Moderator: Estraven

anulka111 pisze:Smutne to wszystko-dlatego ja uwazam ,ze na pierwszym miejscu powinno sie pamietac o samopoczuciu rezydentow.
To tez prawda-ale jak wiesz,ze Fasolka tak zle reaguje,to moze warto zrezygnowac z łazienkowania obcych kotow?MalgWroclaw pisze:anulka111 pisze:Smutne to wszystko-dlatego ja uwazam ,ze na pierwszym miejscu powinno sie pamietac o samopoczuciu rezydentow.
Też tak uważam. Tylko że jeśli odwrócę się od biedaka na podwórku, umrze. I wybór między spokojem domowników a pomocą wolnym nie jest nawet wyborem. Nic mądrego nie da się tu wymyślić![]()
![]()
anulka111 pisze:To tez prawda-ale jak wiesz,ze Fasolka tak zle reaguje,to moze warto zrezygnowac z łazienkowania obcych kotow?MalgWroclaw pisze:anulka111 pisze:Smutne to wszystko-dlatego ja uwazam ,ze na pierwszym miejscu powinno sie pamietac o samopoczuciu rezydentow.
Też tak uważam. Tylko że jeśli odwrócę się od biedaka na podwórku, umrze. I wybór między spokojem domowników a pomocą wolnym nie jest nawet wyborem. Nic mądrego nie da się tu wymyślić![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 30 gości