Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt wrz 16, 2011 21:47 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

itaka pisze:Macie może kota z cukrzycą. Dostałam 300 g Hill`s w/d. Napisane jest, że dla kotów z cukrzycą.

na szczeście nie mamy kota z cukrzycą
Obrazek

fuerstathos

Od: Sob sty 24, 2004 17:53

Post » Śro wrz 21, 2011 10:04 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

http://poznan.gumtree.pl/c-Zwierzaki-zg ... Z315517928 tel. 502 544 991 lub 500 372 361

W niedzielę 18 września wieczorem zaginął w Suchym Lesie k.Poznania nasz przyjaciel - czteromiesięczny kotek Rudolf. Jest koloru rudego, z białym brzuszkiem i łapkami. Jeśli ktoś go znalazł- prosimy o kontakt, bo bardzo się o niego martwimy.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Śro wrz 21, 2011 21:22 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

To ja może uaktualnię Chestera:

Obrazek Obrazek

Nadal nie znalazł swojego dwunożnego. Ma już 5 m-cy i w tej chwili nie mam już żadnych zapytań o niego. Zaczynam się zastanawiać czy dobrze zrobiłam umieszczając w opisie jego ogłoszeń określenie "żywiołowy". Może to zniechęca potencjalnych opiekunów. Ale poza tym, że ma mnóstwo energii to niesamowita przylepa z niego jest.
Obrazek KSIĘŻNICZKA MARTINI
KOT NIE PRZYJDZIE NA ZAWOŁANIE. ODBIERZE WIADOMOŚĆ I SKONTAKTUJE SIĘ Z TOBĄ W WOLNEJ CHWILI.

Villemo7

Od: Pt gru 23, 2005 11:12

Post » Nie wrz 25, 2011 22:00 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

http://poznan.gumtree.pl/c-Zwierzaki-ko ... Z316113930

przyjme pięknego zdrowego kota/kotkę,może ktoś już nie jest w stanie się opiekowac nim.a mi zależy na przyjacielu w domu.poproszę o minimum formalności,jeśli chodzi o schronisku.pozdrawiam serdecznie wszystkich miłośników kotów.

i żeby nie było za różowo - jesteście w stanie coś doradzić, chociaż pomóc w sterylce mamy? :(

Oddam 3 młode kociaki ( 2 w prążki , jeden biało-czarny , mamusia również biało- czarna). Pilnie potrzebują domku , ponieważ prawdopodobnie ktoś je podtruwa. Do każdego wziętego kociaka dodaję wyprawkę - kuwetę , suchy i mokry pokarm oraz kocyk.
Kontakt 608087606
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Wto wrz 27, 2011 15:53 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

http://poznan.gumtree.pl/c-Zwierzaki-ko ... Z317350538

Witam!
szukam młodej kotki(samicy), wiek od 6 do 12 tygodni. Najlepiej gdyby kotka była maści szarej(takiej jak w reklamie karmy whiskas).
Jestem mieszkańcem Poznania więc szukam kota z tej okolicy
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Śro wrz 28, 2011 17:16 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

XAgaX pisze:http://poznan.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty-kocieta-Przygarne-Kota-W0QQAdIdZ317350538

Witam!
szukam młodej kotki(samicy), wiek od 6 do 12 tygodni. Najlepiej gdyby kotka była maści szarej(takiej jak w reklamie karmy whiskas).

Beton. :evil: Z doświadczenia wiem, że takiego człowieka się nie naprowadzi na właściwą ścieżkę. Skoro chce 6-cio tygodniowego kociaka, który MUSI być jeszcze z matką to i będzie też tym whiskasem karmił.
KOT NIE PRZYJDZIE NA ZAWOŁANIE. ODBIERZE WIADOMOŚĆ I SKONTAKTUJE SIĘ Z TOBĄ W WOLNEJ CHWILI.

Villemo7

Post » Czw wrz 29, 2011 10:25 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

Villemo7 pisze:
XAgaX pisze:http://poznan.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty-kocieta-Przygarne-Kota-W0QQAdIdZ317350538

Witam!

Beton. :evil: Z doświadczenia wiem, że takiego człowieka się nie naprowadzi na właściwą ścieżkę. Skoro chce 6-cio tygodniowego kociaka, który MUSI być jeszcze z matką to i będzie też tym whiskasem karmił.

Może warto spróbować?

viewtopic.php?f=13&t=133731&p=8019433#p8019433 polecam Waszej uwadze... dziewczyna się kontaktowała z fundacjami, ale o sterylki nie spytała, a koty się mnożą :(
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Pon paź 03, 2011 23:15 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Śro paź 05, 2011 15:54 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

http://poznan.gumtree.pl/c-Zwierzaki-ko ... Z319655892 może podwórko jest Wam znane? Potrzebna sterylka... :(

Oddam za darmo kociaka, jest malutki, może mieć około miesiąca. Jest czyściutki, sam je, pije, i potrafi kożystać z kuwety. Uratowany przed pewną śmiercią na podwórku, wczoraj pożuciła go matka. Jest śliczny, jedyne czego potrzebuje to ciepłego domu, i kogoś kto da mu dużo miłości.
Proszę dzwonić do skutku, chwilami mogę nie odebrać będąc w pracy
500-378-114
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Czw paź 06, 2011 22:57 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

Palmiarnia Poznańska oraz Fundacja dla Zwierząt "Koci Pazur" zapraszają na pokaz kotów do adopcji, który odbędzie się w dniach 8-9 października 2011 w pawilonach Palmiarni Poznańskiej.
Podczas pokazu będzie można poznać osobiście podopiecznych Fundacji czekających na domy i wybrać pupila dla siebie, porozmawiać o zaletach posiadania kota w domu, a także dowiedzieć się, jakich obowiązków będzie musiał podjąć się przyszły właściciel kota. Wolontariusze opowiedzą o radościach związanych z pracą w Fundacji oraz o tym, jak każdy z nas może pomóc kotom żyjącym w mieście.

Zapraszamy w godzinach 9:00 do 17:00
Warunkiem wstępu jest wykupienie biletu do Palmiarni.

Obrazek
Obrazek

fuerstathos

Od: Sob sty 24, 2004 17:53

Post » Sob paź 08, 2011 10:41 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

Dałam znać znajomej, która myśli o przygarnięciu futrzaka. Może do Was zajrzy :D
Obrazek

Polanka

Od: Pon lis 01, 2010 18:45

Post » Pon paź 10, 2011 16:25 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

Nie bardzo mi się podoba to ogłoszenie, ale może spróbujcie:

http://poznan.gumtree.pl/c-Zwierzaki-ko ... Z320509019

JESTEM WIELBICIELEM KOTÓW PRZYGARNE KOTA NAJCHĘTNIEJ KOTKE FAJNIE GDYBYBYŁA NA JUZ I Z POZNANIA..KONTAKT mailto:-raszach7@wp.pl
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Pt paź 14, 2011 17:31 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

Chesterek dzięki akcji adopcyjnej znalazł cudowny domek:

Obrazek

Villemo7

Post » Pt paź 14, 2011 19:19 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

Villemo7 pisze:Chesterek dzięki akcji adopcyjnej znalazł cudowny domek:

:ok:

Molli

Od: Wto gru 23, 2008 11:28

Post » Nie paź 16, 2011 7:53 Re: Fundacja Koci Pazur Poznań - koty szukają domu, inf str 1

Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

[poprzednia][następna]