kalair pisze:Maupa,![]()
Dziekuje Ciociu!!![]()
![]()
Nie, człowiek

Irisiu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Maupa,![]()
Dziekuje Ciociu!!![]()
![]()
kalair pisze:Wiem Ciociu, ale lubie, jak Ty mi o tym mowisz..![]()
![]()
![]()
kalair pisze:Ale suuper!! My tez teraz troszke zapalilismy. Kretki przeszczesliwe!
Caragh pisze:kalair pisze:Wiem Ciociu, ale lubie, jak Ty mi o tym mowisz..![]()
![]()
![]()
My to jednak mamy te same zdanie we wszystkim Safciu![]()
Ja też tak lubie![]()
![]()
Dorota pisze:kalair pisze:Ale suuper!! My tez teraz troszke zapalilismy. Kretki przeszczesliwe!
Ta wspaniala rura jest ciepla?
Mru zywotnie zainteresowany
madziulek pisze:Witam w zimną, jesienną sobotę! Stefa pobiła dzisiaj Młodą. Najpierw ją zaczęła lizać, a potem ryp! i Maleństwo dostało przez łeb. Ale jakoś nie bardzo się tym przejęła. Śpi za laptokiem bo ciepełko)
kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Ale suuper!! My tez teraz troszke zapalilismy. Kretki przeszczesliwe!
Mru, ujmijmy to tak..rura niestety w duzej czesci poszla do drugiego pokoju, wiec...nie ma.Kretki leza teraz przed kominkiem.
Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Ale suuper!! My tez teraz troszke zapalilismy. Kretki przeszczesliwe!
Mru, ujmijmy to tak..rura niestety w duzej czesci poszla do drugiego pokoju, wiec...nie ma.Kretki leza teraz przed kominkiem.
Mam w szafie stary kozuch![]()
Gdyby go tak malowniczo rzucic przed kominkiem...
Na nim my![]()
Mru romantyczny
kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Ale suuper!! My tez teraz troszke zapalilismy. Kretki przeszczesliwe!
Mam w szafie stary kozuch![]()
Na nim my![]()
Mru romantyczny
Miedzy nami??![]()
![]()
Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:Mam w szafie stary kozuch![]()
Na nim my![]()
Mru romantyczny
Miedzy nami??![]()
![]()
Tak![]()
M.
madziulek pisze:Jednak bezwzględnie dążymy do dobrego!może po prostu Stefa zacznie przechodzić w miarę obojętnie koło niej. Problem jest jednak w tym, że Młoda chce się z nią bawić i goni za nią.
![]()
Jak mija sobota?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Animus, Google Adsense [Bot], januszek, Lifter, luty-1, zuza i 394 gości