dt Smarti 6

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 10, 2011 18:07 Re: dt Smarti 6

smarti pisze:dla mnie 20.45 jest ok :D

mamie też pasuje :ok:
mamuśka

Post » Pon paź 10, 2011 20:28 Re: dt Smarti 6

no i d..... :mrgreen:
mamuśka-był teraz,celem zbadania Bońka przed wydaniem do domku, p.dr.wet.Kamil i syt.jest następująca :
Bonifacek ma nie jakiś przerażająco duży, ale ma kamień na ząbkach.
(jak miał kastrację to nie mieliśmy jeszcze aparatu do zdejmowania kamienia)
czyli mamy takie dwie możliwości:
albo jedzie jutro a i tak bedzie go trzeba lada dzień-powiedzmy w ciągu najbl. miesięcy wieżć do mnie na zdjęcie kamienia w cenie kota.,
albo zdejmujemu mu kamień pojutrze (jutro wet.nie ma czasu) i Boniek jedzie do Twojej Mamy dopiero w piątek wieczór ale za to z pięknym białym uśmiechem :lol:
oczywiście jest jeszcze trzecie wyjście-odwiozę go jutro a Mama lub Ty u własnego weta zrobicie mu zdjęcie kamienia ale to moim skromnym zdaniem byłoby bez sensu skoro ja mam własny aparat i 'własnego" bezpłatnego w tym zakresie weta.

nie muszę dodawać że jestem za drugą opcją bo lubię wydawać koty do końca odpicowane pod każdym względem-inaczej nie mogę potem spać spokojnie tak jak było w przypadku Cowboya/Maciusia.
dlatego czekam na Twoją odowiedż :D

MałgosiaZ.-bardzo Cię przepraszam ale dopiero teraz dotarłam do pw :roll:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon paź 10, 2011 20:40 Re: dt Smarti 6

Wybieramy drugą opcję ;)
Bo mama klatki nie udźwignie a ja uziemiona jestem ... 8)
mamuśka

Post » Pon paź 10, 2011 22:43 Re: dt Smarti 6

mamuśka pisze:Wybieramy drugą opcję ;)
Bo mama klatki nie udźwignie a ja uziemiona jestem ... 8)

no i bardzo się cieszę :D :1luvu:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Wto paź 11, 2011 8:09 Re: dt Smarti 6

Boniunio już wie że idzie do domku i bardzo się cieszy :D
myślę sobie że on musiał być kiedyś bity bo boi się wszelkich gwałtownych ruchów,czy to zdecydowanych kroków człowieka,czy też zdecydowanych ruchów ręką..a jak się go już złapie podczas jedzenia albo siedzi się u niego spokojnie i sam przyjdzie to wtula się w człowieka jakby chciał się w niego wlepić...tak jak Trusia wtulała się w podłogę :roll:
strasznie słodki ten Bonio i tak ufnie patrzy mi w oczy...myślę że starsza,spokojna pani to dla niego idealna Duża,to to co mu najbardziej potrzebne.Spokój,czułość i miłość....kochany Boniunio...

smarti

Post » Wto paź 11, 2011 8:20 Re: dt Smarti 6

Jeszcze się otworzy i przekona :ok:

Witamy Smartinkowo imprezowo :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto paź 11, 2011 8:24 Re: dt Smarti 6

Przyszła adoptować Promyka a dostała innego :roll: :ryk:

Mama zawiedziona że nie będzie mogła kotka już dziś pomiętosić :mrgreen: :twisted:

Coś myślę że kot nie będzie miał czasu się aklimatyzować...
Momentalnie będzie brany na ręce głaskany miętoszony... Będzie chciał uciec... :twisted:
mamuśka

Post » Wto paź 11, 2011 8:50 Re: dt Smarti 6

Cieszę się z takiego obrotu spraw.
Adopcje ida jak burza.
smarti szykuj czarne kociaki do adopcji, bo z tego co widzę u torped, grzybica się rozszerza, i pewnie będą jeszcze u mnie czas jakiś, a nie wiem czy domki będą chciały czekać.

Jestem okropnie tym podłamana i przerazona, nie wiem co robic.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto paź 11, 2011 9:05 Re: dt Smarti 6

Marzenia11 pisze:Cieszę się z takiego obrotu spraw.
Adopcje ida jak burza.
smarti szykuj czarne kociaki do adopcji, bo z tego co widzę u torped, grzybica się rozszerza, i pewnie będą jeszcze u mnie czas jakiś, a nie wiem czy domki będą chciały czekać.

Jestem okropnie tym podłamana i przerazona, nie wiem co robic.

Marzeniu przykro mi, że grzyb zaatakował torpedy. Mam nadzieję, że Twoje stado się nie zarazi!

Smarti za adopcje :ok:
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Wto paź 11, 2011 9:09 Re: dt Smarti 6

Jus87 - co ja mam z tym robić? :roll:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Wto paź 11, 2011 9:16 Re: dt Smarti 6

A co dajesz?
Smaruj Imaverolem i do tego daj zastrzyki antygrzybicze. Poprawa po dwóch tygodniach, ale za to znaczna!

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Wto paź 11, 2011 9:27 Re: dt Smarti 6

Smarti , Marzenia11 - sorry za moje wczorajsze PW , ale miałam sprawę na cito , a tylko Wy byłyście w danej chwili online.
Niestety Pani przez korki w Warszawie nie dojechała, więc dziś mam cały dzień na wykombinowanie czegoś sensownego.
:wink:
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Wto paź 11, 2011 9:29 Re: dt Smarti 6

MalgosiaZ pisze:Smarti , Marzenia11 - sorry za moje wczorajsze PW , ale miałam sprawę na cito , a tylko Wy byłyście w danej chwili online.
Niestety Pani przez korki w Warszawie nie dojechała, więc dziś mam cały dzień na wykombinowanie czegoś sensownego.
:wink:

nie przepraszaj - byłam w pracy i mimo że on-line to nie zaglądałam na forum (miałam otwartą zakładkę) i Twoje pw przeczytałam po 19ej.
Chcesz tę umowę?

Marzenia11

[poprzednia][następna]