O wiele lepiej

Moderator: Estraven

Eleni pisze:Jak miło poczytać dobre wieściTeraz to już będzie dobrze. A jak z Tetrusiowym apetytem ? Z mojego Timka po operacji zrobił się okropny żarłok i zaczął uwielbiać zielonego ogórka
np. z kanapki z szynką, pomidorem i ogórkiem ukradnie tylko ogórka, a resztą wzgardzi
![]()
Wciąż kciuki za Tetrusia![]()
![]()
Eleni pisze:Tzn. jaką ? Luźną czy o paskudnym kolorze ???
Eleni pisze:To jeszcze nie jest źle... jelita musza na nowo zacząć prawidłowa prace i musi zostać przywrócona flora jelitowa, bez tego będą czasem luźniejsze kupki. Najważniejsze że to nie regularna biegunka. U Timona walczyłam z biegunka jakieś trzy tygodnie. Cudowałam z gotowanym kurczakiem z ryżem i bez, z marchewka i bez i leki dostawał... masakraDopiero rozmoczona sucha karma dla kotów z problemami żołądkowymi ustabilizowała stolec. Ale to już było jakieś 5 tygodni po operacji... Jednak jeżeli to tylko sporadyczne rozluźnienie to na razie trzeba to przeczekać. Zwłaszcza jeżeli kocio dobrze się czuje
Musi być już całkiem zdrowy do szczepienia i odrobaczenia 

vailet pisze:Widzę że Wiesz co robisz![]()
![]()
![]()

madzia89 pisze:vailet pisze:Widzę że Wiesz co robisz![]()
![]()
![]()
Będzie już niedługo zdrowiusieńki, jak by nigdy nic się nie stało

Bo kiedy przeglądałam poprzednie strony i wcześniejsze zdjęcia, to mi się włos na głowie jeżył. Chyba o tych wetach, którzy tak rozcharatali kotucha (i to po robójniczych cenach) warto byłoby napisać na wątku polecam/odradzm weterynarza. Bo mam wrażenie, że Tetruś cudem wywinął się z przejścia za TM...
akasheni pisze:Jak dobrze zobaczyć, że ten biedny brzunio nareszcie się goi, będzie okBo kiedy przeglądałam poprzednie strony i wcześniejsze zdjęcia, to mi się włos na głowie jeżył. Chyba o tych wetach, którzy tak rozcharatali kotucha (i to po robójniczych cenach) warto byłoby napisać na wątku polecam/odradzm weterynarza. Bo mam wrażenie, że Tetruś cudem wywinął się z przejścia za TM...
Tak czy siak cieszę się powrotem do zdrowia

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości