AniaWrocław pisze:oprocz loreal true match minerals nr w1. Jednak mam tez kosmetyki w 1 salonie na sprzedaz i tam jutro moge sprawdzic czy zostal nr w1 golden ivory? Czy tak zrobic?
mircea pisze:AniaWrocław pisze:oprocz loreal true match minerals nr w1. Jednak mam tez kosmetyki w 1 salonie na sprzedaz i tam jutro moge sprawdzic czy zostal nr w1 golden ivory? Czy tak zrobic?
Jakbys mogła sprawdzić, to będę wdzięczna.
Zalezy mi na jasnym odcieniu.

zosiajuly pisze:poproszę o numer 29 - N3 CREAMY BEIGE

AniaWrocław pisze:mircea pisze:AniaWrocław pisze:oprocz loreal true match minerals nr w1. Jednak mam tez kosmetyki w 1 salonie na sprzedaz i tam jutro moge sprawdzic czy zostal nr w1 golden ivory? Czy tak zrobic?
Jestem w tej chwili poza Wrocławiem, ale wracam po południu i na pewno sprawdzę i oczywiście dam znać.

AniaWrocław pisze:AniaWrocław pisze:mircea pisze:AniaWrocław pisze:oprocz loreal true match minerals nr w1. Jednak mam tez kosmetyki w 1 salonie na sprzedaz i tam jutro moge sprawdzic czy zostal nr w1 golden ivory? Czy tak zrobic?
Jestem w tej chwili poza Wrocławiem, ale wracam po południu i na pewno sprawdzę i oczywiście dam znać.
Hura hura, mam ten puder, czyli jest wszystko z zamowienia!![]()
Czy to zamowienie nadal aktualne?

zosiajuly pisze:poproszę o numer 29 - N3 CREAMY BEIGE

magicmada pisze:Dzis rano listonosz przyniósł podkład:), jest super, dziękuję.

krynia08 pisze:AniaWrocław pisze:AniaWrocław pisze:mircea pisze:AniaWrocław pisze:oprocz loreal true match minerals nr w1. Jednak mam tez kosmetyki w 1 salonie na sprzedaz i tam jutro moge sprawdzic czy zostal nr w1 golden ivory? Czy tak zrobic?
Hura hura, mam ten puder, czyli jest wszystko z zamowienia!![]()
Czy to zamowienie nadal aktualne?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości