KotomaniaXI-Antosia walczy !!!!!!-zaświtała nadzieja!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 07, 2011 17:12 Re: KotomaniaXI-ja się zastrzelę-3 maluchy podrzutki DT/DS!!!!!!

Ups..pojecia nie mialam, ze to takie sciekowe ryby! 8O 8O No cos takiego.. To ja tez podziekuje, na pewno sie nie poczestuje. Dwa razy tylko jadlam pange, owszem, spoko rybka, ale bez przesady. Zal mi nie bedzie. :wink: Dorsz jest pycha! Generalnie ryby sa drogie, wiec raczej nie jadamy takich swiezych. A koty nie lubie.
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt paź 07, 2011 17:13 Re: KotomaniaXI-ja się zastrzelę-3 maluchy podrzutki DT/DS!!!!!!

Witam :) Ooo, rybki..

Pangi i tilapie to taki sam syf, a fuuj.. czytałam dużo.
A rybki drogie, no.. ja ostatnio flądrę robiłam pierwszy raz, nawet niezła była i w promocji, po 5 zł z kawałkiem za kilo :twisted:

edti: literki
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Pt paź 07, 2011 18:01 Re: KotomaniaXI-ja się zastrzelę-3 maluchy podrzutki DT/DS!!!!!!

5 zl za kg?! Nie wierze!! 8O Toz to za darmo...A gdzie to Sherinka takie tanie rybki byly?
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt paź 07, 2011 18:05 Re: KotomaniaXI-ja się zastrzelę-3 maluchy podrzutki DT/DS!!!!!!

kalair pisze:5 zl za kg?! Nie wierze!! 8O Toz to za darmo...A gdzie to Sherinka takie tanie rybki byly?

u mnie na prowincji :wink: :wink:
ładnie wyglądały, czasem takie promocje, co tydzień coś innego.
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Pt paź 07, 2011 18:11 Re: KotomaniaXI-ja się zastrzelę-3 maluchy podrzutki DT/DS!!!!!!

Bardzo tanio.. Warto wiec wykorzystywac. U nas niestety tylko drogo, nic taniego nigdy nie bylo..
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt paź 07, 2011 19:23 Re: KotomaniaXI-ja się zastrzelę-3 maluchy podrzutki DT/DS!!!!!!

U nas też ryby drogie.
Kupiłam dziś śledzia - koreczki, do najświeższych nie należały.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt paź 07, 2011 19:25 Re: KotomaniaXI-ja się zastrzelę-3 maluchy podrzutki DT/DS!!!!!!

Oj, nieswierze ryby malo smaczne. 8) Koreczki lubie! :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt paź 07, 2011 19:26 Re: KotomaniaXI-ja się zastrzelę-3 maluchy podrzutki DT/DS!!!!!!

Ło matko-za kilo fladry 5 zł??????-u nas nie ma takich promocji :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt paź 07, 2011 19:34 Re: KotomaniaXI-ja się zastrzelę-3 maluchy podrzutki DT/DS!!!!!!

ja też rybki lubić - ale ten śledź w pomidorach w środe który wyjąc mialam jako ostatni i okazał sie pełen jaj mi obrzydził puszkowane ryby - juz i tak jem tylko filety bo dłubanie w ościach mnie nie jara ale te jaja - bełt
Garfield był zachwycony bo mu oddałam całego śledziora z jajami
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pt paź 07, 2011 19:36 Re: KotomaniaXI-ja się zastrzelę-3 maluchy podrzutki DT/DS!!!!!!

Z flakami był??????-fuj-obrzydlistwo! :x
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pt paź 07, 2011 19:38 Re: KotomaniaXI-ja się zastrzelę-3 maluchy podrzutki DT/DS!!!!!!

kropkaXL pisze:Z flakami był??????-fuj-obrzydlistwo! :x

nie flaki tylko ikra - mnóstwo ikry
jak ktos lubi kawior to może i by sie zachwycał ale ja nie lubie, w sumie nie próbowałam ale nie zamierzam
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pt paź 07, 2011 19:40 Re: KotomaniaXI-ja się zastrzelę-3 maluchy podrzutki DT/DS!!!!!!

Z reguły podczytuję, ale w sprawie ryb chciałabym słówko ;)
Trafiła mi się kiedyś flądra z ikrą...obrzydlistwo - jadłam smażoną, ikry nie dało się przełknąć (nie wiedziałam z początku, co to), a i rybka jakiś taki inny smak przez to miała.
Niestety, przed kupnem nie ma możliwości, żeby sprawdzić...

rapsodia82

Od: Nie sty 03, 2010 14:55

Post » Pt paź 07, 2011 19:41 Re: KotomaniaXI-ja się zastrzelę-3 maluchy podrzutki DT/DS!!!!!!

kropkaXL pisze:Bożenko-w nich jest wszystko,co jest w sciekach technicznych-jakim cudem te ryby zyja ,to nie wiem,ale nikt ,kto o tym wie,ich nie kupuje!
Póki nie wiedziałam o tym tez czasem jadłam,bo mało smierdzą i są smaczne-odkąd się dowiedziałam-nie tknę!

A ja słyszałam ,że to hodowlane 8O
ładna ściema...dobrze,że nie jadam... :roll:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Pt paź 07, 2011 19:44 Re: KotomaniaXI-ja się zastrzelę-3 maluchy podrzutki DT/DS!!!!!!

Karolek(ona) pisze:
kropkaXL pisze:Z flakami był??????-fuj-obrzydlistwo! :x

nie flaki tylko ikra - mnóstwo ikry
jak ktos lubi kawior to może i by sie zachwycał ale ja nie lubie, w sumie nie próbowałam ale nie zamierzam

No ja w znaczeniu,że nie wypatroszony!
Witaj Rapsodio-no niestety zawartość puszek niesprawdzalna jest przed konsumpcją,ale żeby w restauracji podali z ikrą 8O 8O 8O -oddałabym z wrzaskiem!
kristinbb pisze:
kropkaXL pisze:Bożenko-w nich jest wszystko,co jest w sciekach technicznych-jakim cudem te ryby zyja ,to nie wiem,ale nikt ,kto o tym wie,ich nie kupuje!
Póki nie wiedziałam o tym tez czasem jadłam,bo mało smierdzą i są smaczne-odkąd się dowiedziałam-nie tknę!

A ja słyszałam ,że to hodowlane 8O
ładna ściema...dobrze,że nie jadam... :roll:

Tak,ale czym karmione i w jakich warunkach!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt paź 07, 2011 19:45 Re: KotomaniaXI-ja się zastrzelę-3 maluchy podrzutki DT/DS!!!!!!

rapsodia82 pisze:Z reguły podczytuję, ale w sprawie ryb chciałabym słówko ;)
Trafiła mi się kiedyś flądra z ikrą...obrzydlistwo - jadłam smażoną, ikry nie dało się przełknąć (nie wiedziałam z początku, co to), a i rybka jakiś taki inny smak przez to miała.
Niestety, przed kupnem nie ma możliwości, żeby sprawdzić...

Oj, ja tez nie trawie ryb z ikra.. Jak sie czasem trafi w jakiejs puszce..masakra.
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]