Kiwaczek GRINGO...[*]

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw paź 06, 2011 10:52 Re: Cudaczek-kiwaczek :) GRINGO będzie dom? Nie ten dom ;(

vailet pisze:
OKI pisze:Skąd ja to znam? :roll: :twisted:

Przez to zatkały się gruczoły przy odbycie i strasznie krew leciała.Wet musiał to wycisnąć.

Aaaa... moim się na razie nie pozatykało nic, ale muszę uważać w takim razie na tę opcję. Dzięki :)
Choć jak widzę, że futro na tyłku zaczyna być zaniedbane, to od razu włączam opcję "dieta" :mrgreen: Choć przy tymczasach to trudne :roll:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Czw paź 06, 2011 10:55 Re: Cudaczek-kiwaczek :) GRINGO będzie dom? Nie ten dom ;(

OKI pisze:
vailet pisze:
OKI pisze:Skąd ja to znam? :roll: :twisted:

Przez to zatkały się gruczoły przy odbycie i strasznie krew leciała.Wet musiał to wycisnąć.

Aaaa... moim się na razie nie pozatykało nic, ale muszę uważać w takim razie na tę opcję. Dzięki :)
Choć jak widzę, że futro na tyłku zaczyna być zaniedbane, to od razu włączam opcję "dieta" :mrgreen: Choć przy tymczasach to trudne :roll:

Na pewno to bardzo trudne,ja z jedną nie mogłam diety utrzymać bo w schronie nauczyli ją jeść tylko suche i tak zostało niestety.Mało ruchu,zaparcia,a im starsza było gorzej.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Czw paź 06, 2011 11:21 Re: Cudaczek-kiwaczek :) GRINGO będzie dom? Nie ten dom ;(

Jedna z moich kluch też była prawie wyłącznie suchożerna. Z trudem ją nauczyłam, że mokre też służy do jedzenia ;) Ale to możliwe :D

Zapomniałam dodać - wczoraj wreszcie dotarł Gammolen dla Gringo. Teraz czekamy na efekty :lol: Na moje oko to mu dobrze zrobi coś tłustego, bo on jakiś taki suchy :roll:
Jogurt naturalny - Tak-tak-tak, byle dużo ;)
Żółtko - A co to? 8O A to się turla? 8O Nie turla się? 8O To co to robi w misce, bo na żarcie nie wygląda? :roll:

OKI

Post » Czw paź 06, 2011 11:46 Re: Cudaczek-kiwaczek :) GRINGO będzie dom? Nie ten dom ;(

OKI pisze:Jedna z moich kluch też była prawie wyłącznie suchożerna. Z trudem ją nauczyłam, że mokre też służy do jedzenia ;) Ale to możliwe :D

Zapomniałam dodać - wczoraj wreszcie dotarł Gammolen dla Gringo. Teraz czekamy na efekty :lol: Na moje oko to mu dobrze zrobi coś tłustego, bo on jakiś taki suchy :roll:
Żółtko - A co to? 8O A to się turla? 8O Nie turla się? 8O To co to robi w misce, bo na żarcie nie wygląda? :roll:

A co to jest ten Gammolen?Ciekawam czy zje żółtko :mrgreen:
Obrazek ,

vailet

Post » Czw paź 06, 2011 11:50 Re: Cudaczek-kiwaczek :) GRINGO będzie dom? Nie ten dom ;(

vailet pisze:
OKI pisze:Jedna z moich kluch też była prawie wyłącznie suchożerna. Z trudem ją nauczyłam, że mokre też służy do jedzenia ;) Ale to możliwe :D

A co to jest ten Gammolen?Ciekawam czy zje żółtko :mrgreen:

Nauczy się, na razie razie mu "zeżarło" i po problemie ;)
Niektóre koty mają z żółtkiem problem, bo konsystencja taka inna niż wszystko ;)

A Gammolen to na sierść i nie tylko http://animalia.pl/produkt,9431,59,Gamm ... _szt..html
kiedyś był jeszcze GammolenR, z olejem rekina, ale mój wet donosi, że rekiny podrożały i już go nie ma :mrgreen: A szkoda, bo świetny był, również jako immunostymulator.

OKI

Post » Czw paź 06, 2011 12:04 Re: Cudaczek-kiwaczek :) GRINGO będzie dom? Nie ten dom ;(

Ale to drogie 8O u nas nie zda egzaminu bo zawiera glicerol,a glicerol czyści i podrażnia żołądek i jelita.
Obrazek ,

vailet

Post » Czw paź 06, 2011 12:07 Re: Cudaczek-kiwaczek :) GRINGO będzie dom? Nie ten dom ;(

Tanie nie jest, ale to sporo kapsułek, całe stado dostanie ;)
A kapsułkę i tak nakłuwam i wyciskam do żarcia. Nic się wtedy nie podrażnia ;)

OKI

Post » Czw paź 06, 2011 12:37 Re: Cudaczek-kiwaczek :) GRINGO będzie dom? Nie ten dom ;(

OKI pisze:Tanie nie jest, ale to sporo kapsułek, całe stado dostanie ;)

Jak do żarcia to nie,ale niejadkowi,który zje trzy mokre kawałeczki z saszetki to trochę mało :roll:
Obrazek ,

vailet

Post » Czw paź 06, 2011 12:39 Re: Cudaczek-kiwaczek :) GRINGO będzie dom? Nie ten dom ;(

vailet pisze:
OKI pisze:Tanie nie jest, ale to sporo kapsułek, całe stado dostanie ;)

Jak do żarcia to nie,ale niejadkowi,który zje trzy mokre kawałeczki z saszetki to trochę mało :roll:

Można wycisnąć bezpośrednio do pysia ;) Albo do czegoś, co bardzo lubi - nawet na suchą, jeśli tak woli.

OKI

Post » Czw paź 06, 2011 20:00 Re: Cudaczek-kiwaczek :) GRINGO będzie dom? Nie ten dom ;(

Też zaglądam do maluszka, ale pracuje do 19 i już nie mam sily na pisanie :oops:
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Pt paź 07, 2011 9:56 Re: Cudaczek-kiwaczek :) GRINGO będzie dom? Nie ten dom ;(

I tak nam miło, że zaglądasz :1luvu:

Gringo radzi sobie już na tyle świetnie, że coraz częściej jest bardziej zainteresowany kicaniem po mieszkaniu, niż pieszczotami :)
Przystawiłam do łóżka resztki małego drapaczka - nauczył się już po nim schodzić na podłogę. Wchodzić jeszcze nie - na razie ciężko wyczuć, czy z braku chęci, czy możliwości ;)

Po dłuższej obserwacji stwierdzam, że on jednak nie kica jak zając tylko jak młoda kózka - podskakuje na całkiem sztywnych, wyprostowanych łapkach i nie do końca wiadomo, jak cudem się odbija od podłoża :lol: Prześmiesznie to wygląda jak tak kica przez pół pokoju :lol: I robi się coraz szybszy ;)

OKI

Post » Pt paź 07, 2011 10:26 Re: Cudaczek-kiwaczek :) GRINGO będzie dom? Nie ten dom ;(

Witamy się z Gringusiem :) Mały widać nabiera kondycjii :)
Obrazek ,

vailet

Post » Pt paź 07, 2011 12:10 Re: Cudaczek-kiwaczek :) GRINGO będzie dom? Nie ten dom ;(

Radzi sobie coraz lepiej. W jego przypadku to bardzo ważne ;)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

OKI

Post » Pt paź 07, 2011 14:23 Re: Cudaczek-kiwaczek :) GRINGO będzie dom? Nie ten dom ;(

Super że coraz lepiej sobie mały radzi,a fotki :P
Obrazek ,

vailet

Post » Pt paź 07, 2011 22:02 Re: Cudaczek-kiwaczek :) GRINGO będzie dom? Nie ten dom ;(

Śliczny maluch :1luvu:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

[poprzednia][następna]