Lajla ...Kacper morf.+bioch.b.d. tylko te oczy.......

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 07, 2011 12:27 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Mnie też dopadło ostatnio zmęczeni i wielkie zniechęceni. Widac ten typ tak ma :mrgreen: Tyle biedy, tyle złego i jeszcze ponure widoki za oknem.
Dobrze,że mała szaleje i rozrabia. Promyczek wesoły z niej.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt paź 07, 2011 12:42 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Łączę się z Wami w jesiennym zmęczeniu i zniechęceniu... :|
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Sob paź 08, 2011 10:11 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Witam Was dziewczyny,cieszę się ,że o nas pamiętacie :1luvu: Lajla nie do wytrzymania.Szatanica straszna.Myślę jak tu przemeblować pokój,bo doprowadzi papugę do zawału.Mnie również - co chwilę muszę ją ściągać z wysokości :roll: Ciągle wskakuje na klatkę,lub powyżej i ją straszy.Dziś w nocy aż musiałam zamknąć do kontenerka.To "Czarna Pantera"-skacze Kacprowi na plecy i gryzie w kark.Koty z drzewa to całkiem inny gatunek dachowców. 8O Tylko Kacper i ona takie popaprane-reszta w miarę normalna na szczęście .Chyba muszę zapisać się z nią do "Paktu Czarownic ",bo przypomina mnie z dzieciństwa-wszędzie wlazłam. :mrgreen: :ryk:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Sob paź 08, 2011 10:24 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

welina pisze:Witam Was dziewczyny,cieszę się ,że o nas pamiętacie :1luvu: Lajla nie do wytrzymania.Szatanica straszna.Myślę jak tu przemeblować pokój,bo doprowadzi papugę do zawału.Mnie również - co chwilę muszę ją ściągać z wysokości :roll: Ciągle wskakuje na klatkę,lub powyżej i ją straszy.Dziś w nocy aż musiałam zamknąć do kontenerka.To "Czarna Pantera"-skacze Kacprowi na plecy i gryzie w kark.Koty z drzewa to całkiem inny gatunek dachowców. 8O Tylko Kacper i ona takie popaprane-reszta w miarę normalna na szczęście .Chyba muszę zapisać się z nią do "Paktu Czarownic ",bo przypomina mnie z dzieciństwa-wszędzie wlazłam. :mrgreen: :ryk:

Welinko-zapraszam do Paktu :D Spełniasz przede wszystkim podstawowy wymóg-jesteś personelem czarnego kota. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mnie się wydaje,że Lajlunia potrzebuje jakiegoś kociego towarzystwa,ale z własnego rocznika :mrgreen: Co Ty na to? :twisted:

BUSIO

Od: Śro cze 30, 2010 22:53

Post » Sob paź 08, 2011 10:34 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

BUSIO pisze:Welinko-zapraszam do Paktu :D Spełniasz przede wszystkim podstawowy wymóg-jesteś personelem czarnego kota. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mnie się wydaje,że Lajlunia potrzebuje jakiegoś kociego towarzystwa,ale z własnego rocznika :mrgreen: Co Ty na to? :twisted:

O kochana nieeeeeeeeeeeeeeeeeee :mrgreen: Wystarczy jak na blok 5 szt. + pies + papuga + dwoje dzieci :strach: :strach: :strach: :smokin:

welina

Post » Sob paź 08, 2011 10:43 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Ewuś,ale taki malutki kotecek nie zajmie dużo miejsca,zobaczysz-wszystko się ułoży :piwa: :mrgreen: :piwa: A tak w ogóle,to np.jakaś Rosjanka miała grubo ponad setkę kotów,tylko nie wiem,czy to było w domu,czy w mieszkaniu :smokin: Wszystko da się przeskoczyć,nawet i metraż mieszkania :wink: :wink: :wink:

BUSIO

Post » Sob paź 08, 2011 10:46 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

BUSIO pisze:Ewuś,ale taki malutki kotecek nie zajmie dużo miejsca,zobaczysz-wszystko się ułoży :piwa: :mrgreen: :piwa: A tak w ogóle,to np.jakaś Rosjanka miała grubo ponad setkę kotów,tylko nie wiem,czy to było w domu,czy w mieszkaniu :smokin: Wszystko da się przeskoczyć,nawet i metraż mieszkania :wink: :wink: :wink:

Busieńku ja mam na imię Ewa nie Wioletta :lol: Ale wstyd żebyś Ty miała tylko jednego :mrgreen: koniecznie musisz się dokocić. Mamy tu z mojej ulicy kilka maluchów do oddania :mrgreen: :piwa:

welina

Post » Sob paź 08, 2011 10:53 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Ekhem,że tak powiem-pracuję na tym :mrgreen: Też mam dosyć pogryzionych i podrapanych rąk i nóg :lol:

BUSIO

Post » Sob paź 08, 2011 10:59 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

BUSIO pisze:Ekhem,że tak powiem-pracuję na tym :mrgreen: Też mam dosyć pogryzionych i podrapanych rąk i nóg :lol:

Pracuj kochana :ok: ,bo Twój biedny Busio nie ma się z kim bawić-dlatego szaleje :mrgreen: A drugi koteczek nie zajmie dużo miejsca :ryk: :ryk: :smokin:

welina

Post » Sob paź 08, 2011 11:05 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Pozwolisz,że Twój ostatni wpis pokażę TZ? Może go przekonasz? :D

BUSIO

Post » Sob paź 08, 2011 11:09 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

BUSIO pisze:Pozwolisz,że Twój ostatni wpis pokażę TZ? Może go przekonasz? :D

Oczywiście-dom z jednym kotem to nie dom :ok: Możecie też popracować nad córcią 8) :mrgreen: :ryk: :piwa:

welina

Post » Sob paź 08, 2011 11:16 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

welina pisze:
BUSIO pisze:Pozwolisz,że Twój ostatni wpis pokażę TZ? Może go przekonasz? :D

Oczywiście-dom z jednym kotem to nie dom :ok: Możecie też popracować nad córcią 8) :mrgreen: :ryk: :piwa:

8O 8O 8O
O nie,nie ,nie...Tego to mu na pewno nie pokażę :roll: Oj,niedobra Ty,czego mi tak źle życzysz ? :conf: :crying: :wink:

BUSIO

Post » Sob paź 08, 2011 11:21 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

ciocia to wszystkim córci zyczy, ba, nawet obiecała nam pomagać przy córeczce ;) (cwaniara, wie, że już dzieci nie chcemy ;))

ewick

Od: Pon lis 27, 2006 16:32

Post » Sob paź 08, 2011 11:34 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Życzenia się spełniają,więc trzeba zacząć uważać :wink: :mrgreen:

BUSIO

Post » Sob paź 08, 2011 11:36 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

ewick pisze:ciocia to wszystkim córci zyczy, ba, nawet obiecała nam pomagać przy córeczce ;) (cwaniara, wie, że już dzieci nie chcemy ;))

Busieńko i ewick -ja nie po złości tylko z miłości Wam życzę 8) :mrgreen: .Dziewczynki są takie słodkie-dopóki nie dorosną :mrgreen: :strach: :smokin: :spin2:

welina

[poprzednia][następna]