Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw paź 06, 2011 10:47 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

dobra dobra... jesteś miła i dlatego tak mówisz/piszesz :twisted:

a wiesz Drotko, ja sobie nie załatwiam kolejnych tymczasów, bo: po 1 - nigdzie ich nie widzę, po 2 - po co? skoro mam Agatkę, która wszystko szybko mi załatwi - jeśli chodzi o koty of kors :mrgreen:

a propos tymczasów... nasze to jeszcze i zasyczą, i uciekają... ale spać, to śpią na mnie i mruczą :mrgreen: koty są dziwne... :roll:
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Czw paź 06, 2011 11:24 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

Ja się w zasadzie potknęłam o te maluchy 8) Wypuszczałam kocura na działkach i wracając spotkałam miłego starszego Pana,który karmił koteczkę.No i niepotrzebnie zatrzymałam się na pogawędkę.A Pan mi wypalił:"nie chce Pani małych kotków"?To ja mamuśkę i kociaki w klateczkę i do lecznicy.Mamusia została na wycięcie macicy,a kociaki zabrałam do siebie :mrgreen:
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

Post » Czw paź 06, 2011 12:01 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

jedynym miłym starszym Panem, którego spotykam i z którym rozmawiam jest nasz nasz sąsiad, ale on nie ma i nie karmi żadnych zwierząt :D czasem da na spróbowanie buteleczkę "wina ekologicznego" własnej roboty :mrgreen:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Czw paź 06, 2011 12:48 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

Z butelki czy z kartonika? :mrgreen:
BAMBI I TROLKA
Obrazek
dzieli się z innymi."

dorotak97

Post » Czw paź 06, 2011 13:43 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

no jaha, że z butelki!!! Ty wiesz jakie dobre???? :mrgreen:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Wto paź 11, 2011 9:34 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

nowe futra dewastują mi mieszkanie i sprzęty :evil: już nie mam ładowarki do komórki, czajnik ledwo zipie (a prawie nowy), pieczywo jest zawsze pogryzione i porozwalane... dziś zrobiły sobie jezioro na środku kuchni :evil: no wymiękam no...
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Wto paź 11, 2011 12:31 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

Ja walczę z biegunką u dwóch maluchów.Wczoraj szorowałam fotele,kanapę,prałam pościel,szorowałam buty w szafie :evil: Dostawiłam trzecią kuwetę ze żwirkiem i dzisiaj jest w miarę.Jeszcze nie wymiękam,ale cierpliwości powoli brakuje :roll:
BAMBI I TROLKA
Obrazek
dzieli się z innymi."

dorotak97

Post » Wto paź 11, 2011 13:45 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

no właśnie Czarny tez robi bardzo brzydkie qpy :? fakt faktem, że zawsze do kuwety, ale smród roznosi sie po całym domu :? ja, która mam wiecznie katar, ledwo to wytrzymuję i wietrzę całe mieszkanie, więc w domu jest zimniej niż na zewnatrz...
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Wto paź 11, 2011 16:50 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

okazało się, że jednak oba futra robią brzydkie i śmierdzące qpy... no żesz no :evil:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Wto paź 11, 2011 19:32 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

Dajesz im coś od tych kup?
Dieta?
BAMBI I TROLKA
Obrazek
dzieli się z innymi."

dorotak97

Post » Wto paź 11, 2011 20:32 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

właśnie zacznę. dietę znaczy się. Asia podpowiedziała mi kurczaka + mąka ziemniaczana... sie zobaczy sie.
a Ty co radzisz Dorotko???
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Wto paź 11, 2011 20:42 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

Co ja radzę?Tylko suche.Z kurczakiem można spróbować,ale ja gotuję razem z ryżem na taki kleik.Dieta "kurczakowa" nie zawsze działa.Dodatkowo podaję Furazolidon i.......nie do wiary,ale już kilka razy skutkowało,gorzką czekoladę.
BAMBI I TROLKA
Obrazek
dzieli się z innymi."

dorotak97

Post » Śro paź 12, 2011 9:38 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

gorzką czekoladę??? 8O a jak ja im mam ją podać, jak to to ucieka ode mnie???
hmmm... na razie zostanę przy kurczaku i zobaczymy. mam nadzieję, że podziała :ok:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Śro paź 12, 2011 11:55 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

Jak ucieka od Ciebie to raczej nie dasz rady.Ale jakbyś złapała to roztopioną czekoladą smaruję pysk i okolice wąsów i kot sam zliże.
Jeden z moich maluchów już robi ładne,kształtne węże :mrgreen:
BAMBI I TROLKA
Obrazek
dzieli się z innymi."

dorotak97

Post » Śro paź 12, 2011 12:56 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

to ja na razie zostanę przy czikenie, bo dobry cziken nie jest zły :mrgreen:
ale jak znowu dorwą się do mojego pieczywa lub cóś w ten deseń, to... @#@$@%@^@%@$@ :twisted:
ObrazekObrazek

lusesita

[poprzednia][następna]