Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dokota pisze:Chcom, tylko czekajom i chyba siem nie rozmyślom. Mała ma ładne kolorki na szczęscie, bo jak biega, to uszy wielkie, łapki cinkie, brzucho duże i irokez na grzbiecie. Jakby kolorków nie miała, to by był gremlin prawdziwny. A każdy kotek ma w sobie piękno tylko niektóre ludzie są ślepe i nie umią zobaczyć tego, co z małego paszkwila może wyrosnąć.
Poddasze pisze:Marunia siem meldóje na poszterónkó. I pszeprasza Wszysztkie Agenty ża szpuśnienie.
Marunia siezi pot koczykiem dżiśz i nie kce uapki poża koczyk fyszuwać bo zimno w uapki dżiś okrótnie. I Marunia pszeplasza ża szfuj pszodożgryż i ża niefyraźnom fymofe. (asz siem żem poplua po pysiakó)
mih pisze:Ja też jestem przykrywany kocykiem przez Dużą. I słusznie ponieważ wygania się mnie z sypialni, gdzie normalnie mogę wejść sobie pod kołderkę...![]()
Wienio już się chyba zaziębił bo skrzypi zamiast piszczeć.. ale musi się leczyć sam bo on nie chadza do doktoru![]()
aha, wczoraj był u nas jeden brat Dużej i powiedział o co to za jakiś nowy kot ten gruby - a to byłem JA śpiąc na stole..![]()
kap.klops.Laoś
CatherineTheGreat pisze:mih pisze:Ja też jestem przykrywany kocykiem przez Dużą. I słusznie ponieważ wygania się mnie z sypialni, gdzie normalnie mogę wejść sobie pod kołderkę...![]()
Wienio już się chyba zaziębił bo skrzypi zamiast piszczeć.. ale musi się leczyć sam bo on nie chadza do doktoru![]()
aha, wczoraj był u nas jeden brat Dużej i powiedział o co to za jakiś nowy kot ten gruby - a to byłem JA śpiąc na stole..![]()
kap.klops.Laoś
oj czałkiem nieładnie powiedział Brat Dóżej o Kapitanie Klossu Laosiu pżecież a Wienio mósi mieć szyjkę obwionżaną śmatką rzeby nie horowało gardziołko Stefcia myśli
mih pisze:Wienia by trzeba obwiązać ale on jest niechwytalny. Co najwyżej możemy się na nim walnie położyć i wytworzyć temperaturę 60+ coby się ogrzał.
A Bart Dużej ma na nas uczul więc już jest ukarany.
kap.klops.Laoś
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 1417 gości