Justa&Zwierzaki pisze:Znów mam problem z netem i pisze od Pani Marysi bo mi popsóła sie ładowarka do baterii![]()
.
A może załóż wątek, że potrzebujesz ładowarkę, może ktoś ma na zbyciu?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Justa&Zwierzaki pisze:Znów mam problem z netem i pisze od Pani Marysi bo mi popsóła sie ładowarka do baterii![]()
.
MARGO pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Znów mam problem z netem i pisze od Pani Marysi bo mi popsóła sie ładowarka do baterii![]()
.
A może załóż wątek, że potrzebujesz ładowarkę, może ktoś ma na zbyciu?
Kociara82 pisze:a wierne ciociofanki Eustaszka przekazuja buziaczki i smyraja za uszkiem![]()
Anna Kubica pisze:Kociara82 pisze:a wierne ciociofanki Eustaszka przekazuja buziaczki i smyraja za uszkiem![]()
...i całują w mokry nosek
Anna Kubica pisze:Kociara82 pisze:a wierne ciociofanki Eustaszka przekazuja buziaczki i smyraja za uszkiem![]()
Kociara82 pisze:Anna Kubica pisze:Kociara82 pisze:a wierne ciociofanki Eustaszka przekazuja buziaczki i smyraja za uszkiem![]()
no to kiedy znow ucalujesz osobiscie?
Justa&Zwierzaki pisze:Kociara82 pisze:Anna Kubica pisze:Kociara82 pisze:a wierne ciociofanki Eustaszka przekazuja buziaczki i smyraja za uszkiem![]()
no to kiedy znow ucalujesz osobiscie?
No właśnie![]()
Eustachy sie niecierpliwi
Kociara82 pisze::ryk:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eustachy nie jest do adopcji (chyba ze w pakiecie z Justa, tylko co wtedy z reszta zwierzynca?), ale inne pulpeciki jak najbardziej, np: Manius, Czort....
Użytkownicy przeglądający ten dział: AdsBot [Google], kasiek1510 i 1313 gości