Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vip0 pisze:osiek39 pisze:Witam sie po dlugiej przerwie w zagladaniu na miau![]()
.
Witamy!
A czemu taka długa przerwa była?
osiek39 pisze:vip0 pisze:osiek39 pisze:Witam sie po dlugiej przerwie w zagladaniu na miau![]()
.
Witamy!
A czemu taka długa przerwa była?
Niestety, przede wsyztskim brak czasu, brak zaseigu, mnostwo roznych zyciowych przypadlosci, zdarzen nieplanowanych...a teraz poleguje "zasilana" olfenem.
Za to nadal twierdze ze tu mozna pooddychac zdroewa atmosfera (chyba ze sie jakis felerny ktos zjawi).
za "MIAU" i dobrych ludziow
na nim!
kamari pisze:Moja babcia miała taką puchową pierzynę, ciepłe to było niebywale. Bardzo bym chciała taką mieć![]()
Bazyliszkowa pisze:kamari pisze:Moja babcia miała taką puchową pierzynę, ciepłe to było niebywale. Bardzo bym chciała taką mieć![]()
Pamiętam pierzynę u mojej babci. Nienawidziłam pod nią spać. Pierze mi się zsuwało i marzłam.
taizu pisze:Ja pierzyn nie cierpiałam, właśnie ze wzgledu na to zjeżdżanie pierza![]()
Za to kołdra puchowa, przepikowana tu i ówdzie, zeby nie uciekało pierze
Miałam też śpiwór puchowy z kapturem, mozna było spać zimą w stodole
vip0 pisze:rapsodia82 pisze:Małgoś, jestem cały czas, ale głównie podczytuję
Czyli Rysio zna ludzki polski, ale nie znaczy to, że zna koci polski
No fakt, o tym nie pomyślałam![]()
![]()
.
I co ta bidna Asia zrobi?
Bianka 4 pisze:juana pisze:Erin pisze:juana pisze:Erin pisze:O, widzę Cioteczkę z moich okolic
Ano właśnie
![]()
Co słychać w Ełku?
Jeszcze nie wiem![]()
Na razie jestem w Toskanii ale za tydzień wracam do Ełku![]()
![]()
To już za tydzień... jak ten czas szybko leci. Zaczynam trzymać
![]()
![]()
![]()
za podróż Rysia i oczywiście za Twoje odnalezienie się w naszej rzeczywistości a to też nie jest łatwe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości