Blusik pisze:Płastuga?
Askont! Płastuga i Mała Przemo są zwykłymi elementami krajobrazu.
Bym się aż tak ich widokiem nie zbulwersowała
Moderator: Estraven
Blusik pisze:Płastuga?

Bungo pisze:No, chyba nie Bratka

redaf pisze:Bungo pisze:No, chyba nie Bratka
O Bratce to Ty mi nawet nie przypominaj.
Zaraz złażę z tarasu i zarządzam ciszę nocną.
Miskę z kolacją wystawię. Styropianowiec pod stołem stoi![]()
Znikota mi się objawiła naocznie. Uzurpatoria![]()
Jutro wieczorem catering u M. w stachołapce zapodam.
Pewnie Małą Przemo bedę musiała kijem od łapki odganiać.
redaf pisze:Jowita pisze:Redaf represyjny
No, ba!![]()
Właśnie przyjechała L. Kiedy zaparkowała samochód Mała Przemo i Płastuga natychmiast przebiegły na jej działkę i zaczęły słaniać się z głodu. Zapomniały, co wpitoliły rano na śniadanie u M.? Koty też miewają Alzheimera?![]()
Teraz mamy powyżej 20 stopni, błękitne niebo i słońce jak bambosz z pomponem.
Oszustwo jakieś przyrodnicze!
Na wszelki wypadek L. wydała już mnie i M. zimowe styropianowce z piątki zabezpieczone worami śmieciowymi przed przemakaniem, plus płyta z piątki jako podkładka.
Stoi taki klabzdron u mnie na tarasie pod stołem i przeszkadza mi nogę na nogę załozyć
redaf pisze:...
Właśnie przyjechała L. Kiedy zaparkowała samochód Mała Przemo i Płastuga natychmiast przebiegły na jej działkę i zaczęły słaniać się z głodu. Zapomniały, co wpitoliły rano na śniadanie u M.? Koty też miewają Alzheimera?![]()
...

zabers pisze:redaf pisze:...
...
Widzę, ze mamy tu do czynienia z tzw. "ukierunkowaną" odmianą. Jak widać, Alzheimer nie wybiera

Feebee pisze:Może by się tak Koć zaopiekowała samotnym, pozbawionym czułości Puciątkiem?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 49 gości