Szczęśliwa jedenastka tymczasy GŁUCHY CHIHUAHUA SZUKA DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 06, 2011 17:03 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i MOJE TYMCZASY

Dorciu jak oduczyc Malego Diabła gryzienia i drapania :roll:
Mala atakuje nagle.Lezy sobie spokojnie. Ktos zaczyna ja kiziać - miziać. Jest OK i nagle Mrunia rzuca sie na rękę. Gryzie mocno, morduje, drapie. Wiem,ze to zabawa ale ona juz za duza na takie zachowanie. Przyznam,ze jest to niestety bolesne :(
Moje poprzednie koty wyrastały szybko z takich zachowań a Niunia nie.
Ona nadal jest bardzo płochliwa. Zalezy mi aby nie starciła tej odrobiny zaufania jaka do nas/mnie ma.
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Czw paź 06, 2011 17:22 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i MOJE TYMCZASY

LimLim pisze:Dorciu jak oduczyc Malego Diabła gryzienia i drapania :roll:
Mala atakuje nagle.Lezy sobie spokojnie. Ktos zaczyna ja kiziać - miziać. Jest OK i nagle Mrunia rzuca sie na rękę. Gryzie mocno, morduje, drapie. Wiem,ze to zabawa ale ona juz za duza na takie zachowanie. Przyznam,ze jest to niestety bolesne :(
Moje poprzednie koty wyrastały szybko z takich zachowań a Niunia nie.
Ona nadal jest bardzo płochliwa. Zalezy mi aby nie starciła tej odrobiny zaufania jaka do nas/mnie ma.

Moja kicia z banerka ,która już nie żyje od szkraba nie lubiła głaskania..Jak tylko zobaczyła dłoń nad sobą to się do niej rzucała.Niestety tak jej zostało do końca.W ostateczności pozwoliła się pogłaskać trzy razy i koniec.Może ma taki charakter,że nie lubi miziania :?:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Czw paź 06, 2011 18:26 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i MOJE TYMCZASY

Nie jak się wieczorem zapomni, jest głodna czy przyjdzie w nocy do łóżka to nawet długo pozwala się głaskać. Mruczy więc chyba to lubi. Ona gryzie i drapie w zabawie - takie polowanie -mordowanie. Podobnie jest z Klarą. Ganiają się, turlają, Klara muje jej łepetynę i nagle mała zaczyna być zbyt ostra w zabawie. Klara płacze i ucieka, żali się.
Obrazek

LimLim

Post » Czw paź 06, 2011 20:03 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i MOJE TYMCZASY

LimLim pisze:Nie jak się wieczorem zapomni, jest głodna czy przyjdzie w nocy do łóżka to nawet długo pozwala się głaskać. Mruczy więc chyba to lubi. Ona gryzie i drapie w zabawie - takie polowanie -mordowanie. Podobnie jest z Klarą. Ganiają się, turlają, Klara muje jej łepetynę i nagle mała zaczyna być zbyt ostra w zabawie. Klara płacze i ucieka, żali się.

Kicia w nocy spała z mamą.Przytulała się do twarzy i wtedy lubiła mizianie. :lol: W dzień lubiła spać na mamy kolanach,ale głaskać do trzech razy i atak.Takie polowanie i gryzienie to u mnie jest między Lajlą,a Kacperkiem.I tą gorszą jest malizna.Nazwałam ją "Czarną Panterą"Rzuca się na jego plecy i gryzie za kark. 8O

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pt paź 07, 2011 8:23 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i MOJE TYMCZASY

jestem na chwilkę i miłego dnia życzę :D

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Pt paź 07, 2011 12:49 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i MOJE TYMCZASY

Witam resztkami sił ,no do wieczora jeszcze z siebie coś wykrzesze ,ale potem nic..tylko łóżko :mrgreen: do 5 rano ,bo o 6 jedziemy w świat po psy ,jużem se pospała i odpoczęła :strach: :twisted:

Przyłapałam Dżagę zgagę na 2 piętrze drapaka ,jak wyżerała kotom :evil: po drabince wchodzi :evil: a ja się martwię że uczulenie ma bo ciągle się drapie :twisted: łajza ,tak mnie w balona zrobiła ,że ją obcięłam na łyso żeby zobaczyć co tam się dzieje ,a to kocia karma :|

welina ,dam sobie radę :twisted: już ja ci pokażę co to znaczy umawiać się ze mną i wystawiać mnie do wiatru 8)

Kaja888 jak ty sobie dajesz radę żyć w takim tempie :roll: :?: :ok:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt paź 07, 2011 12:52 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i MOJE TYMCZASY

Limku ,to zdaje się będzie taki typ kota ,nocą głaszcz mnie ,w ciągu dnia ja sobie życzę ale tylko troszeczkę.
Taka była Kota ['] jeden raz za dużo i już żarła .
Obrazek

dorcia44

Post » Pt paź 07, 2011 12:55 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i MOJE TYMCZASY

To jest mały kot - tylko drugi mały kot jest w stanie go oduczyć gryzienia w zabawie :mrgreen:
Gringo robi to samo - całe łapy mam w dziurki :roll:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pt paź 07, 2011 17:21 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i MOJE TYMCZASY

U mnie zadziałało piszczenie w momencie gryzienia.
Tylko, że ty próbujesz zdobyc zaufanie:(

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pt paź 07, 2011 17:31 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i MOJE TYMCZASY

No wlaśnie. Panna ma już z 6 miesięcy więc to co sparwdzało się u małych ufnych kociąt u niej nie podchodzi.
Nic to mamy czas.
Dorciu a wczorajsza fota jak cała trójka razem śpi doszła?
Obrazek

LimLim

Post » Pt paź 07, 2011 21:04 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i MOJE TYMCZASY

LIMKU ,ŻADNEJ FOTKI WCZORAJ NIE DOSTAŁAM :cry:
SZYKUJE SIĘ DO JUTRZEJSZEGO WYJAZDU .
A CHYBA SIĘ PODZIĘBIŁAM ,BOLI MNIE GARDŁO ,SZCZYPIĄ OCZY ..NORMALNY OBJAW KK :evil:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt paź 07, 2011 21:22 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i MOJE TYMCZASY

dobrej nocki kochani ,padam ,a jutro daleka droga i wielka nerwówa .
kolorowych snów.
Obrazek

dorcia44

Post » Sob paź 08, 2011 6:10 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i MOJE TYMCZASY

Miłego weekendziku życzę, zaraz jadę do Lublina i będę odcieta od kompa do jutra :evil:
Dorciu :ok: za Twoją podróż :D

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Sob paź 08, 2011 7:50 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i MOJE TYMCZASY

Dorciu kciuki trzymam za zdrówko i podróz :ok:
Obrazek

LimLim

Post » Sob paź 08, 2011 8:09 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i MOJE TYMCZASY

Dorcia, szukaj dostawcy węgla. Daj mi znać, kiedy już będziesz miała dostawę.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

[poprzednia][następna]