Moderator: Moderatorzy
akasheni pisze:Nie wiem do której godzinki, ale jak będzie pewne, że kobinezoniki moje to pliz nr konta na PW. Napaliłam się na nie jak szczerbaty na sucharyco to hormony z rozsądnych ludzi robią
madzia89 pisze:akasheni pisze:Nie wiem do której godzinki, ale jak będzie pewne, że kobinezoniki moje to pliz nr konta na PW. Napaliłam się na nie jak szczerbaty na sucharyco to hormony z rozsądnych ludzi robią
dziś go godz 22 czasu forum;) Oczywiście jak tylko nikt nie przelicytuje to od razu po zakończeniu licytacji wysyłam pw;)
a kombinezoniki są naprawdę w IDEALNYM stanie, zresztą tylko takie rzeczy sprzedaję;)
zzuzu pisze:madzia89 pisze:akasheni pisze:Nie wiem do której godzinki, ale jak będzie pewne, że kobinezoniki moje to pliz nr konta na PW. Napaliłam się na nie jak szczerbaty na sucharyco to hormony z rozsądnych ludzi robią
dziś go godz 22 czasu forum;) Oczywiście jak tylko nikt nie przelicytuje to od razu po zakończeniu licytacji wysyłam pw;)
a kombinezoniki są naprawdę w IDEALNYM stanie, zresztą tylko takie rzeczy sprzedaję;)
potwierdzam. pajacyki, które dostałam naprawdę super. zachęcam do zakupów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 221 gości