Moja kotka pirat wlazła dziś miedzy łózko a ściane i sie zaklinowała, czy nie widziała że szczelina jest za waska i ze z niej nie wyjdzie...? może to wina sztucznego srodowiska które wymusza na nich gupkowatość

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
crazy17 pisze: może to wina sztucznego srodowiska które wymusza na nich gupkowatość
crazy17 pisze:Nie mówie że nie sa fajne bo są ale są strasznie gupkowate, przykład?
Moja kotka pirat wlazła dziś miedzy łózko a ściane i sie zaklinowała, czy nie widziała że szczelina jest za waska i ze z niej nie wyjdzie...? może to wina sztucznego srodowiska które wymusza na nich gupkowatość
crazy17 pisze:Nie mówie że nie sa fajne bo są ale są strasznie gupkowate, przykład?
Niacha pisze:crazy17 pisze: może to wina sztucznego srodowiska które wymusza na nich gupkowatość
Genialne! To by tłumaczyło również wiele ludzkich zachowań!
vega013 pisze:A może kotka u Ciebie podpatruje niektóre zachowania?
vega013 pisze:
Wiesz, można by się zastanawiać, dlaczego te ludzie som takie gupkowate. Mój znajomy, wiele lat temu, utknął w jaskini. To nie widział, że szczelina za wąska i z niej nie wyjdzie? No i nie wyszedł...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 67 gości