Szczytno 4 - walczymy. Potrzebny CANISERIN/SUROWICA !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 08, 2011 21:55 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! 7 nowych kociąt

sluchajcie, a do kiedy sa ogloszenia dla kotow wazne, te ktore zamawialem catangel a Kasia i Zosia przygotowywaly?
Basu moze dla tych maluchow ze schronu je zrobic tez?
i moze Coco z poznania na ktoregos malucha schronowego by sie zdecydowala??:)

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Nie paź 09, 2011 4:59 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! 7 nowych kociąt

Jak Basiu po nocy się macie?
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie paź 09, 2011 6:16 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! 7 nowych kociąt

sebow pisze:sluchajcie, a do kiedy sa ogloszenia dla kotow wazne, te ktore zamawialem catangel a Kasia i Zosia przygotowywaly?
Basu moze dla tych maluchow ze schronu je zrobic tez?
i moze Coco z poznania na ktoregos malucha schronowego by sie zdecydowala??:)

Nie wiem do kiedy ważne ogłoszenia są może Kasia sprawdzi jak znajdzie chwilę.Na pewno przydadzą się też ogłoszenia tym obecnym maluchom. :ok: Tuptuś i Atomek właśnie śmigają po mieszkaniu ,pierwszy raz spały w łóżku poprzednio zawsze w klatce. :P Tuptuś ma taki biedniutki pycholek zaczerwieniony jutro pokażemy pani doktor.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Nie paź 09, 2011 9:37 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! 7 nowych kociąt

Te kociaki sa niesamowite tak się garna do człowieka,byłam cała w kotach jak usiadłam.Szczególnie czarne dziewczyny chcą byc głaskane,mrucza i nie schodza z kolan.Niestety one mało jedzą ,są chudziutkie i dwie wymiotowały treścia pokarmową jutro koniecznie wet.Tak sa wesołe kontaktowe ,kochana bardzo.

horacy 7

Post » Nie paź 09, 2011 11:02 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! 7 nowych kociąt

Powiem Wam, że sama nie wiem do kiedy są ważne ogłoszenia.
To zależy od portalu, wiem, że były takie, które wygasały już chyba po tygodniu czy dwóch i dostawałam maila żeby je odświeżyć, to to robiłam. Ale większość jest chyba bezterminowo, po prostu spadają niżej.
po_prostu_kaska

Post » Nie paź 09, 2011 11:09 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! 7 nowych kociąt

Masz rację, Kasiu, tak jest z ogłoszeniami. Niektóre portale wysyłają prośbę o podbicie (często już płatne). Ale na większości ogłoszenia po prostu są, tylko gdzieś w odmętach sieci.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie paź 09, 2011 12:44 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! 7 nowych kociąt

Jutro będę na pewno w klinice po 17 Weterynarz LEW to właśnie ten weterynarz obok którego mieszkam :D

penelope20

Od: Śro paź 05, 2011 22:50

Post » Nie paź 09, 2011 14:14 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! 7 nowych kociąt

penelope20 pisze:Jutro będę na pewno w klinice po 17 Weterynarz LEW to właśnie ten weterynarz obok którego mieszkam :D
Mogę być nieco później tzn. gdzieś o 18,30 napisz mi na pw nr telefonu to wyślę Ci sms o której będę.Niestety nie wiem jak w pracy mi się uloży ale na pewno będę.

horacy 7

Post » Nie paź 09, 2011 19:10 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! 7 nowych kociąt

po_prostu_kaska pisze:Powiem Wam, że sama nie wiem do kiedy są ważne ogłoszenia.
To zależy od portalu, wiem, że były takie, które wygasały już chyba po tygodniu czy dwóch i dostawałam maila żeby je odświeżyć, to to robiłam. Ale większość jest chyba bezterminowo, po prostu spadają niżej.

Większość portali ma określone terminy ile może wisieć ogłoszenie.Część z góry ma narzucone np.30 dni.Niektóre mają 100.Mało które ma bezterminowe. To są np koty sos i animalia ...
Są terminy ważności prawie we wszystkich podane ale np w regulaminie.Niektóre przy dawaniu ogłoszeń mają opcję "podbij".Zaznaczasz odpowiedni punkt i co tydzień przychodzi link,który po zatwierdzeniu przenosi anons na 1 stronę (np tablica). Gumtree musisz pilnować bo wygasa samo ogłoszenie jeśli nie odświeżysz.
Starsze koty jest dobrze dawać na 3 m-ce a nawet dłużej.U nich nic się nie zmieni.Maluszki dają na krótko.I dokładam nowe ogłoszenia ze zmodyfikowanym tekstem i aktualnymi fotami.
To by było na tyle wymądrzania się.

jak kociaste?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie paź 09, 2011 19:29 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! 7 nowych kociąt

Właśnie idę na karmienie i mizianki. :ok:

horacy 7

Post » Nie paź 09, 2011 20:23 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! 7 nowych kociąt

Koty są niezwykłe ,cudowne białe jedzą bawią się .Czarne niestety mało jedzą i czasem troche wymiotują ,uwielbiają się przytulać .Wszystkie siedziały na kolanach i na szyi,mam znów cały dekolt podrapany tymi małymi ostrymi pazurkami. :P Jutro niezbedna jest wizyta u dobrego weta.

horacy 7

Post » Nie paź 09, 2011 20:55 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! 7 nowych kociąt

To trzymam kciuki za jutro.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie paź 09, 2011 21:19 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! 7 nowych kociąt

Idziemy spać jutro trudny dzień. :roll:

horacy 7

Post » Pon paź 10, 2011 8:03 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! 7 nowych kociąt

Noc przetrwaliśmy niestety czarne dziewczynki smutne są i nadal wymioty się pojawiają u białej dziewczynki też już zaobserwowałam.Któryś ma też biegunkę. :ok: Kciuki potrzebne za zdrowie maluchów.Najgorzej ,że zimno i w schronisku w budkach koty marzna strasznie. :|

horacy 7

Post » Pon paź 10, 2011 8:12 Re: Szczytno 4 - smutno. POTRZEBNE DT BY ŻYŁY! 7 nowych kociąt

Boże daj im szansę.Jak gdzieś tam patrzysz,daj im szansę.To dzieci dopiero.Dzieci skrzywdzone przez "swoich" ludzi.
Basiu mocno kciuki trzymam. :ok:
Myśle ciągle o WAS!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

[poprzednia][następna]