Jestem po rozmowie tel. z Anią G - sterylizacja, przetrzymanie 2 dni po zabiegu oraz szczepienie bodajrze na koci tyfus + wścieklizna - razem 100 zł - widomość super
Natomiast potrzebny jest transporterek lub klatka do przechowania zwierzaka, aby kociak mógł być w tym przewieziony i aby przebywał w tym w lecznicy.
I problem taki, że ta Pani do której kotka przychodzi po ostatnim złym samopoczuciu, gdy 2 dni nie wychodziła z domu to i kotki tam nie było bo jedzonka nie miała. Nie wiem jak się ta Pani czuje na dzień dzisiejszy, i jak byłoby z przechowaniem kotki - konkretnie złapaniem np. dzień przed przyjazdem Ani G, żeby Ania nie pokonała takiej trasy na darmo, bo z Rudy Śląskiej do Tuliszowa pewnie z 40 km. A kotkę należałoby złapać wsadzić do transporterka i żeby sobie czekałą na przyjazd Ani. Ania z racji obowiązków w pracy i wyjazdów może kotkę odebrać w poniedziałek , już po weekendzie lub czwartek, tyle, że mama moja ma byc tylko do niedzieli, bo chce głosować i musi do Sosnowca wracac, przez weekend ma mieć przyjezdnych gości i im musi czas poświęcić, a w tygodniu pracuje i jej tam nie będzie, nie wiem już jak to połapać żeby było dobrze, myslę co robić.
Czy ma ktos pożyczyc klatkę lub transporterek ? Na czas około 1 tygodnia - tylko jeszcze nie wiem czy ten tydzień czy za 2 tygodnie, bo jak akcja w pn lub czw nie wypali to rzeba sie wstrzymac, bo Ania G ma wyjazd służbowy. A musi być odebranie kotki, na drugi dzień zabieg + 3 dni rekonwalescencja i odwiezienie kotki na miejsce.