Conchita pisze:Jesień jest paskudna, przyszłam się pogrzać w cieple Twojego pieca do bułeczek
Zapraszam na zydelek, właśnie rozpalam ogień

Poczęstuję jabłecznikiem lub bułeczką z miodem i mlekiem prosto od krowy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Conchita pisze:Jesień jest paskudna, przyszłam się pogrzać w cieple Twojego pieca do bułeczek
Broszka pisze:Conchita pisze:Jesień jest paskudna, przyszłam się pogrzać w cieple Twojego pieca do bułeczek
Zapraszam na zydelek, właśnie rozpalam ogień![]()
Poczęstuję jabłecznikiem lub bułeczką z miodem i mlekiem prosto od krowy
Broszka pisze:Serdecznie zapraszam![]()
Ale warunki noclegowe mogę zaoferować jedynie baaardzo hardcorowe: nieogrzewany pokój bez mebli (przygotowany do remontu)![]()
Bo w pokoju gościnnym mieszkamy teraz my razem z kotami
welina pisze:Broszka pisze:Serdecznie zapraszam![]()
Ale warunki noclegowe mogę zaoferować jedynie baaardzo hardcorowe: nieogrzewany pokój bez mebli (przygotowany do remontu)![]()
Lubię zimnoa z papugi ugotuje się rosół
![]()
![]()
( żartuję ,bo niektórzy mnie ukamieniują
Broszka pisze:welina pisze:Broszka pisze:Serdecznie zapraszam![]()
![]()
![]()
e, tam. z papugi będzie nie dobry![]()
po moim podwórku biegają sąsiadowe prawdziwe wiejskie rosołki![]()
sąsiad nawet nie zauważy bo on w ogóle się nie interesuje swoimi kurakami, co chwilę widzę na polu lub w krzakach rozszarpane kurze zwłoki (oczywiście poza naszym podwórkiem)... polują na nie np ptaki drapieżne, lisy i wiejskie psy które zamiast karmić są puszczane luzem żeby sobie coś złapały do jedzenia
welina pisze:Broszka pisze:welina pisze:Broszka pisze:Serdecznie zapraszam![]()
![]()
![]()
sąsiad nawet nie zauważy bo on w ogóle się nie interesuje swoimi kurakami, co chwilę widzę na polu lub w krzakach rozszarpane kurze zwłoki (oczywiście poza naszym podwórkiem)... polują na nie np ptaki drapieżne, lisy i wiejskie psy które zamiast karmić są puszczane luzem żeby sobie coś złapały do jedzeniabędzie sąsiadowy rosołek ( z kury nie z sąsiada
![]()
)
Broszka pisze:welina pisze:Broszka pisze:welina pisze:Broszka pisze:Serdecznie zapraszam![]()
![]()
![]()
sąsiad nawet nie zauważy bo on w ogóle się nie interesuje swoimi kurakami, co chwilę widzę na polu lub w krzakach rozszarpane kurze zwłoki (oczywiście poza naszym podwórkiem)... polują na nie np ptaki drapieżne, lisy i wiejskie psy które zamiast karmić są puszczane luzem żeby sobie coś złapały do jedzeniabędzie sąsiadowy rosołek ( z kury nie z sąsiada
![]()
)
z sąsiada nawet nic by nie wyszło - jest stary i suchy jak szczapa - łykowata skóra i kości, fuj
chyba mi pożałowałyście ciepełka od ognia bo strasznie dzisiaj mi dymi z pod kuchni - za mocno wieje i dym wciska kominem z powrotem
welina pisze:Broszka pisze:welina pisze:Broszka pisze:welina pisze:Lubię zimnoa z papugi ugotuje się rosół
![]()
![]()
![]()
)
z sąsiada nawet nic by nie wyszło - jest stary i suchy jak szczapa - łykowata skóra i kości, fuj
chyba mi pożałowałyście ciepełka od ognia bo strasznie dzisiaj mi dymi z pod kuchni - za mocno wieje i dym wciska kominem z powrotem
Ja Ci nie pożałowałam,bo lubię zimnoWampirzyca jestem,a kaczki nie chodzą-lubię czerninę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości