Szczytno 4 - walczymy. Potrzebny CANISERIN/SUROWICA !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 10, 2011 19:06 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! 7 nowych kociąt

Jak Basiu po wizycie? Penelope wzięła któreś? Jak Ty się masz?
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon paź 10, 2011 19:09 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! 7 nowych kociąt

Dostałam właśnie sms, Basia jeszcze w lecznicy.
Nie jest dobrze... :cry: Nie chcę pisać, za Basię, odezwie się jak wróci.
po_prostu_kaska

Post » Pon paź 10, 2011 19:14 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! 7 nowych kociąt

:( :( :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon paź 10, 2011 19:16 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! 7 nowych kociąt

:ok: :ok:
:ok: :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pon paź 10, 2011 19:16 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! 7 nowych kociąt

po_prostu_kaska pisze:Dostałam właśnie sms, Basia jeszcze w lecznicy.
Nie jest dobrze... :cry: Nie chcę pisać, za Basię, odezwie się jak wróci.

cholerka jasna :cry:
Trzymajcie się :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon paź 10, 2011 20:09 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! 7 nowych kociąt

W związku z tym, że Basia cały czas w lecznicy, za jej zgodą cytuję sms-y, które od niej dostałam.

"Jestem jeszcze w lecznicy, koty walczą o życie. Czarna kicia była martwa jak wróciłam z pracy. Koty dostaną surowicę, interferon. Resztę napiszę później"

"Kasiu nadal jestem w lecznicy, nie wiem o której wrócę, więc napisz na wątku o kotach. Kupiłam interferon dla 4 kotów to 600zł, dla 5 tylko kroplówki i zylexis. Czuję się podle bo musiałam wybrać. Wybrałam miot białych bo są jeszcze bez poważnych objawów. Czarny pewnie zostanie jeden bo drugiej dziewczynce już nie można założyć welfronu, jest w agonii. Atomek i Tuptuś mają grzybicę i dostały 3 dawki zylexisu."

"(...)pewnie wszyscy się martwią, a ja nie wiem, o której wrócę, bo lekarze cały czas walczą o maluchy"

"Ostatnia kicia ma założony welfron, lekarze stwierdzili, że będą o nią walczyć."

"(...) jednak jednej koteczce nie udało się pomóc, umarła, nie można było założyć jej welfronu. Dwie czarne kicie nie żyją..."
po_prostu_kaska

Post » Pon paź 10, 2011 20:20 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! 7 nowych kociąt

Jakie to jest wszystko straszne. Kochane maluszki[*] :cry:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Pon paź 10, 2011 20:21 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! 7 nowych kociąt

I kolejne

"Kasiu też mi przykro, myślałam, że one są w lepszym stanie. Gdybym coś przeczuwała pojechałabym wczoraj do lecznicy. Spóźniłam się, musiały być już chore gdy je zabierałam , pewnie były w schronisku dłużej niż 3 dni"

Z przed chwili

"Jeszcze lekarze podają im leki, jeden od razu zostanie w Olsztynie u Penelope"
po_prostu_kaska

Post » Pon paź 10, 2011 20:39 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! 7 nowych kociąt

Też pisałam przed chwilą do Basi. Jest jeszcze w lecznicy. Maluchy walczą o życie ale dobrze nie jest. :(
Wszystko jest do d... :(

kasztanowa7

Od: Czw sty 27, 2011 17:18

Post » Pon paź 10, 2011 20:52 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! 7 nowych kociąt

...

Kciuki za reszte...
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pon paź 10, 2011 21:07 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! 7 nowych kociąt

Tak niestety dwóch czarnych koteczek już nie ma. Dopiero wyszłyśmy z Basią z klinki, przed nią jeszcze droga do domu i podawanie kroplówki tej malutkiej czarnej, która została. Kotki są bardzo chore, a Basia i tak musi jutro znów tu przyjechać więc odłożyłam decyzję o wzięciu kotka do jutra.

penelope20

Od: Śro paź 05, 2011 22:50

Post » Pon paź 10, 2011 22:01 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! 7 nowych kociąt

Przed chwilą dojechałam wypakowalam Niuńka i maluchy dalam im jesc bo głodne.Podgrzewam kroplówke i biegnę do piwnicy podać czarnej kici.Jutro rano kroplówka i leki dożylne też.Jutro po południu kolejna wizyta na interferon to są tak mikroskopijne dawki ,ze musimy to podać w lecznicy ,niestety wiecie tez jak drogi jest to lek.Muszę miec tez jeszcze dwa koty na dawców surowicy ,jutro jedzie mój rudy Bazyli odda kolejny raz krew.Pilnie potrzebuję dawcy na środę.Nie wiem ile to wszystko będzie kosztowało ale bardzo dużo,sam interferon dla 4 kociaków 600zł ,zaryzykowałam nie miałam wyjścia.Zylexis dzisiaj podany dla Tuptusia i Atomka oraz czarnej koteczki też koło 150zł ,nie znam kosztów innych leków,kroplówek .Dzisiaj nic nie płaciłam bo lekarze wyszli z lecznicy 2 godziny po jej zamknięciu.Biegne do piwnicy resztę napiszę później.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pon paź 10, 2011 22:25 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! 7 nowych kociąt

Basiu, to jutro uzupełnimy wszystkie rozliczenia jak będziesz miała informację.

Wiesz, że bardzo mi przykro. Chociaż daleko, jestem obok :oops: Nie masz łatwo...
po_prostu_kaska

Post » Wto paź 11, 2011 1:51 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! 7 kociąt, 2 [*]

Cześć wszystkim,

Wiele smutnych wieści, przykro mi bardzo. [*] [*] [*] :( :( :(
Trochę mnie nie było na forum...
Obecnie przede wszystkim facebook, ale tam nasza grupa jest na wpół...martwa. Szkoda, bo jednak liczyłem na ten serwis.
Mało kto się interesuje tą naszą prowincją... :?

Do zobaczenia wkrótce, a na razie pozdrawiam i dobranoc.
" Welcome to the worst nightmare of all... REALITY! "
- Hellraiser VI: Hell Seeker

Obrazek !!! Obrazek !!! Obrazek !!! Obrazek !!! Obrazek

TWQ

Od: Nie wrz 18, 2011 0:41

Post » Wto paź 11, 2011 4:52 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! 7 kociąt, 2 [*]

Basiu :( :( :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

[poprzednia][następna]