Wariatkowo 11. 8,5 kota... Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 56

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 10, 2011 12:12 Re: Wariatkowo 11. TWT. Full w DS - zostało 8,5 kota ;)

Szalony Kot pisze:Ja to ją chyba do kieszeni :twisted:
Mam jeszcze w zapasie coś. Więc nic nie bój, damy radę :ok:

To dawaj ten zapas od razu i ogłaszaj coś bardziej chodliwego :wink:
Fischera na przykład :twisted:
Bo mi Browarki we wtórne zdziczenie popadają w tym Wariatkowie :?

A Full-Dżagi jest naj-naj-naj :1luvu: I w ogóle wyluzowany totalnie, pierworodna kocica kompletnie na nim wrażenia nie zrobiła :lol: Na razie było parę psyków i chrząknięć, ale to kocica jest bardziej przejęta niż Full ;) Przynajmniej tu wszystko idzie dobrze :1luvu:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon paź 10, 2011 12:14 Re: Wariatkowo 11. TWT. Full w DS - zostało 8,5 kota ;)

Szalony Kot pisze:Wiem, że w Poznaniu jest.
Całe stadka chorują :/

Z: viewtopic.php?f=1&t=126416&start=1275
dalia pisze:
moś pisze:O matko, co to za wirus 8O

ciesz się że do Ciebie nie doleciał
wymioty, biegunka, powiększone węzły chłonne, kichanie
ot i wszystkie objawy

Zaraz poczytam, na szczęście u nas mniej zjadliwy - u mnie poza pawiami i brakiem kupy, nie ma kichania, powiększonych węzłów itd.
Morfologia modelowa :roll:

OKI

Post » Pon paź 10, 2011 12:14 Re: Wariatkowo 11. TWT. Full w DS - zostało 8,5 kota ;)

U mnie trzydniówka :evil: I do tego jeden rzadszy kupal.Reszta normalnie.Apetyt ma,choć staram się trochę przegłodzić.a jak Cerenia jest w domku,to się żygać przestaje...bo jeszcze ukłują.... :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Pon paź 10, 2011 12:19 Re: Wariatkowo 11. TWT. Full w DS - zostało 8,5 kota ;)

OKI pisze:
Szalony Kot pisze:Wiem, że w Poznaniu jest.
Całe stadka chorują :/

Z: viewtopic.php?f=1&t=126416&start=1275
dalia pisze:
moś pisze:O matko, co to za wirus 8O

ciesz się że do Ciebie nie doleciał
wymioty, biegunka, powiększone węzły chłonne, kichanie
ot i wszystkie objawy

Zaraz poczytam, na szczęście u nas mniej zjadliwy - u mnie poza pawiami i brakiem kupy, nie ma kichania, powiększonych węzłów itd.
Morfologia modelowa :roll:

Doczytałam, ale to co opisują to raczej mi przypomina zapalenie krtani, które miała Szelma w zeszłym roku na jesieni. Na szczęście tylko ona u mnie, ale wet wtedy meldował, że ma bardzo dużo takich przypadków. Pawiów i biegunki wtedy nie odnotowałam, bo u Szelmy to standard i każda okazja jest dobra :roll: U niej zatkanie, to owszem - długo zapamiętam :twisted:

OKI

Post » Pon paź 10, 2011 12:21 Re: Wariatkowo 11. TWT. Full w DS - zostało 8,5 kota ;)

kocurzyca41 pisze:U mnie trzydniówka :evil: I do tego jeden rzadszy kupal.Reszta normalnie.Apetyt ma,choć staram się trochę przegłodzić.a jak Cerenia jest w domku,to się żygać przestaje...bo jeszcze ukłują.... :mrgreen:

Ludzie też różnie przechodzą - u mnie ta popularna "grypa żołądkowa" to jeden dzień. Drugi to już tylko zdechłość maksymalna, bo na kiblu ciężko się wyspać :mrgreen: Ale niektórzy dłużej chorują :roll:

OKI

Post » Pon paź 10, 2011 12:23 Re: Wariatkowo 11. TWT. Full w DS - zostało 8,5 kota ;)

Ciotka! MAM TUNEL i jest cudny i śliczny i chcę zobaczyć Twoje koty w nim :mrgreen:
Czwartek? Piątek? Wybieraj dzień :mrgreen:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon paź 10, 2011 12:25 Re: Wariatkowo 11. TWT. Full w DS - zostało 8,5 kota ;)

Szalony Kot pisze:Ciotka! MAM TUNEL i jest cudny i śliczny i chcę zobaczyć Twoje koty w nim :mrgreen:

O,wiem,wiem .... :ryk: Mamysz w tunel się zapakuje.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Pon paź 10, 2011 12:27 Re: Wariatkowo 11. TWT. Full w DS - zostało 8,5 kota ;)

Szalony Kot pisze:Ciotka! MAM TUNEL i jest cudny i śliczny i chcę zobaczyć Twoje koty w nim :mrgreen:

Będziemy improwizować, bo na razie koty rządzą :? Nie wiem, kiedy znów się do weta wybiorą - jak nie będzie kupy u Gringa to dziś. Jak będzie niedobra, to też dziś. Jak mi się uda zorganizować wszystko (czyt.: kasę), to chciałabym w tym tygodniu pojechać na RTG z obydwoma.

Aaaa.... w czwartek mam technika z Aster, bo dla odmiany teraz co? Tiaaa... znowu wysiadł router :evil: To tak, ja będę w czwartek potrzebowała wyluzowywacza, koty się muszą zadowolić tunelem i wziąć w czwartek na wstrzymanie :roll: Niech będzie ćwiartek ;)

OKI

Post » Pon paź 10, 2011 12:53 Re: Wariatkowo 11. TWT. Full w DS - zostało 8,5 kota ;)

Tunelik koteczki beda mialy? Ale faaajnie! :D :D :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon paź 10, 2011 14:00 Re: Wariatkowo 11. TWT. Full w DS - zostało 8,5 kota ;)

Jak nie koty, to ja w nie wejdę, a to chyba tak nie działa :ryk:

Ten "ćwiartek" mnie trochę przeraził, nie ten alkohol ciotka, bo wyniosę całe stado :mrgreen:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon paź 10, 2011 14:01 Re: Wariatkowo 11. TWT. Full w DS - zostało 8,5 kota ;)

Szalony Kot pisze:Jak nie koty, to ja w nie wejdę, a to chyba tak nie działa :ryk:

Ten "ćwiartek" mnie trochę przeraził, nie ten alkohol ciotka, bo wyniosę całe stado :mrgreen:

Krzyżyk na drogę :mrgreen:

OKI

Post » Wto paź 11, 2011 7:54 Re: Wariatkowo 11. TWT. Full w DS - zostało 8,5 kota ;)

moje kochają swoj tunel (maja taki szeleszczacy granatowy z Sanabelle) :)

doberek, Wariatkowo :1luvu: :1luvu:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Wto paź 11, 2011 8:46 Re: Wariatkowo 11. TWT. Full w DS - zostało 8,5 kota ;)

Doberek :D
Młody już dobrze - przytkany był, wczoraj w ciągu dnia wreszcie wydalił jakieś kamulce z przewodu :roll: Ma teraz embargo na polary - bo przypuszczam, że to była przyczyna. Wcina z uporem maniaka kłaczki z polarów :? Nie do końca wiem, czy zatkał się i dlatego rzygał, czy odwrotnie - jakiś kłak (to nie jest łatwe do łyknięcia - wczoraj go przyuważyłam jak walczył) spowodował wymioty w sobotę, a zatkanie było wtórne, bo nie było czym robić :roll: Więc teraz dla odmiany - rozluźniamy dzieciaka :x

A poza tym...
ktoś tu do nas oczko puszcza ;)
Obrazek
Obecnie "Kreska" z Kropką w tle :lol: :ryk:
Tylko coś widzę, że ona tą "Kreską" to długo nie pobędzie :mrgreen: Zaraz będą dwie Kropki ;)

OKI

Post » Wto paź 11, 2011 9:23 Re: Wariatkowo 11. TWT. Full w DS - zostało 8,5 kota ;)

Szalony Kot pisze:Jaki tłuścioch 8O

:twisted: No właśnie... reklamację dostałam "straszny z niej odkurzacz :D" :ryk:

OKI

[poprzednia][następna]