
Nażarłam się czosnku, i śmierdzę sobie radośnie :D .
Koty mnie szerokim łukiem omijają...dranie :evil: .
I od tej choroby na mózg mi padło :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Wto paź 11, 2011 19:09 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

vip0 pisze:No i jestem, gdzie ja bym bez moich ciotek wytrzymała :D .
Malutko będę, bo jakieś przesilenie mam albo inne, oczy mnie bolą od monitora...
No zmogło mnie dziś bardzo, ale u mnie taki tragiczny dzień zwykle tylko jeden, jutro już lepiej będzie.
Nażarłam się czosnku, i śmierdzę sobie radośnie :D .
Koty mnie szerokim łukiem omijają...dranie :evil: .
I od tej choroby na mózg mi padło :D .

:D wygrzej się :ok: ,bo grypsko to świństwo

kotx2

Post » Wto paź 11, 2011 19:11 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

Toteż sie grzałam cały dzień...ale rozumiem Marysię, od długiego leżenia można czegoś dostać :evil: .
Teraz na chwilę wstałam, szlafrok mam gruby, to mi ciepło :mrgreen: .
To sobie troszkę z wami posiedzę :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Wto paź 11, 2011 19:12 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

Widzę, że nie tylko moje koty nie lubią czosnku :mrgreen: Buzi mi nie chcą dać :twisted:

Kuruj się Małgoś dzielnie :ok: :ok: :ok: A czosnku jedz dużo, bo i na serce dobre.
Co mi przypomina omijany skrzętnie przez ciebie temat kolejnej wizyty u kardiologa :mrgreen: To kiedy ona???
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto paź 11, 2011 19:12 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

vip0 pisze:Toteż sie grzałam cały dzień...ale rozumiem Marysię, od długiego leżenia można czegoś dostać :evil: .

no mozna mozna...tzw.jobla :twisted:

kotx2

Post » Wto paź 11, 2011 19:15 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

kotx2 pisze:
vip0 pisze:Toteż sie grzałam cały dzień...ale rozumiem Marysię, od długiego leżenia można czegoś dostać :evil: .

no mozna mozna...tzw.jobla :twisted:

Ja jutro wracam do roboty, bo nie dość, że dostaję jobla , to tyłek mnie już od tego leżenia boli :mrgreen:

Ale i tak chcę wiedzieć, kiedy nasza kochana Małgosia ma następną wizytę u serduszkowego doktora :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto paź 11, 2011 19:17 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

A nie zapomniałam :D !
Doktor mnie nie skrzyczał, bo z nim wcale nie rozmawiałam, tylko z panią :mrgreen: .
Przedstawiłam sytuację, przyznałam sie do demencji starczej, podałam dane, i miła pani mnie zapisała na środę, 19 bm.
Juz zaznaczyłam w kalendarzu, ale nie zaszkodzi, jak cioteczki mi przypomną :mrgreen: .

Kotx, ja chciałam inaczej napisać, ale to by się nie nadawało do publikacji :mrgreen: .

Mario, trzeci raz chcę się wbić z wpisem i nie mogę :ryk: .

vip

Post » Wto paź 11, 2011 19:18 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

przypomnimy 8) :mrgreen:

kotx2

Post » Wto paź 11, 2011 19:19 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

vip0 pisze:A nie zapomniałam :D !
Doktor mnie nie skrzyczał, bo z nim wcale nie rozmawiałam, tylko z panią :mrgreen: .
Przedstawiłam sytuację, przyznałam sie do demencji starczej, podałam dane, i miła pani mnie zapisała na środę, 19 bm.
Juz zaznaczyłam w kalendarzu, ale nie zaszkodzi, jak cioteczki mi przypomną :mrgreen: .

Kotx, ja chciałam inaczej napisać, ale to by się nie nadawało do publikacji :mrgreen: .

Dobra, to ja to napiszę wyraźnie :mrgreen: 19 października Małgosia ma się stawić u kardiologa czyli w przyszłą środę :ok:
Ostatnio edytowano Wto paź 11, 2011 19:19 przez kamari, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto paź 11, 2011 19:19 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

kamari pisze:
vip0 pisze:A nie zapomniałam :D !

Dobra, to ja to napiszę wyraźnie :mrgreen: 19 pażdziernika Małgosia ma się stawić u kardiologa czyli w przyszłą środę :ok:

:ryk: :ok:

kotx2

Post » Wto paź 11, 2011 19:21 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

Się stawi :mrgreen: .
A wogóle to niedługo wracam do domu...jakoś się tu zadomowiłam...
Dlatego muszę sobie szybko poradzić z przeziębieniem...inaczej w życiu bym sie do łóżka nie położyła :evil: .

vip

Post » Wto paź 11, 2011 19:23 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

kot mi sie panoszy na kolanach :twisted: przylazł i siedzi i lapami sie rozpycha ,i jeszcze trza mu kuper trzymac jedna reka ,bo zleci :evil:

kotx2

[poprzednia][następna]