KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 10, 2011 12:54 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

Witamy :D !
Rozebrało mnie na amen :D :D :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pon paź 10, 2011 12:55 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

Agata zdechł mi telefon, jak chcesz to cho na gg.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pon paź 10, 2011 13:00 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

Witamy i życzymy zdrówka (sobie też) :piwa:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon paź 10, 2011 13:10 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

Erin pisze:Witamy i życzymy zdrówka (sobie też) :piwa:

Też cie cus rozbiera 8O ?
Jak tak, to jasne, życzymy zdrówka też :piwa: :piwa: :piwa: !

vip

Post » Pon paź 10, 2011 13:11 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

Ano. Zdrówka! :piwa:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon paź 10, 2011 14:00 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

vip0 pisze:Agata zdechł mi telefon, jak chcesz to cho na gg.

Teraz jestem.

Biegałam od lekarza do przedszkola.

Też jestem chora....
najszczesliwsza

Post » Pon paź 10, 2011 14:13 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

najszczesliwsza pisze:

Teraz jestem.

Też jestem chora....

:mrgreen:

vip

Post » Pon paź 10, 2011 14:14 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

vip0 pisze:
najszczesliwsza pisze:

Teraz jestem.

Też jestem chora....

:mrgreen:

A ile w aptece muszę pieniążków zostawić...
Ostatnio edytowano Pon paź 10, 2011 14:26 przez najszczesliwsza, łącznie edytowano 1 raz
najszczesliwsza

Post » Pon paź 10, 2011 14:23 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

Ja się jakos trzymam, ale zimno strasznie, wyciągnęłam zimową kurtkę :oops: To jest gorsze niż zima, w zeszłym tyg 24 st, a dziś ledwo 10 :evil:
Zdrowiej, Małgoś, kciukaski :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pon paź 10, 2011 15:00 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

Cioteczki kochane, idę wytrzeć smarka i choc na godzinkę sie położę...głowa cuś boli :( .
Piszcie sobie na wąteczku, ja potem przeczytam.

Do Basi : " Smętarz dla zwierzaków ".

vip

Post » Pon paź 10, 2011 16:34 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

Małgoś, mnie poza łykaniem antybiotyku doktor kazał pić dużo lipy i mleko z masłem i czosnkiem. I wapno na katar. A na noc nażreć się witaminy C i polopiryny.
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pon paź 10, 2011 17:07 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

kamari pisze:Małgoś, mnie poza łykaniem antybiotyku doktor kazał pić dużo lipy i mleko z masłem i czosnkiem. I wapno na katar. A na noc nażreć się witaminy C i polopiryny.

Mario, mnie antybiotyku nielzia, tak już mam, organizm taki pomylony...
Wstałam...nie mogę leżeć, bo mi jakiś głupi ból pod prawą łopatkę wlazł...źle spałam, albo coś...
Witaminę C zżeram...i mleko i czosnek...

vip

Post » Pon paź 10, 2011 17:10 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

Gosiu, jeżeli ci się serce nie przesunęło, to pewnie masz nerwobóle :roll:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pon paź 10, 2011 17:12 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

kamari pisze:Gosiu, jeżeli ci się serce nie przesunęło, to pewnie masz nerwobóle :roll:

A ty już, Maryś, kraczesz...nic ni mam, źle spałam :evil:
O jasna dupa, serce!!!
Coś mi sie teraz przypomniało... 8O ...

vip

Post » Pon paź 10, 2011 17:14 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

vip0 pisze:
kamari pisze:Gosiu, jeżeli ci się serce nie przesunęło, to pewnie masz nerwobóle :roll:

A ty już, Maryś, kraczesz...nic ni mam, źle spałam :evil:
O jasna dupa, serce!!!
Coś mi sie teraz przypomniało... 8O ...

Jak przeczytałam, że cię kłuje pod łopatką, to w twoim przypadu... od razu pomyślałam o sercu :oops: zanim ze zrozumieniem przeczytałam, że chodzi o prawą łopatkę :mrgreen:

A właśnie - jak tam serducho :?:
Obrazek
Obrazek

kamari

[poprzednia][następna]