wspólne życie - wątek optymistyczny nieustająco :-)))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 07, 2011 19:29 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) Felek umie stać :-))

W mieszkaniu nie grzeją, w pracowni na szczęście mam ten piec, więc jest ciepło. Boję się żeby ode mnie kociaki jeszcze czegoś nie podłapały, bo ciągle się bujamy z "epidemią" w domu.

Takie jest życie, słodko - kwaśne nieustannie. Dom choruje, ja też, a Felek odkrył, że ma ogon i kręci się za nim w kółko w strasznym tempie :roll:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pt paź 07, 2011 19:58 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) Felek umie stać :-))

W Warszawie pogoda jeszcze jest dobra. Niestety obawiam się, że to już końcówka. Mimo wielu wad, moje mieszkanko ma jedną ogromną zaletę, tu zawsze jest ciepło. Nawet zimą, mam uchylone okna (bo nie znoszę zastoju powietrza i duchoty), kaloryfery na minimum, a i tak nigdy nie marznę chyba, że jest -30
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pt paź 07, 2011 20:11 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) Felek umie stać :-))

Jejku, ale mi sie udalo trafic na ten WATEK! JAk sie ciesze:), ale smuce tez bo za dlugo nieda sie seidziec i podczytac narosle zaleglosci. Witam kociaki i ich Opiekunke!

osiek39

Od: Wto lis 23, 2010 1:05

Post » Pt paź 07, 2011 20:15 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) Felek umie stać :-))

U nas cieplutko, kaloryfery zakręcone, grzeją tylko pionowe rurki doprowadzajace wodę, a i tak są 24 stopnie (przy uchylonych oknach).

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt paź 07, 2011 20:16 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) Felek umie stać :-))

Bianka 4 pisze:W Warszawie pogoda jeszcze jest dobra. Niestety obawiam się, że to już końcówka. Mimo wielu wad, moje mieszkanko ma jedną ogromną zaletę, tu zawsze jest ciepło. Nawet zimą, mam uchylone okna (bo nie znoszę zastoju powietrza i duchoty), kaloryfery na minimum, a i tak nigdy nie marznę chyba, że jest -30

Zazdraszczam bardzo mocno :evil: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pt paź 07, 2011 20:26 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) Felek umie stać :-))

osiek39 pisze:Jejku, ale mi sie udalo trafic na ten WATEK! JAk sie ciesze:), ale smuce tez bo za dlugo nieda sie seidziec i podczytac narosle zaleglosci. Witam kociaki i ich Opiekunke!

Witamy serdecznie :D a nawet momentami ciepło, choć nie tak jak w Wawie :roll:

No, ale my wschodnia prowincja, u nas zawsze kilka stopni chłodniej :mrgreen: I wiosna przychodzi później :(
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pt paź 07, 2011 20:29 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) Felek umie stać :-))

vip0 pisze:
Bianka 4 pisze:W Warszawie pogoda jeszcze jest dobra. Niestety obawiam się, że to już końcówka. Mimo wielu wad, moje mieszkanko ma jedną ogromną zaletę, tu zawsze jest ciepło. Nawet zimą, mam uchylone okna (bo nie znoszę zastoju powietrza i duchoty), kaloryfery na minimum, a i tak nigdy nie marznę chyba, że jest -30

Zazdraszczam bardzo mocno :evil: .

Przyznam, że sama sobie zazdroszczę :mrgreen: To jeden z niewielu plusów mojego mieszkania.... poza tym jest fajna okolica z dużą ilością zieleni i dobra izolacja - nie słyszę co dzieje się u sąsiadów, z wyjątkiem mieszkania pode mną, ale tam mieszka chłopak który pięknie śpiewa i jak wyjeżdża bardzo mi tego brakuje...
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Pt paź 07, 2011 20:32 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) Felek umie stać :-))

Bianeczko, a nie upchałabyś mnie na zimę w jakimś kącie? :ryk: :ryk: :ryk:
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pt paź 07, 2011 20:34 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) Felek umie stać :-))

vip0 pisze:Bianeczko, a nie upchałabyś mnie na zimę w jakimś kącie? :ryk: :ryk: :ryk:

Jeżeli pomieścimy się z całym inwentarzem w 40m2 to zapraszam. W dodatku mogłabym liczyć na naukę robienia biżuterii :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Pt paź 07, 2011 20:50 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) Felek umie stać :-))

A ja napaliłam w kominku i też mam dość ciepło, na szczęście.

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Pt paź 07, 2011 20:55 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) Felek umie stać :-))

Megana pisze:A ja napaliłam w kominku i też mam dość ciepło, na szczęście.

Ciepło i "wesoło" z tego co zrozumiałam :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pt paź 07, 2011 21:45 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) Felek umie stać :-))

Ja zawsze mam wesoło... :?
Ale dziś jakoś faktycznie, trochę mnie humor odbiegł.
Nic to, nadrobię...

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Pt paź 07, 2011 21:46 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) Felek umie stać :-))

Ja się tak nie bawię...czemu wszyscy mają ciepło :?: :evil:

vip

Post » Pt paź 07, 2011 21:48 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) Felek umie stać :-))

No to południe Polski też górą - u nas grzejniki ciepłe od wczoraj.
Pozdrawiamy więc ciepło :1luvu:
Ale kominków i tak pozazdraszczamy :oops:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt paź 07, 2011 21:53 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) Felek umie stać :-))

W Łodzi też już grzeją :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

[poprzednia][następna]