sisay pisze:Mało widać, szkoda bo takie ładne fotki
Za to widać wyraźnie, ze Rysio zajmuje jakieś pół wersalki
No wlasnie, malutki koteczek..

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sisay pisze:Mało widać, szkoda bo takie ładne fotki
Za to widać wyraźnie, ze Rysio zajmuje jakieś pół wersalki
MalgWroclaw pisze:kalair pisze:Fasolko, czemu siedzisz w SZAFIE??![]()
Kretki
Bo lubię![]()
Fasolka
kalair pisze:Pare zdjatek, na pierwszym sfochowany Gucio.![]()
Cos nie tak z wielkoscia.. A Rysio wyszedl tak slicznie!
kalair pisze:My tez lubimy, ale Duza ZAMYKA szafy..to dopuszczalne??
Kretki Zastanawiajace sie..
anulka111 pisze:kalair pisze:Pare zdjatek, na pierwszym sfochowany Gucio.![]()
Cos nie tak z wielkoscia.. A Rysio wyszedl tak slicznie!
Czy ktos zwrocil uwage na to jak zlowroga mine ma Gucio? Ten ma focha wycwiczonego
Gucio lezy na sofie w swej ulubionej pozytcji ,czyli ala szmatka rozplaszczony ,jak nalesnik. Aktualnie lezy pod narzuta od mojego powrotu z pracy.
Rys spal na stole, a Smakusia na sofie na podusi do zabers
MalgWroclaw pisze:kalair pisze:My tez lubimy, ale Duza ZAMYKA szafy..to dopuszczalne??
Kretki Zastanawiajace sie..
Moja też zamyka, ale szafa jest rozsuwana. Dla mnie żaden problemchociaż duża stara się blokować.
Fasolka
kalair pisze:Nie mamy rozsuwanej szafy..To takie niesprawiedliwe![]()
Kretki Zalamane..
MalgWroclaw pisze:kalair pisze:Nie mamy rozsuwanej szafy..To takie niesprawiedliwe![]()
Kretki Zalamane..
Duża mruczy gniewnie, że gdyby miała pieniądze, zlikwidowałaby tę szafę i zrobiła normalną, zamykaną.
Fasolka
Poza tym, że nie mogę wydostać Fasolki, jak się uprze, sama nie mam dostępu do większej części szafy. Chyba odebrano mi rozum, jak ją instalowałam![]()
anulka111 pisze:Bo Smakusia to taka cudna koteczka jest ,skromna i dama
Kciukasy za Gucia i sukces zabiegowy sąanulka111 pisze:W tym tygodniu nie musze jechac do drugiej pracy=wiec mam lezej
W zwiazku z tym polujena koty.
Plan jest taki,by na 15.30 pojawić się u Alinki z dwoma kotkami.Planuje dzis upolowac Gucia i Smakusię
-coz tego wyjdzie -okaze sie
![]()
Przy okazji za jednym stresem planowane jest profilaktyczne odrobaczenie tej dwojki-jutro mam konf i do nocy jestem w pracy,ale w srode mam znow luzniej ,to licze ,ze Rys bedzie w srode zaniesiony na te same zabiegiMam szczescie ,bo oba gabinety sa w jednym budynku i przy okazji moga zaliczyc wizyte kontrolna u weterynarza
I znow przypomnialam sobie ,ze wozka nie kupilam( on jest caly czas na szczycie rzecyz potrzebnych ,ale jakos tak wychodzi ,ze dalej nie jest kupiony
)......niezle sie spoce niosac moje malenstwa
![]()
Ewkaa jesli pamietasz t6ego linka do wozkow ,ktorego mialas ,to blagam wklej mi go w watek![]()
Pazurki tez zostana przyciete![]()
Uprasza się o kciuki za "łapankę" oraz pogodne usposobienie Gucia podczas zabiegow( w trosce o moje i Alinki rece).
Wieczorme opisze ,jak bylo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości