turkawka pisze:Ojej, to może warto porozmawiać z wetem. Mam nadzieję, że jednak będzie wszystko w porządku.
No pogadam na pewno, natenczas bez Frani.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
turkawka pisze:Ojej, to może warto porozmawiać z wetem. Mam nadzieję, że jednak będzie wszystko w porządku.
Gibutkowa pisze:Hmmm... Chłop mi od jakiegoś czasu marudzi że Frania jest głucha albo chociaż przygłucha. Można do niej podejść blisko "od zawietrznej" i mówić głośno a ona się nie zorientuje że ktoś jest za nią dopóki tego kogoś nie zobaczynie zawsze reaguje na pstrykanie. Bardziej reaguje na głosy jak widzi źródło dźwięku. Myślę że coś jest na rzeczy. Uszka czyste, głucha na pewno całkiem nie jest bo na samym początku na pewno bała się spuszczanej wody (pudełko do spania miała przy kibelku) ale na pewno nie reaguje na dźwięki tak jak moje koty, one nawet jak olewają jakiś dźwięk bo są do niego przyzwyczajone to chociaż uszami strzygą a Franka nie, chyba że dźwięk jest bardzo głośny.
Zuzzu zauważyłaś może coś takiego jak Frania była u Ciebie?
Chłop mój teraz pstryka palcami - Mietek siedzi w tej samej pozycji ale strzyże uszami a Frania leży na hamaczku i się myje - zero reakcjiCałkiem głucha nie jest na pewno ale podejrzewam (a chłop mój jest pewien) że Frania niedosłyszy. Jakoś to można sprawdzić?
JaEwka pisze:e tam dlaczego ? Spokojnie da się jakiś suwak założyćw razie czego pomogę
JaEwka pisze:Domyśliłam się o który pokój Ci chodziW razie czego moge w któryś dzień wpaść i ci pomóc w odgruzowaniu - oczywiście nie ma nic za darmo
jakis obiadek taki hm wyjątkowy
![]()
Ja już mam pomysła jak to zrobić tylko do Obi albo castoramy trza podjechać
Gibutkowa pisze:JaEwka pisze:Domyśliłam się o który pokój Ci chodziW razie czego moge w któryś dzień wpaść i ci pomóc w odgruzowaniu - oczywiście nie ma nic za darmo
![]()
tak jak mój chłop? "wyp..ć te pier..ne pudła w cholerę!"?
JaEwka pisze:Gibutkowa pisze:JaEwka pisze:Domyśliłam się o który pokój Ci chodziW razie czego moge w któryś dzień wpaść i ci pomóc w odgruzowaniu - oczywiście nie ma nic za darmo
![]()
tak jak mój chłop? "wyp..ć te pier..ne pudła w cholerę!"?
Nie no co tyja jestem porządna
pomogę w układaniu tylko powiedz kiedy
moge nawet jutro jak zapewnisz wałówe
Gibutkowa pisze:No i po raz pierwszy spróbowałam kocich chrupek![]()
Obrzydlistwo.
kamari pisze:Własnopyszcznie próbowałaś![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 164 gości