KotomaniaXI-Antosia walczy !!!!!!-zaświtała nadzieja!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 06, 2011 10:56 Re: KotomaniaXI-ja się zastrzelę-3 maluchy podrzutki DT/DS!!!!!!

Hej Kasiulek i koteczki. Buziaki dla Klaruni! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw paź 06, 2011 12:12 Re: KotomaniaXI-ja się zastrzelę-3 maluchy podrzutki DT/DS!!!!!!

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw paź 06, 2011 13:21 Re: KotomaniaXI-ja się zastrzelę-3 maluchy podrzutki DT/DS!!!!!!

Dzień dobry Kasiulek :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Co tam u Was Kochana? :)
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw paź 06, 2011 16:38 Re: KotomaniaXI-ja się zastrzelę-3 maluchy podrzutki DT/DS!!!!!!

Witajcie kochane! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
U Arielka lepiej,ale jeszcze dzisiaj dwa zastrzyki-wczoraj juz cięzko było go utrzymać,co będzie dzisiaj Bóg raczy wiedzieć!-on jest diabelnie silny!
Nie pisałam,ale mały Filipek przechodził takie samo osłabienie jak Nel i tak samo przeszło,to jednak jakś wirusówa była,a szczepienie osłabiło organizm.Maciuś do tej pory nie zachorował.To taka dziwna choroba,gorączka i osłabienie,senność,a przy tym normalny apetyt i brak jakichkolwiek objawów ze strony układu pokarmowego,tylko u Nel zauważyłam jakby ból łapek,u Filipka tego nie było.
Dzisiaj juz wszystkie rozrabiaja na całego i mordują Arielka,który ze strachu chowa się do transporterka,który stoi przygotowany na wizytę u Anetki.
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw paź 06, 2011 17:45 Re: KotomaniaXI-ja się zastrzelę-3 maluchy podrzutki DT/DS!!!!!!

Cześć Kasiu z ogonkami.Fajnie,że Arielek i maluchy już lepiej.... :ok:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Czw paź 06, 2011 18:27 Re: KotomaniaXI-ja się zastrzelę-3 maluchy podrzutki DT/DS!!!!!!

No i kicha-Arielek tak sie wyrywał,że jedynie tolfę dostał,biotyl poszedł w futro!-jutro dostanie biotyl i catosal(?)-chyba nie popierdzieliłam :oops:
Kupa dzisiaj o niebo lepsza niż wczoraj,choć i wczorajsza juz była lepsza,niż poprzednia.Do tego probiotyk Linex forte,zjadł z mięskiem,nawet nie musiałam dopyszcznie podawać-uff!
Jeeessssu :!: :!: :!: ten kot jest weterynaryjnie nieobsługiwalny!-nich on juz będzie zdrowy,bo padniemy obie z Anetką ze stresu!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Czw paź 06, 2011 18:51 Re: KotomaniaXI-ja się zastrzelę-3 maluchy podrzutki DT/DS!!!!!!

Prawdziwy macho z Arielka :lol: :lol: :lol:
Arielku, nie wygłupiaj się, pozwól, żeby cię obsługiwano 8)
Buziaczki wieczorne Kasieńko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Post » Czw paź 06, 2011 19:38 Re: KotomaniaXI-ja się zastrzelę-3 maluchy podrzutki DT/DS!!!!!!

Dzięki Kasiulku!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Zaraz będzie wyżera-ćwiartki sie gotują-dla kotów oczywiście, ja jakoś apetytu nie mam. Nel wyje w kuchni -z głodu oczywiście, bo chrupki są trujące dla kotecka :evil: ,a chłopaki śpią9jak mięsko ędzie wyjęte to nagle wybudzą się z letargu i dopiero będzie tłum w kuchni-8 ogonów, 32 łapki i wrzask-jeeeeść!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw paź 06, 2011 19:52 Re: KotomaniaXI-ja się zastrzelę-3 maluchy podrzutki DT/DS!!!!!!

Uśmiałam się z tych 32 łapek....Dobrze,że nie 32 mordki na raz krzyczy jeść.to dopiero by było.A na temat nieobsługiwalności kotów też coś wiem...masakra.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Czw paź 06, 2011 20:05 Re: KotomaniaXI-ja się zastrzelę-3 maluchy podrzutki DT/DS!!!!!!

Te 8 nakarmić to tez sztuka :(
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw paź 06, 2011 20:06 Re: KotomaniaXI-ja się zastrzelę-3 maluchy podrzutki DT/DS!!!!!!

mam podobnie ale z synem - też nie da sobie nic zaaplikowac i musze kombinowac z lekami. niby tabletki są ale on je gryzie, a wtedy wiadomo "bełt na matke i więcej nie wkładaj bo pożałujesz" Rudemu jeszcze nic nie musialam aplikowac i obym dlugo nie musiala 8O
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Czw paź 06, 2011 20:21 Re: KotomaniaXI-ja się zastrzelę-3 maluchy podrzutki DT/DS!!!!!!

Karolinko,ale nie trzymasz go przyduszonego obiema rękami,a on drapie i gryzie,gdzie sięgnie,to wszystko nic,tylko ,że czasem leku nie daje się podać,więc jak leczyć??? :( :( :(
Obyś jak najdłużej nie musiała żadnych leków kotkowi podawać,ja mam i Ptysia z choroba przewlekłą i koteńkę z rakiem :( :( :(
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw paź 06, 2011 20:41 Re: KotomaniaXI-ja się zastrzelę-3 maluchy podrzutki DT/DS!!!!!!

Kasiulek, my nawet we dwoje mielismy problem z podaniem tabletki Irisce. Masakra!!! Wierze Ci, niektorym koteczkom strasznie ciezko podac..
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw paź 06, 2011 20:59 Re: KotomaniaXI-ja się zastrzelę-3 maluchy podrzutki DT/DS!!!!!!

Ile kotów, tyle charakterów. Wiem coś na ten temat. Też przerabiałam i podawanie leków, i robienie zastrzyków. Niektóre koty mogłam kłuć igłą strzykawki robiąc zastrzyk i było w porządku, innym leku odrobaczającego na kark nie mogłam podać, tak agresywnie reagowały. Takie już charakterne te koteczki bywają 8)
Buziaki Kasieńko :1luvu: :1luvu: :1luvu: Miłych snów i oby Arielek polubił medykamenty podawane przez Ciebie 8) :ok:
Obrazek

bulba

Post » Czw paź 06, 2011 21:05 Re: KotomaniaXI-ja się zastrzelę-3 maluchy podrzutki DT/DS!!!!!!

kropkaXL pisze:Karolinko,ale nie trzymasz go przyduszonego obiema rękami,a on drapie i gryzie,gdzie sięgnie,to wszystko nic,tylko ,że czasem leku nie daje się podać,więc jak leczyć??? :( :( :(
Obyś jak najdłużej nie musiała żadnych leków kotkowi podawać,ja mam i Ptysia z choroba przewlekłą i koteńkę z rakiem :( :( :(

a założymy sie - jemu podac lek to jak wejść na szczyt góry w szpilkach - nie da sie bez sposobu :roll:

oczywiście bardzo żal mi kociaków - tak samo nie wiem za jaką kare one chorują jak choruja dzieci( nie moje na szczescie) :cry:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

[poprzednia][następna]