PcimOlki pisze:Prakseda pisze:Szkoda, że nie szukają takiej, co przez koty poznała faceta swojego życia. Znam i takie.
....albo faceta co poznał (i nie tylko poznał) fajne kociary.
Znaczy - "poznał" w znaczeniu biblijnym?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
PcimOlki pisze:Prakseda pisze:Szkoda, że nie szukają takiej, co przez koty poznała faceta swojego życia. Znam i takie.
vega013 pisze:PcimOlki pisze:Prakseda pisze:Szkoda, że nie szukają takiej, co przez koty poznała faceta swojego życia. Znam i takie.
Znaczy - "poznał" w znaczeniu biblijnym?
annskr pisze:Były telefony ogólnie o udział w programie - bez spracyzowania tezy programu.
I taki mail na poczcie fundacyjnej - tytuł wyjaśnia "kierunek" myslenia autorów:
Witam, poszukuję chętnych kobiet do programu telewizyjnego pt. "Moją jedyną miłością są koty", jeśli znają państwo osoby, który zechciałyby w takim programie wystąpić, uprzejmie proszę o kontakt,
tel. (...)
Pozdrawiam, (...)
Zofia&Sasza pisze:Ja im mogę takich osób "skolko ugodno"Z mojej kartoteki zbieraczek...
ewar pisze:Już na innych wątkach była mowa o tym programie.Uważam, że o wiele ciekawszy byłby program, w którym wystąpiłyby piękne, młode, wykształcone dziewczyny ( a i panowie, dlaczego nie? ) mające udane życie osobiste, niezależnie od ilości kotów w mieszkaniu.Takich jest mnóstwo na forum.Bezdomne, chore koty wożone są pięknymi samochodami, mieszkają w designerskich wnętrzach, co dla wielu jest wciąż zdumiewające.Sama wiem, jak się na to patrzy, bo pamiętam program na Animal Planet, gdzie mały, jamnikowaty piesek, zaświerzbiony, chory zamieszkał w rezydencji z basenem, no żył w luksusie.Fajnie się to oglądało.
ewar pisze:To co, zaproponować może program o nieco innym charakterze? Właściwie, dlaczego nie? Parę dziewczyn o wyglądzie modelek i umysłach Ensteina podjechałoby jakimiś wypasionymi samochodami z przystojnymi TŻ-ami za kierownicą.Byłaby duża oglądalność, a i sprawie kociej by się przysłużyło.
moś pisze:Zofia&Sasza pisze:Ja im mogę takich osób "skolko ugodno"Z mojej kartoteki zbieraczek...
Dokladnie tak sie zapytalam kiedy dostałam pw- czy chodzi o zbieraczki?
ewar pisze:To co, zaproponować może program o nieco innym charakterze? Właściwie, dlaczego nie? Parę dziewczyn o wyglądzie modelek i umysłach Ensteina podjechałoby jakimiś wypasionymi samochodami z przystojnymi TŻ-ami za kierownicą.Byłaby duża oglądalność, a i sprawie kociej by się przysłużyło.
Użytkownicy przeglądający ten dział: dran, Google [Bot] i 72 gości