Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AlaP97 pisze:Mama (Alienor) gotuje właśnie serca, żołądki i piersi. Zmiksuje je więc będą nawet dla najmniejszych kociaków.
Niestety immunodolu nie posiadamy.
Mara S pisze:A ja zostawiłam w skarbonce 20zł od pani, co wzięła persy i na kwarantannie duży worek żwirku - prezent od Zbyszka
Dorota Wojciechowska pisze:Mara a na tablicy Wiesia zostawiła 20 zł na jutzrejszu interferon
terenia1 pisze:Jeszcze mamy tylko dwa dyżurki do obstawienia na przyszły tydzień wtorek i piatek ranoZaraz przeklejam grafik na przyszły ydzień na 1 stronę
![]()
GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 10.10.-16.10.2011 r.
10.10. pon. rano Monika wie. Ewa
11.10. wt. rano brak wie. Mara
12.10. śr. rano Asia i Bogusia wie Agata
13.10. czw.rano The Szops wie. Teresa
14.10. piat rano brak wie. Ewa
15.10. sob. rano The Szops wie. Ewa
16.10. niedz. rano Dorotka wie. Agata
balbina38 pisze:terenia1 pisze:Jeszcze mamy tylko dwa dyżurki do obstawienia na przyszły tydzień wtorek i piatek ranoZaraz przeklejam grafik na przyszły ydzień na 1 stronę
![]()
11.10. wt. rano Beatka wie. Mara
14.10. piat rano Beatka wie. Ewa
wezmę wtorek i piątek, ale może to ulec zmianie. Cały tydzień jestem uziemiona bo czekam na fachowców,którzy mają przyjść wymienić mi rurę w łazience. Wiem tylko że mają przyjść w tym tygodniu. Cały czas zalewam sąsiadów.
terenia1 pisze:balbina38 pisze:terenia1 pisze:Jeszcze mamy tylko dwa dyżurki do obstawienia na przyszły tydzień wtorek i piatek ranoZaraz przeklejam grafik na przyszły ydzień na 1 stronę
![]()
11.10. wt. rano Beatka wie. Mara
14.10. piat rano Beatka wie. Ewa
wezmę wtorek i piątek, ale może to ulec zmianie. Cały tydzień jestem uziemiona bo czekam na fachowców,którzy mają przyjść wymienić mi rurę w łazience. Wiem tylko że mają przyjść w tym tygodniu. Cały czas zalewam sąsiadów.
Dzięki Beatko gdyby się coś zmieniło to daj znaćprzyniosłam faktury włożyłam do szufladki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 731 gości