madziulek pisze:jak na moje ślepe oko to jest kocica ;D
Madziulek..weź lupę i dobrze obejrzyj....Moje niejadki wybredne nic prawie nie jedzą.Szczególnie jedna chuda doopa.Druga trochę je,ale tyje chyba z powietrza.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
madziulek pisze:jak na moje ślepe oko to jest kocica ;D
madziulek pisze:oj Bożenko. po dzisiejszym dniu bym bardzo chciałai chyba zaraz wezmę Młodą i pójdziemy pod kołderkę się bawić, bo już się naspała. Zjada mój szlafrok ;D
bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:..w przeciwienstwie do moich spiochow...![]()
Laffizdrolku , ty wiesz ...........![]()
Wiem Wujku.![]()
A tak mi sie spac chcialo..
Nie przejmuj się śliczności , u nas dziś dziewczyny to tylko śpią i śpią
kocurzyca41 pisze:madziulek pisze:oj Bożenko. po dzisiejszym dniu bym bardzo chciałai chyba zaraz wezmę Młodą i pójdziemy pod kołderkę się bawić, bo już się naspała. Zjada mój szlafrok ;D
Proszę nie karmić koteczka szlafrokiem...proszę dać porządną kocią kolację.
madziulek pisze:szlafroczek to jest deser ;D Maleństwo je za troje. Kiedy tylko może i co tylko by się dało. Poprzez mięsko, szyneczki, paszteciki, suchą karmę, ziemniaki, bigos, marchewkę. spust ma jak moja Suka
kocurzyca41 pisze:madziulek pisze:szlafroczek to jest deser ;D Maleństwo je za troje. Kiedy tylko może i co tylko by się dało. Poprzez mięsko, szyneczki, paszteciki, suchą karmę, ziemniaki, bigos, marchewkę. spust ma jak moja Suka
Bigos,ziemniaki,marchewkę....![]()
![]()
A to na pewno jest kocię?
kocurzyca41 pisze:madziulek pisze:jak na moje ślepe oko to jest kocica ;D
Madziulek..weź lupę i dobrze obejrzyj....Moje niejadki wybredne nic prawie nie jedzą.Szczególnie jedna chuda doopa.Druga trochę je,ale tyje chyba z powietrza.
madziulek pisze:noo... na razie wygląda to na kocięcie, a co z tego wyrośnie to nie wiem
A najlepsze jest to, że to jest jakaś praprapraprpawnuczka mojej kocicy którą miałam jakieś 7 lat temu! ;D I co najlepsze, z zachowania jest bardzo podobna.
kalair pisze:Bo Wujku, taki dziwny dzien dzisiaj, prawda? I nieladny.To spac nawet trzeba bylo!
Caragh pisze:kalair pisze:Bo Wujku, taki dziwny dzien dzisiaj, prawda? I nieladny.To spac nawet trzeba bylo!
Bardzo Kochanie. Dwa wypadki dzis mijałam i sama się prawie zabiłam
Caragh pisze:kalair pisze:Bo Wujku, taki dziwny dzien dzisiaj, prawda? I nieladny.To spac nawet trzeba bylo!
Bardzo Kochanie. Dwa wypadki dzis mijałam i sama się prawie zabiłam
kalair pisze:Ciociu!![]()
No nie..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, zuzia115 i 373 gości