Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
cynamon i wanilia pisze:i kolejny kociak... [']['] Beta
tak, to PP
Ag_konin pisze:Nie wszystkie koty były na forum i miały zdjęcia. Do dzisiejszego dnia ofiar pp było niestety 7...
Jeżeli się nie pomyliłam to mamy równo 50 kotów.
Ag pisze:Na wystawie będą:
1. Prima
2. Rachel
3. Burita
4. Rufa
5. Wanilia
6. Lucy
7. Julia
8. Heniek
9. Antek
10. Vinkon
11. Nelson
12. Princessa
13. Treska
14. Adria
15. Zara
16. Panama (o ile dom chętny się rozmyśli)
Na wystawie mogą być wszyscy chętni, nie każdego możemy wykorzystać do pomocy, jeśli np. nie zna kotów, ani nie był nigdy w schronisku. Ale to dogramy w dniu wystawy.
Zbiórka w KDK nie wcześniej niż o godzinie 9:00. Osoby, które mogą pomóc w transporcie - o 9:00 w schronisku. Natomiast osoby, które mogą pożyczyć nam klatki bądź skippery - najpóźniej w sobotę prosilibyśmy, aby były dostarczone do schroniska, lub zgłoszone, że możemy po nie przyjechać. W grę wchodzą także duże klatki na gryzonie, im więcej tym lepiej.
Plakaty duże i małe są już w schronisku, jeśli ktoś mógłby zawiesić w swojej szkole, przychodni wet, sklepie zoologicznym lub pracy - prosimy o kontakt telefoniczny
cynamon i wanilia pisze:rozpisałam się, ale ostatecznie usunęłam
Gibutkowa, o to samo mi chodziło
plus jeszcze zanim ludzie wezmą się za głaskanie kota w klatce, trzeba się upewnić, że nie mają nieszczepionego w domu
innym wyjściem jest tylko odwołanie akcji, bo ewentualne ostrzeganie równa się wystraszeniu także tych, którzy kota w ogóle nie mają
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, MIKI03, Zeeni i 243 gości