Schronisko KRK - Magda, Gruby, Filip, Muszka w potrzebie...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon paź 10, 2011 17:58 Re: Schronisko KRK - najpilniej do domu Norcia, Gruby, Petronela

Stempel może mieć 12 lat.
Gruby i Chudy mają po 7 lat.
Magia ma 6 lat.

Łazarz to przemiły kocur,bardzo lgnie do człowieka i towarzyski do innych kotów, ale wiecznie choruje.

Reszta kotów do indentyfikacji za tydzień.
Barb sporo tych zdjęć , nie wszystkie nam się udało zidentyfikować,
za mało czytników i rąk było :mrgreen:
Ostatnio edytowano Pon paź 10, 2011 18:02 przez mk999, łącznie edytowano 1 raz

mk999

Od: Śro lut 10, 2010 20:25

Post » Pon paź 10, 2011 18:02 Re: Schronisko KRK - najpilniej do domu Norcia, Gruby, Petronela

większość kotów jest starsza, z czasem pewnie zostałby tylko jeden album z tymi starszymi

w psach trochę się miesza bo ludzie zaglądają do psów, nie widzą weteranów, i części ze szkoleniami, no i w pilnych,
za dużo albumów. W sumie jest ponad 138 psów.

Poza tym uważam, że nie należy sugerować klientom wieku (stary młody) bo odbiera się szansę tym starszym -
Przy dużej ilości albumów, trudniej się nadzoruje ruch w interesie (baza, strona, fb i inne portale)

tak uważam

Mruczeek

Od: Sob kwi 19, 2008 10:35

Post » Pon paź 10, 2011 18:04 Re: Schronisko KRK - najpilniej do domu Norcia, Gruby, Petronela

Mruczeek pisze:większość kotów jest starsza, z czasem pewnie zostałby tylko jeden album z tymi starszymi

w psach trochę się miesza bo ludzie zaglądają do psów, nie widzą weteranów, i części ze szkoleniami, no i w pilnych,
za dużo albumów. W sumie jest ponad 138 psów.

Poza tym uważam, że nie należy sugerować klientom wieku (stary młody) bo odbiera się szansę tym starszym -
Przy dużej ilości albumów, trudniej się nadzoruje ruch w interesie (baza, strona, fb i inne portale)

tak uważam

Ok, ale jakby ktoś chciał je jeszcze osobno promować to byłoby super.

mk999

Post » Pon paź 10, 2011 18:06 Re: Schronisko KRK - najpilniej do domu Norcia, Gruby, Petronela

zawsze można je przenosić do pilnych, czy tak jak teraz starsze i te na cito. (Ela, Jola itp)
Damy radę,
aczkolwiek przerób miałyście niesamowity w foceniu :1luvu:

Mruczeek

Post » Pon paź 10, 2011 21:41 Re: Schronisko KRK - najpilniej do domu Norcia, Gruby, Petronela

to jst Rafał
Obrazek
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Pon paź 10, 2011 21:46 Re: Schronisko KRK - najpilniej do domu Norcia, Gruby, Petronela

BarbAnn pisze:to jst Rafał
Obrazek

:1luvu:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Wto paź 11, 2011 7:45 Re: Schronisko KRK - najpilniej do domu Norcia, Gruby, Petronela

Najważniejsze ze zezulek i Piwon i kiwaczek Filek mają zdjęcia
I że się Rafał odnalazł
mam słabość do białych z motylkiem*-oprócz tego zuego z g2 co jest na szpitalu, każdy biały z motylkiem to "kocia pierdoła przytul mnie"

*niektórzy mówią na to kokarda, ja wolę nazywac to motylkiem na czółku
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Wto paź 11, 2011 8:27 Re: Schronisko KRK - najpilniej do domu Norcia, Gruby, Petronela

Dla mnie to fryzurka z przedziałkiem :lol:

Co do ich charakteru - określenie "kocia pierdoła" jak najbardziej trafne :lol:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Wto paź 11, 2011 9:08 Re: Schronisko KRK - najpilniej do domu Norcia, Gruby, Petronela

mk999 pisze:
Mruczeek pisze:Norcia przeniesiona na M3, ma gluty :(

Petronela, Chudy i Denta też kichają, domy gdzie jesteście :(

ja bardzo intensywnie myślę ostatnio czy nie znalazłoby się u mnie jeszcze miejsce dla starszej koteczki... zastanawiam się nad Norcią a może Petronelą.... z kim bym mogła pogadać na ich temat?

paw

Od: Pt mar 27, 2009 16:37

Post » Wto paź 11, 2011 9:55 Re: Schronisko KRK - najpilniej do domu Norcia, Gruby, Petronela

Łazarz id k 84/06/11

Mruczeek

Post » Wto paź 11, 2011 13:01 Re: Schronisko KRK - najpilniej do domu Norcia, Gruby, Petronela

Czy teraz w październiku są akcje adopcyjne w weekendy w M1?
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Wto paź 11, 2011 14:18 Re: Schronisko KRK - najpilniej do domu Norcia, Gruby, Petronela

panikota pisze:Czy teraz w październiku są akcje adopcyjne w weekendy w M1?

W M1 zawsze akcje adopcyjne kotów miała Fundacja Zwierzęta Krakowa

mk999

Post » Wto paź 11, 2011 16:37 Re: Schronisko KRK - najpilniej do domu Norcia, Gruby, Petronela

http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-ko ... Z321002773 chętni na młodą, jasną kotkę

http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-zg ... Z320876483 możecie pokierować? :( tel. 608-45-14-13

Od kilku tygodni po działkach na os. Piaski Nowe błąka się młodziutka, oswojona, bardzo wesoła, czarna koteczka z białym krawacikiem.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto paź 11, 2011 19:58 Re: Schronisko KRK - najpilniej do domu Norcia, Gruby, Petronela

paw pisze:
mk999 pisze:
Mruczeek pisze:Norcia przeniesiona na M3, ma gluty :(

Petronela, Chudy i Denta też kichają, domy gdzie jesteście :(

ja bardzo intensywnie myślę ostatnio czy nie znalazłoby się u mnie jeszcze miejsce dla starszej koteczki... zastanawiam się nad Norcią a może Petronelą.... z kim bym mogła pogadać na ich temat?

Moje serducho leży bardziej przy Norci, może dlatego że lepiej ją znam. Jest to babcia, po zmarłej Pani. Od samego początku pobytu w schronisku jest praktycznie leczone, najpierw depresja, przestała jeść, zaczęła podjadać, zaczęło furgać, teraz katar. Najpierw mag 1, potem szpital teraz mag 3. Kotka jest mega miziasta, spokojna, wręcz przepraszająca że żyje. Z drugiej strony jak była w dobrej formie, to bardzo żywiołowo zerkała oczkami, wręcz prowokowała do głaskania. Jak miała drugiego kota w klatce to nie było problemów, trochę się nawet bała, tak jakby chciała powiedzieć : te ja tu byłam sama, nie znam życia z innym kotem.

Petronela też jest po zmarłej Pani. Też babcia.. i czeka na swój dom już od maja :(

Mruczeek

Post » Wto paź 11, 2011 20:32 Re: Schronisko KRK - najpilniej do domu Norcia, Gruby, Petronela

mk999 pisze:W M1 zawsze akcje adopcyjne kotów miała Fundacja Zwierzęta Krakowa

Właśnie, dziękuję, już znalazłam info :mrgreen:
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

[poprzednia][następna]