KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 06, 2011 20:19 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

Fakt, te pozy i sposób prezentacji są bardzo dziwne, może to taki artyzm, którego szary człowiek nie zauważa.
Mnie też się niezbyt podobają, ale napięcie na twarzach to własnie przez to, że za bardzo wygładzone, i brak tej naturalności w tych zdjęciach.

rapsodia82

Od: Nie sty 03, 2010 14:55

Post » Czw paź 06, 2011 21:47 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

Witam sie po dlugiej przerwie w zagladaniu na miau :) :kotek: .

osiek39

Od: Wto lis 23, 2010 1:05

Post » Pt paź 07, 2011 6:48 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

osiek39 pisze:Witam sie po dlugiej przerwie w zagladaniu na miau :) :kotek: .

Witamy :D !
A czemu taka długa przerwa była?
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pt paź 07, 2011 7:04 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

Co za okropna pogoda :(
I do tego głowa mnie boli :(

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt paź 07, 2011 7:13 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

Bo ciśnienie ma spaaaaadać :? Mnie z tej okazji bolała wczoraj..
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Pt paź 07, 2011 8:03 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

U nas leje :evil: .
Byłam z Michaliną i utytłałyśmy się obie po kolana.
Głowa boli :( .
Idę do sklepu...poszłabym z Michasią, ale ona ma kompleks porzuconego psa, za każdym razem, jak ją zostawiam przy sklepie, ona myśli, że po nią nie wrócę i woła mnie...głośno i bezustannie :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pt paź 07, 2011 8:13 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

A skąd macie Michalinkę, bo nie pamiętam czy pisałać o tym :oops:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Pt paź 07, 2011 12:08 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

justyna p pisze:A skąd macie Michalinkę, bo nie pamiętam czy pisałać o tym :oops:

Też nie pamiętam :oops: :ryk: ...Michasia będąc jeszcze psim niemowlakiem została wyrzucona z pędzącego poloneza, jako towar nie sprzedany na pobliskim targowisku...to było koło piekarni, ja akurat wychodziłam z pieczywem....i tak dalej :mrgreen: .

vip

Post » Pt paź 07, 2011 12:26 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

vip0 pisze:
justyna p pisze:A skąd macie Michalinkę, bo nie pamiętam czy pisałać o tym :oops:

Też nie pamiętam :oops: :ryk: ...Michasia będąc jeszcze psim niemowlakiem została wyrzucona z pędzącego poloneza, jako towar nie sprzedany na pobliskim targowisku...to było koło piekarni, ja akurat wychodziłam z pieczywem....i tak dalej :mrgreen: .

cześć Małgosiu i kociarnio :1luvu:
Na lepszy dzień dla wszystkich :D

Obrazek

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Pt paź 07, 2011 12:46 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

Cześć, Asieńko :D .
Jak tam jeszcze pięknie w tej Toscanii :1luvu: !
U nas dzisiaj buro, mokro i ponuro :( .
Dziękuję za prześliczne zdjęcie :1luvu: .

vip

Post » Pt paź 07, 2011 12:48 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

O, widzę Cioteczkę z moich okolic :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt paź 07, 2011 12:49 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

Erin pisze:O, widzę Cioteczkę z moich okolic :)

To jakoś tak niedaleko, cioteczko Erinko?
Bo ja to z geografii lewa strasznie...nawet tej krajowej :oops: :ryk: .

vip

Post » Pt paź 07, 2011 12:51 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

vip0 pisze:Cześć, Asieńko :D .
Jak tam jeszcze pięknie w tej Toscanii :1luvu: !
U nas dzisiaj buro, mokro i ponuro :( .
Dziękuję za prześliczne zdjęcie :1luvu: .

No w Toskanii akurat dzisiaj jest wstrętnie :? Najpierw rano wiał baaaaaaaaardzo silny wiatr - przy okazji zwiało mi miskę z suszącymi się klapkami (chciałam czyste zabrać do domu...). Musiałam szukać i miski i klapek... -jednej pary nie znalazłam :evil:
A teraz 15 minut temu zaczęło padać i zmokło dopiero co wywieszone pranie :evil:
A co do zdjęcia- proszę :1luvu:

juana

Post » Pt paź 07, 2011 12:53 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

Ano właśnie :D

juana

Post » Pt paź 07, 2011 12:54 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

juana pisze:

Ano właśnie :D

:piwa:
Co słychać w Ełku?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia][następna]