Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ania i jej Nitro pisze:A tak w ogole dziewczyny, to moze macie jakies sklepy ulubione, gdzie sa dobre ceny, promocje. Wy doswiadczone w kotach, a ja taka sirotka jeszcze, zaczynajaca dopiero sie orientowac
Ania i jej Nitro pisze:A tak w ogole dziewczyny, to moze macie jakies sklepy ulubione, gdzie sa dobre ceny, promocje. Wy doswiadczone w kotach, a ja taka sirotka jeszcze, zaczynajaca dopiero sie orientowac
MaryLux pisze:Ania i jej Nitro pisze:A tak w ogole dziewczyny, to moze macie jakies sklepy ulubione, gdzie sa dobre ceny, promocje. Wy doswiadczone w kotach, a ja taka sirotka jeszcze, zaczynajaca dopiero sie orientowac
Ja kupuję w zwierzakowie. Firma niewielka, dba o klienta, często rabaty daje.
krynia08 pisze:MaryLux pisze:Ania i jej Nitro pisze:A tak w ogole dziewczyny, to moze macie jakies sklepy ulubione, gdzie sa dobre ceny, promocje. Wy doswiadczone w kotach, a ja taka sirotka jeszcze, zaczynajaca dopiero sie orientowac
Ja kupuję w zwierzakowie. Firma niewielka, dba o klienta, często rabaty daje.
prosiema linka do sklepu
krynia08 pisze:ja kupuję Tuhttp://animalia.pl/
krynia08 pisze:widzę ze taniej niz w Animali za np Persiana a ile placi sie za kuriera?
MaryLux pisze:krynia08 pisze:widzę ze taniej niz w Animali za np Persiana a ile placi sie za kuriera?
Jeśli zamówisz za co najmniej 129 zł, to za kuriera płaci firma. Ja zawsze tak robię.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bells, Google [Bot] i 789 gości