halinka1403 pisze:Firana dla klusek wysłanaDziękujemy i polecamy się na przyszłość
Halinko! Czy moja firanka jest bezcenna czy może powiesz mi, ile się należy?
Moderator: Moderatorzy
halinka1403 pisze:Firana dla klusek wysłanaDziękujemy i polecamy się na przyszłość
AniaWrocław pisze:halinka1403 pisze:Firana dla klusek wysłanaDziękujemy i polecamy się na przyszłość
Halinko! Czy moja firanka jest bezcenna czy może powiesz mi, ile się należy?
Halinka wymyśla wzory dla CiebieAniaWrocław pisze:
No sama widziszNie pasują jej moje pieniądze, chyba zamówię coś jeszcze w takim razie
halinka1403 pisze::ryk:![]()
No i co się tak drze
![]()
Czekałam,aż odbierzesz i zaakceptujesz.Skoro już ją masz to podaję cenę - 40 zł już z przesyłką .Jeżeli Ci odpowiada cena,to wpłać na konto skarbonkowe z dopiskiem -składka od halinka1403
Czy może tak być
Ale mozesz tez odesłać,koszt przesyłki zwrócę. Oki
![]()
krynia08 pisze:halinka1403 pisze::ryk:![]()
No i co się tak drze
![]()
Czekałam,aż odbierzesz i zaakceptujesz.Skoro już ją masz to podaję cenę - 40 zł już z przesyłką .Jeżeli Ci odpowiada cena,to wpłać na konto skarbonkowe z dopiskiem -składka od halinka1403
Czy może tak być
Ale mozesz tez odesłać,koszt przesyłki zwrócę. Oki
![]()
Ona już siem zakochała![]()
to nie odeśle
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
halinka1403 pisze:Aneczkoja nie taka strachliwa
A jeżeli zamówisz -to ucieszysz nie tylko mnie ,ale uszczęsliwisz niejednego kotka
Tak ,że zamawiaj ,jak najwięcej
AniaWrocław pisze:halinka1403 pisze:Aneczkoja nie taka strachliwa
A jeżeli zamówisz -to ucieszysz nie tylko mnie ,ale uszczęsliwisz niejednego kotka
Tak ,że zamawiaj ,jak najwięcej
Kurczę, nikt się mnie nie boiA nad zamówieniem zastanowię się, nie wiem, czy się opłaca, przedtem była lepsza opcja - bezcenna
![]()
Przelew poszedł był
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości